Ανακοινώσεις

Να καταργηθεί εδώ και τώρα η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής.Όχι στο νέο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως

  • Τετ, 21/07/2021 - 17:39

Όλοι στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και την πορεία στη Βουλή, την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 7 μ.μ.

ΔΤ ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 16-7-21 για κάθοδο Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο

  • Παρ, 16/07/2021 - 23:55

Κυριάκος Μητσοτάκης: γόνος του αρχιαποστάτη Κωσταντίνου Μητσοτάκη. Οι Μητσοτάκηδες.... Μια οικογένεια που ταλαιπωρεί την πατρίδα μας τα τελευταία 80 χρόνια εφαρμόζοντας πολιτικές υπέρ του κεφαλαίου, καταστρέφοντας το λαό. Η οποία είναι διαρκώς σε συνεχείς “μεταλλάξεις”, ευρισκώμενη πάντα και σταθερά στην υπηρεσία της κοινωνίας του κέρδους.

ΤΕ Νοτίων: Όλοι/ες στη συγκέντρωση Δευτέρα 12/7, 7 μ.μ. κεντρική πλατεία Ηλιούπολης

  • Δευ, 12/07/2021 - 15:40

Όχι στη συγκάλυψη των κυκλωμάτων σωματεμπορίας από κράτος-αστυνομία – Καμία ανοχή στην έμφυλη βία – Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Λειτουργικό πρόγραμμα καθολικού εμβολιασμού και όχι αυταρχικά μέτρα και διαχωρισμοί

  • Κυρ, 04/07/2021 - 22:41

Η ΝΔ ρίχνει την ευθύνη στην κοινωνία για την χρεοκοπημένη πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας

Ακραίος κυβερνητικός αυταρχισμός η δικαστική προσφυγή σε βάρος της στάσης εργασίας της ΟΛΜΕ

  • Δευ, 28/06/2021 - 18:13

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την κυβέρνηση για την ακραία αυταρχική ενέργεια να βγάλει παράνομη μέσω δικαστικής απόφασης την στάση εργασίας των καθηγητών που εμπλέκονται στις εξετάσεις για τα πρότυπα σχολεία τη Δευτέρα 28/6/21, την οποία κήρυξε η ΟΛΜΕ. Η στάση εργασίας ήταν η στοιχειώδης απάντηση στην απαίτηση του υπουργείου Παιδείας να προσφέρουν απλήρωτη εργασία οι επιτηρητές με την προφορική (!) δέσμευση για παροχή ρεπό αντί αμοιβής, όπως προβλέπει το αντεργατικό τερατούργημα του νόμου Χατζηδάκη.

ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρων : Ανεπιθύμητη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις Σέρρες

  • Δευ, 28/06/2021 - 18:10

Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών το 1913 καθώς και η απόδοση τιμών στο πρόσωπό της από τον Δήμο Σερρών κρίνεται ανεπιθύμητη από τους εργαζόμενους, τις εργαζόμενες και τους συνταξιούχους.

Εθνικοποίηση της ενέργειας με εργατικό και λαϊκό έλεγχο..Φτηνό ρεύμα για τον λαό. Όχι στην ενεργειακή φτώχεια

  • Κυρ, 27/06/2021 - 17:58
Σε αυξήσεις-φωτιά προχώρησε αυθαίρετα η διοίκηση της ΔΕΗ οξύνοντας το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα της πρόσβασης στο ηλεκτρικό ρεύμα των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων. Την ώρα που η ηλεκτροδότηση είναι απολύτως αναγκαία για μια αξιοπρεπή ζωή, οι νέες αυξήσεις τη μετατρέπουν σε είδος πολυτελείας και μάλιστα σε μια εποχή που το λαϊκό εισόδημα πέφτει ή και εξαφανίζεται από τις απολύσεις, την ανεργία και τα λουκέτα σε αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες.

Καταγγελία για την απεργοσπαστική αγωγή της κυβέρνησης. Να αποσύρει εδώ και τώρα το νομοσχέδιο Χατζηδάκη

  • Τρί, 15/06/2021 - 20:12

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την απεργοσπαστική αγωγή του Υπουργείου Παιδείας ενάντια στους κλάδους που απεργούν στις 16/6 και κατά την γνώμη του Υπουργείου εμπλέκονται στις πανελλαδικές εξετάσεις. 
 

Σελίδες