ΤΟΠΙΚΕΣ

ΤΕ Νοτίων : Κυβέρνηση, δήμοι και συμφέροντα αφήνουν απροστάτευτο και «καίνε» τον Υμηττό

  • Δευ, 06/06/2022 - 20:53

Μόνο οργή προκαλεί η εκδήλωση μιας ακόμα πυρκαγιάς στον πολύπαθο Υμηττό και μάλιστα τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού και δίπλα σε κατοικημένες περιοχές. Για μια ακόμα φορά το «επιτελικό κράτος», τα «σχέδια πρόληψης και πυρόσβεσης» και όλες οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, αλλά και των δημοτικών αρχών, αποδεικνύονται κούφια λόγια.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γρεβενών: Τα εργατικά ατυχήματα είναι εργοδοτικά εγκλήματα

  • Πέμ, 05/05/2022 - 21:38

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα δίμηνο η εργατική τάξη πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στην περιοχή μας με έναν νεκρό. Δεν είναι η κακία ώρα που χτυπά μόνιμα αλλά η εργοδοτική αυθαιρεσία στα μέτρα ασφαλείας και στο μεροκάματο

Σκληρά και αναπάντητα τα ερωτήματα: γιατί ένας άνθρωπος 28 ετών να πεθαίνει στη δουλειά; Γιατί τα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας δεν είναι παρά άλλη μια κούφια δέσμευση;

Η εισήγηση του Παν. Μαυροειδή στην εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων για τον πόλεμο στην Ουκρανία (βίντεο)

  • Τετ, 27/04/2022 - 15:19

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την εισήγηση του μέλους του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Παναγιώτη Μαυροειδή στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργάνωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων το Σάββατο 16 Απρίλη 2022 με θέμα «Ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο ρόλος του αντιπολεμικού κινήματος».

Κάλεσμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηπείρου στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο ΑΚΤΙΟ, Σαββάτο 16/4, 6:30μμ

  • Πέμ, 14/04/2022 - 13:21

Οι τοπικές επιτροπές Ηπείρου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχουν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται από Εργατικά Κέντρα της περιοχής το Σαββάτο 16 Απρίλη στο ΑΚΤΙΟ στις 6:30μμ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης: Αλληλεγγύη στον Κ. Ξενόπουλο – Να απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες

  • Δευ, 04/04/2022 - 23:10

Θα είμαστε μαζί με τον Κώστα Ξενόπουλο την Τρίτη 5 του Απρίλη, 9.30π.μ. στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης σε συγκέντρωση αλληλεγγύης και καταδίκης και του εντεινόμενου κυβερνητικού αυταρχισμού και της καταστολής, απαιτώντας την ολοκληρωτική αθώωση και απαλλαγή του.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας: Μπλόκο εδώ και τώρα στη Διεθνή Στρατιωτική Άσκηση “ΗΝΙΟΧΟΣ 2022”

  • Τετ, 30/03/2022 - 11:09

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται με δραματικές συνέπειες για τους λαούς της περιοχής και όλης της Ευρώπης. Οι νεκροί, οι ανάπηροι και οι τραυματίες πολλαπλασιάζονται. Τα καραβάνια των προσφύγων πυκνώνουν. Ο κίνδυνος εξάπλωσης του πολέμου μεγαλώνει όσο η σύγκρουση παρατείνεται και επεκτείνεται. Ο ανταγωνισμός ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ από την μια, που παρεμβαίνουν ποικιλοτρόπως και στηρίζουν την ακροδεξιά κυβέρνηση του Κιέβου και της Ρωσίας από την άλλη που εισέβαλλε στην Ουκρανία και πολιορκεί τις μεγάλες πόλεις πλήττει τους λαούς. Πολεμικές επιχειρήσεις και οικονομικός πόλεμος βυθίζουν τους λαούς στη φτώχεια, επιτείνουν τις συνέπειες της πανδημίας και της διαρκούς επίθεσης του κεφαλαίου στους εργαζόμενους για να υπερβεί την κρίση του.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων: Ανατροπή της αντιαγροτικής -αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-κεφαλαίου

  • Δευ, 14/02/2022 - 11:43

Τα μέλη και οι φίλοι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. βρισκόμαστε στο πλευρό των αγωνιζόμενων μικρομεσαίων αγροτών, των εργατοαγροτών και των αγροτοαργοτών. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους, εκφράζοντας την αγωνιστική μας στήριξη και αλληλεγγύη.

Σχόλιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιάλειας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

  • Παρ, 11/02/2022 - 17:36
Με ενωτικό-μαχητικό αγώνα διαρκείας να ανατρέψουμε την επίθεση στην φτωχομεσαία αγροτιά

Κάλεσμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ευόσμου στις 5/2, 5μμ

  • Παρ, 04/02/2022 - 16:32

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης στην αντιφασιστική συγκέντρωση και διαδήλωση που οργανώνουν ΕΛΜΕ, σύλλογοι γονέων, σωματεία εργαζομένων και φορείς το Σάββατο 5/2 στις 17:00, στην πλατεία Εύοσμου. 

Σελίδες