ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης για το νέο φονικό εργατικό δυστύχημα στο Καλοχώρι

  • Πέμ, 23/12/2021 - 12:58

Ένας ακόμα εργάτης, 65 ετών, μετανάστης, έχασε τη ζωή του την ώρα της δουλειάς, όταν καταπλακώθηκε από υλικά σε αποθήκη μεταφορικής στο Καλοχώρι.

Απόφαση ΤΕ Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, 28/8

  • Κυρ, 30/08/2015 - 09:54

1. Μια στοιχειώδη επαναστατική δραστηριότητα πολιτικών πρωτοβουλιών και δράσεων, έγκαιρα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ το τελευταίο εξάμηνο, θα τροφοδοτούσε ένα πλατύ ρεύμα πολιτικής εκλογικής συμμαχίας που θα σφραγίζονταν από το πρόγραμμα της.

2. Η ανετοιμότητα της να προβλέψει, να παρακολουθήσει και να παρέμβει έγκαιρα και αποτελεσματικά στις πολιτικές διεργασίες, που τροφοδοτούνται από τις αντιθέσεις της εποχής, δημιούργησε μια κατάσταση που συμβάλει ώστε να μην υπάρχουν οι προϋποθέσεις εκλογικής συνεργασίας.

Να καταψηφιστεί άμεσα η μελέτη για τα εργοστάσια βιομάζας !

  • Δευ, 02/02/2015 - 22:38
Η κινητοποίηση του λαού των Βασιλικών απέτρεψε πριν από τρεις βδομάδες την Μητροπολιτική επιτροπή Θεσσαλονίκης από το να εγκρίνει με την διαδικασία του κατεπείγοντος τις μελέτες για τα εργοστάσια βιομάζας στα Βασιλικά.
Μεθαύριο Τετάρτη επανέρχεται το θέμα στην Μητροπολιτική επιτροπή. Καλούμε τους περιφερειακούς συμβούλους να σταθούν αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα του λαού των Βασιλικών και να καταψηφίσουν τις μελέτες.