• Πέμ, 27/04/2017 - 23:02
ΝΑΡ : Εκδήλωση για το κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα στην Θεσσαλονίκη στις 29/4

Δελτίο τύπου

Θεσσαλονίκη, 27.4.2017

 

Η Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΝΑΡ για την Κομ­μουνιστική Απελευθέρωση διοργανώνουν το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 7.00 μ.μ. στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51), ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα το πρόγραμμα και κόμμα κομμουνιστικής απελευθέρωσης που έχει ανάγκη η εποχή μας. Εισηγητής θα είναι ο  Άγγελος Χάγιος, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Η ελπιδοφόρα εμπειρία από τις συσκέψεις και εκδηλώσεις, αλλά και τη δημιουργία πρωτοβουλιών για το πρόγραμμα και το κόμμα σε μια σειρά γειτονιές και πόλεις συνεχίζεται και θα ενταθεί το ερχόμενο διάστημα σε όσο το δυνατόν περισσότερες γειτονιές και πόλεις, κλάδους και χώρους σπουδών.

Και με την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, επιδιώκεται ένα ανώτερο βήμα συγκρότησης και παρέμβασης των κομμουνιστικών δυνάμεων, μια ουσιαστική συζήτηση και σχεδιασμός για  το πως μπορεί να συμβάλλει το μαχόμενο δυναμικό της αντικαπιταλιστικής και κομμουνιστικής Αριστεράς, οι ευρύτερες τάσεις που αναζητούν την επαναθεμελίωση και αντεπίθεση του κομμουνιστικού κινήματος. 


Related Posts