• Τετ, 17/04/2019 - 17:38
ΤΕ Ανατολικής Αττικής : Έξω η Χρυσή Αυγή από το Κορωπί. Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες

Έξω η Χρυσή Αυγή από το Κορωπί  

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής καταγγέλει τη διεξαγωγή “επετειακής” συγκέντρωσης από τη ΧΑ στο Κορωπί την 21 Απριλίου.  Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι η εκδήλωση αυτή θα αποτελεί  όχι μόνο ύμνο προς τη δικτατορία, αλλά κάλεσμα για μια εκστρατεία μίσους και εφαλτήριο επιθέσεων ενάντια σε εργαζόμενους, μετανάστες, οποιονδήποτε δεν χωράει στις νεοναζιστικές αφηγήσεις τους.

Καταγγέλει αντίστοιχα τη Δημοτική αρχή Κορωπίου και το δήμαρχο Κιούση που παραχώρησε γη και ύδωρ στους υπόδικους δολοφόνους της ΧΑ, διαθέτοντάς τους δημοτικό χώρο για την διεξαγωγή της εκδήλωσης μίσους τους. Είναι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι δίνουν χώρο σε μια νεοναζιστική οργάνωση υπεύθυνη για αμέτρητες επιθέσεις και φόνους. Αλλά ταυτόχρονα θα είναι υπόλογοι και για την όποια έξαρση βίας προκληθεί στην περιοχή από τους μαχαιροβγάλτες που αυτή τη στιγμή νομιμοποιούν. Καλούμε το δήμαρχο Κορωπίου έστω και τώρα να ακυρώσει την παραχώρηση της αίθουσας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής καλεί σε ξεσηκωμό και κινητοποίηση για τη ματαίωση της ναζιστοσύναξης και θα στηρίξει σχετικές πρωτοβουλίες μαζικών και πολιτικών φορέων

 

 

 ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ