• Παρ, 14/04/2017 - 23:51
ΔΤ για τη φιέστα της κυβέρνησης στη παράδοση του οδικού άξονα Κορίνθου - Πατρών
Η φιέστα της κυβέρνησης Τσίπρα για την παράδοση του οδικού άξονα Κορίνθου - Πατρών δεν μπορεί να κρύψει το ότι και με "κυβέρνηση της αριστεράς" οι κατασκευαστικές εταιρίες και οι εθνικοί εργολάβοι συνεχίζουν να θησαυρίζουν ενώ ο απλός κόσμος θα πρέπει να πληρώνει υπέρογκα διόδια για να χρησιμοποιεί έναν δρόμο που τον έχει πληρώσει δεκάδες φορές τις τελευταίες δεκαετίες όταν πλήρωνε διόδια και οδηγούσε με κίνδυνο τη ζωή του.
 
Στη διαδρομή Αθήνα – Πάτρα η αύξηση των διοδίων είναι 80%, και θα φτάσουν τα 23 € μετ’ επιστροφής, ενώ στη διαδρομή Αθήνα – Γιάννενα, με την ολοκλήρωση της Ιονίας Οδού, το κόστος των διοδίων θα είναι 74,50 € μετ’ επιστροφής. Το κόστος των διοδίων θα έχει άμεση συνέπεια την αύξηση των εισητηρίων των ΚΤΕΛ, την αύξηση του κόστους μεταφοράς εμπορευμάτων και άρα και των τιμών τους. 
 
Απαιτούμε ανοικτούς, δημόσιους και ασφαλείς αυτοκινητόδρομους με σεβασμό στο περιβάλλον για να μπορούμε να μετακινούμαστε με ασφάλεια.
Κατάργηση όλων των διοδίων σε όλο το οδικό δίκτυο. Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές ενάντια στα διόδια.
Κρατικοποίηση των ΚΤΕΛ. Δημόσιες συγκοινωνίες με δθηνά εισητήρια και δωρεάν μετακινήσεις σε μαθητές, φοιτητές και ανέργους. 

Να σταματήσει η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ευρύ και σύγχρονο σιδηροδρομικό δίκτυο.


Related Posts