ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης. Όχι στις ασκήσεις του στρατού στο εργοστάσιο της ΑΕΒΑΛ με σενάρια αντιμετώπισης του εσωτερικού εχθρού

  • Δευ, 03/07/2017 - 22:11

Για τέταρτη φορά στην περιοχή μας, δεύτερη μέσα σε ένα μήνα, αφού η προηγούμενη έγινε στις 30 –31 Μαΐου (στο χώρο των εγκαταστάσεων της πρώην λιπασματοβιομηχανίας ΑΕΒΑΛ στην Πτολεμαΐδα) θα πραγματοποιηθεί άσκηση του Στρατού Ξηράς, για την αντιμετώπιση εχθρικών δυνάμεων σε περίπτωση πολέμου. Η άσκηση θα γίνει την Κυριακή 2 Ιούλη 2017.

Κεντρική εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κοζάνη Τετάρτη 17/5

  • Παρ, 12/05/2017 - 17:04

Η Π.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης της πολιτικής της πρότασης για τις ιδιωτικοποιήσεις στην ενέργεια, για το 4ο μνημόνιο, για την κοινή δράση της αριστεράς και το μέτωπο.

ΤΕ Κοζάνης : Όταν ανοίγεις τις πόρτες για τους ιδιώτες… τις ανοίγεις και για τον στρατό!

  • Τρί, 09/05/2017 - 15:57

Όταν ανοίγεις τις πόρτες για τους ιδιώτες… τις ανοίγεις και για τον στρατό!

(για την άσκηση του στρατού στο εργοστάσιο της ΑΕΒΑΛ)

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης : Μέτωπο αγώνα για να μην περάσει το 4ο Μνημόνιο και το ξεπούλημα της ΔΕΗ

  • Παρ, 05/05/2017 - 14:50

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφού γιόρτασαν «ταξικά» την Εργατική πρωτομαγιά έφεραν την επομένη τον «μποναμά», στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, «κέρασμα» ένα νέο μνημόνιο, το τέταρτο! Υπέγραψαν νέα συμφωνία με τους «βρικόλακες», εκπροσώπους του Κεφαλαίου, επιβεβαιώνοντας (ακόμη μια φορά) πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την παραμικρή σχέση με την αριστερά και την Εργατική Τάξη.

Να σταματήσουν ΤΩΡΑ οι διώξεις των εργαζομένων και των κατοίκων Αγίου Δημητρίου –Ρυακίου

  • Τρί, 07/03/2017 - 16:53

Τα μέλη και οι φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Νομό Κοζάνης εκφράζουμε την αγωνιστική μας Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές κατοίκους του Συλλόγου για την καταπολέμηση της ανεργίας & της ανάπτυξης της περιοχής Αγίου Δημητρίου - Ρυακίου και ειδικότερα στους διωκόμενους από τη ΔΕΗ εργαζόμενους που πήραν μέρος στην τελευταία κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στο ΛΚΔΜ ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης.

ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης : Ώρα μηδέν για ΔΕΗ, λιγνίτη και 3.000 νέοι άνεργοι

  • Τετ, 20/07/2016 - 16:53

Η υποχρεωτική μείωση της λιγνιτικής παραγωγής, που ακολουθεί τη μείωση ζήτησης Ηλεκτρικής Ενέργειας, λόγω ύφεσης και μνημονίων, αλλά και η «άοκνη» εικοσαετής προσπάθεια εχθρών και φίλων για απαξίωση- διάλυση της ΔΕΗ και σκανδαλωδών ενισχύσεων του κεφαλαίου, μέσω απελευθέρωσης Η/Ε, έχει τα πρώτα θύματα στο Λεκανοπέδιο Κοζάνης Πτολεμαΐδας Φλώρινας. Πάνω από 1000 εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι βγήκαν στην ανεργία το προηγούμενο διάστημα από τις χωματουργικές εργολαβίες στα Ορυχεία και έρχονται άλλες 2.000 απολύσεις το επόμενο διάστημα σε εργαζόμενους στις εργολαβίες και στο «δουλεμπόριο».

Εκδήλωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κοζάνη Τετάρτη 20/4

  • Τρί, 19/04/2016 - 23:01

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης σας καλεί στην ανοιχτή εκδήλωση/συζήτηση που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 20/4/16 19:00 στο συνεταιριστικό βιβλιοπωλείο (Ρήγα Φεραίου 10) με θέμα "Οι συνέπειες των ιμπεριαλιστικών πολέμων, το προσφυγικό ζήτημα και η απάντηση των λαών".

ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης : Απάντηση στην Αγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ, του ΠΑΜΕ

  • Τετ, 30/12/2015 - 18:50

 Με ένα Δελτίο τύπου η Αγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ, που βγήκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, επιτίθεται αναίτια στις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δρουν στη ΔΕΗ και στην Ηλεκτρική Ενέργεια.
Πολλά ερωτηματικά γεννιούνται στους εργαζόμενους στη Ενέργεια, για τη σκοπιμότητα και τους στόχους που εξυπηρετεί  η συνεχής, αήθης λασπολογία των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ ενάντια στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους αγωνιστές της.

Σχόλιο σχετικά με τα δημοσιεύματα για κάθοδο της Ραχήλ Μακρή με τη ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  • Πέμ, 08/01/2015 - 00:30

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα για εκλογική κάθοδο της Ραχήλ Μακρή με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην περιφέρεια Κοζάνης, η Τοπική Επιτροπή Κοζάνης διευκρινίζει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει κάνει πρόταση και προχωρά σε πολιτική και εκλογική συνεργασία μετωπικής προοπτικής με συγκεκριμένες αριστερές ανατρεπτικές δυνάμεις και αγωνιστές/τριες, δοκιμασμένες και σταθερές στον αγώνα για την ανατροπή της αντιδραστικής μνημονιακής πολιτικής των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για έξοδο από την ΕΕ, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ, με αντικαπιταλιστικό και διεθνιστικό προσανατολισμό, που οριοθετούνται τόσο από τη διαχειριστική κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την αδιέξοδη πολιτική του ΚΚΕ.