undefined

Εκδήλωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Καισαριανή, Σάββατο 17/6

  • Πέμ, 15/06/2023 - 10:11

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 19:30 | πλ.Καισαριανής (πλ. δημ. Π.Μακρή)

ΔΤ ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 16-7-21 για κάθοδο Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο

  • Παρ, 16/07/2021 - 23:55

Κυριάκος Μητσοτάκης: γόνος του αρχιαποστάτη Κωσταντίνου Μητσοτάκη. Οι Μητσοτάκηδες.... Μια οικογένεια που ταλαιπωρεί την πατρίδα μας τα τελευταία 80 χρόνια εφαρμόζοντας πολιτικές υπέρ του κεφαλαίου, καταστρέφοντας το λαό. Η οποία είναι διαρκώς σε συνεχείς “μεταλλάξεις”, ευρισκώμενη πάντα και σταθερά στην υπηρεσία της κοινωνίας του κέρδους.

Φιέστα μνημονιακής συναίνεσης το «αναπτυξιακό συνέδριο Κ. Μακεδονίας» Τσίπρα-Τζιτζικώστα

  • Τρί, 27/03/2018 - 18:30

Ανακοίνωση - κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη συγκέντρωση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, σωματείων, φοιτητικών συλλόγων, φορέων την Τετάρτη 28/03 στις 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου

Καταγγελία από ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γρεβενών

  • Πέμ, 17/09/2015 - 09:42

Τη Δευτέρα 16-9 αργά το βράδυ προκλήθηκαν φθορές στο προεκλογικό μας περίπτερο. Παράλληλα με το καθημερινό σκίσιμο αφισών στο περίπτερο μας αυτές οι κινήσεις παρακρατικού τύπου, όπως πάντα δειλές και κάτω από την προστασία της νύχτας, επιδιώκουν να κάμψουν το ηθικό και αγωνιστικό μας φρόνημα. ΜΑΤΑΙΑ!

Η μάχη ενάντια στο νέο μνημόνιο [της Μαρίας Στύλλου]

  • Τρί, 08/09/2015 - 02:18

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανένας τις εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη από τη μάχη που έχουμε να δώσουμε για να μην εφαρμοστεί ούτε ένα γράμμα από τη νέα Συμφωνία που ψήφισε η προηγούμενη Βουλή με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-Ποτάμι-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ. Στόχος μας είναι να μην αφήσουμε να περάσουν οι εφαρμοστικοί νόμοι που περιμένουν στην ουρά αμέσως μετά τις εκλογές, αλλά και να ακυρώσουμε όλα όσα ψήφισαν παίρνοντας πίσω παλιά και νέα Μνημόνια.

Αριστερή Συσπείρωση : Νέα κατάσταση, νέα καθήκοντα

  • Κυρ, 22/02/2015 - 21:12

Για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ το αποτέλεσμα έχει διπλή ανάγνωση. Καταρχάς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία, καθώς σε μια ιδιαίτερα πολωμένη αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και με το πρόταγμα της «αριστερής κυβέρνησης» να διαμορφώνει το πολιτικό κλίμα στην αριστερά, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διατήρησε τις δυνάμεις της και παραμένει ένας αναγνωρίσιμος πολιτικός χώρος. Όμως αντικειμενικά το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των δυνατοτήτων, των περιστάσεων και της αναγκαιότητας της περιόδου. Ένας πολιτικός χώρος στον οποίο εν πολλοίς οφείλεται σημαντικό μερίδιο από την απονομιμοποίηση της πολιτικής του κεφαλαίου και με σημαντικότατη και κρίσιμη συμβολή στο μαζικό κίνημα, δεν μπορεί να αποτυπώνει τόσο μειοψηφικά αποτελέσματα παρά μόνο και με ίδια ευθύνη.

Απόφαση Π.Ε. ΝΑΡ, 31/1/2015

  • Τρί, 10/02/2015 - 21:18

Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου σηματοδοτούν αλλαγή σελίδας. Οι πολιτικές εξελίξεις και η κοινωνική ταξική διαπάλη στην Ελλάδα κινούνται προς την καμπή, για την οποία μιλήσαμε στο Πανελλαδικό Σώμα τον Νοέμβριο 2014. Στις εκλογές ηττήθηκαν οι κομματικές πολιτικές δυνάμεις που διαχειρίστηκαν και επέβαλαν την άγρια μνημονιακή αστική πολιτική της πενταετίας και αναδεικνύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Παρά ταύτα, το αστικό σύστημα εξουσίας δεν έχει ηττηθεί, το ζητούμενο του κλονισμού και της ανατροπής του παραμένει ανοικτό.

Για ολόκληρη ελπίδα, για ολόκληρη τη ζωή! [της Ηλέκτρας Καλαϊτζοπούλου]

  • Πέμ, 22/01/2015 - 02:16

Στις 25 του Γενάρη να  τελειώσουμε μια για πάντα με τη ΝΔ και κάθε είδους ΠΑΣΟΚ, με ποτάμια, ανελ, δημαρ και κάθε επίδοξο δεκανίκι του συστήματος, να μαυρίσουμε τη δολοφονική Χρυσή Αυγή.  Στις 25 ενισχύουμε την ασυμβίβαστη αριστερά της αντίστασης, του αγώνα, της αξιοπρέπειας και στις 26 διεκδικούμε ολόκληρη την ελπίδα!

Στις 25 ψήφισε συνειδητά, στις 26 έλα και πάρτην μόνος σου τη λευτεριά!

Το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.-Μ.ΑΡ.Σ.

  • Δευ, 12/01/2015 - 20:13

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή - ΜΑΡΣ-Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση

Το ψηφοδέλτιο επικρατείας του συνδυασμού «ΑΝΤΑΡΣΥΑ & ΜΑΡΣ» αποτελείται από νέους αγωνιστές, εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων και ιστορικά στελέχη της επαναστατικής αριστεράς.

Σελίδες