• Παρ, 24/08/2018 - 09:53
Για το θάνατο της συντρόφισσας Μαρίας Μάντζαρη.

Για το θάνατο της συντρόφισσας Μαρίας Μάντζαρη.

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια για το θάνατο της συντρόφισσας και φίλης Μαρίας Μάντζαρη. Η Μαρία, έφυγε το πρωί της 23ης Αυγούστου, έπειτα από πολύμηνη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Αν και τόσο νέα έδωσε με περίσσιο θάρρος, αισιοδοξία και αξιοπρέπεια την άνιση μάχη, και κατάφερε να την παρατείνει για μεγάλο διάστημα.

Με τη Μαρία συμπορευτήκαμε στους ίδιους δρόμους και αμφιθέατρα, από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000 μέχρι και σήμερα. Στα ΕΑΑΚ και το φοιτητικό κίνημα του 2006-2007, στις συλλογικότητες στα εργατικά σωματεία και τους επιστημονικούς συλλόγους, στις τοπικές επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σε όλες τις προσπάθειες και αναζητήσεις για την Αριστερά της εποχής μας. Ήταν μια ιδιαίτερα αξιόλογη και αγαπητή συντρόφισσα, ένα σπάνιος χαρακτήρας που ξεχώριζε για τη γλυκύτητα και τα συντροφικότητά του. Η είδηση της απώλειάς της μας γεμίζει θλίψη.

Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας.

Καλό ξεκούραση να χεις  Μαρία.

Κουράγιο στους κοντινούς της ανθρώπους, στη μητέρα της Κατερίνα και στον σύντροφό μας τον Γιάννη, τον αδερφό της.

Τη Μαρία θα την αποχαιρετίσουμε την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στο Α Νεκροταφείο, στις 13.00 το μεσημέρι. Η κηδεία θα είναι πολιτική και αντί στεφάνου, η οικογένεια καλεί να δοθεί η στήριξη στην εργατική λέσχη Νέας Σμύρνης. (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ONOMA ΔIKAIOYXOY: EPΓATIKH ΛEΣXH NEAΣ ΣMYPNHΣ, IBAN: GR40 0172 0990 0050 9908 5469 155, BIC: PIRBGRAA)

 

ΜΕΤΑΒΑΣΗ