• Πέμ, 09/03/2017 - 13:23
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Επιτυχημένη η περιοδεία σε Ήπειρο-Γρεβενά (βιντεο)

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Επιτυχημένη η περιοδεία σε Ήπειρο-Γρεβενά

Με μεγάλη ανταπόκριση και ενδιαφέρον του κοινού ολοκληρώθηκε η περιοδεία σε Ήπειρο και Γρεβενά, για την πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν, παραβρέθηκε πολύς κόσμος ο οποίος άκουσε και συζήτησε την πρόταση, βάζοντας μια υποσχόμενη βάση για το προσεχές, άμεσο μέλλον. Ο Αντώνης Δραγανίγος, μέλος της ΚΣΕ, στις τοποθετήσεις του στις εκδηλώσεις αλλά και στις συνεντεύξεις Τύπου και στις παρεμβάσεις σε ΜΜΕ των περιοχών όπου επισκέφθηκαν οι αντιπροσωπείες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι προφανές και δεδομένο ότι δεν υπάρχει η λογική «win-win» στην οποία αρχικά στηρίχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει συμπληρώσει δύο χρόνια μνημονιακής αφαίμαξης, ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας, περικοπών μισθών και εξαφάνισης των συντάξεων, πλειστηριασμών και φοροαρπαγής, στήριξηςτων τραπεζιτών και συμφωνιών ενίσχυσης του ιμπεριαλιστικού άξονα ΗΠΑ – Ισραήλ. Άσκησε κριτική και στη στάση του ΚΚΕ λέγοντας ότι ουσιαστικά λέει στους εργαζόμενους «περιμένετε», ενώ η μνημονιακή λαίλαπα είναι σε πλήρη ανάπτυξη.
Τέθηκε με έντονο τρόπο το ζητούμενο της συσπείρωσης των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που επιδιώκουν την ανατροπή αυτής της επίθεσης , την απελευθέρωση της εργατικής τάξης και του λαού από τη μέγγενη των ευρωμνημονίων και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και την ανεξαρτησία από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς και η ανάγκη για να αναπτυχθεί ο διάλογος για κοινό βηματισμό και πολιτική συνεργασία των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής , αντιϊμπεριαλιστικής , αντιΕΕ Αριστεράς και των δυνάμεων που κινούνται ενάντια στη λογική του συμβιβασμού και της διαχείρισης του συστήματος.

Φωτό από την εκδήλωση στα Γιάννενα

Συνέντευξη του μέλους της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Αντώνη Δραγανίγου, στο κεντρικό δελτίο του ΗΠΕΙΡΟΣ TV1, την Κυριακή 6/3/2017

Ρεπορτάζ του ITV για την περιοδεία


Related Posts