• Τρί, 06/01/2015 - 13:40
Απόφαση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Βοιωτίας, 4/1/2015
Συνεδρίασε, σήμερα, Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015  με πνεύμα μαχητικότητας, ενότητας  και αισιοδοξίας η τοπική επιτροπή Βοιωτίας της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ. Η συνέλευση ήταν σε απαρτία, ενώ έγινε πλούσια συζήτηση αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις, την ανάγκη στήριξης – διεύρυνσης και εμβάθυνσης του αντικαπιταλιστικού πόλου στη βάση του μεταβατικού προγράμματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τη στάση μας στις εκλογές και τις εξελίξεις στο μέτωπο της πολιτικής συνεργασίας έπειτα από το κάλεσμα προς τις δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής – αντιϊμπεριαλιστικής – επαναστατικής – αντι –ΕΕ αριστεράς.
Η συζήτηση έλαβε υπόψη το προγραμματικό πλαίσιο της Β΄Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την τελευταία απόφαση του Π.Σ.Ο. της 23/11/14, την εισήγηση της ΚΣΕ της 30/12 προς τις τοπικές επιτροπές , καθώς και όλο τον δημοσιοποιημένο διάλογο/αντίθετες απόψεις συντρόφων ή οργανώσεων εντός και εκτός ΑΝΤΑΡΣΥΑ.  
Μετά τη συζήτηση η τοπική επιτροπή αποφάσισε :
1.   Στηρίζει ομόφωνα την απόφαση του Π.Σ.Ο. της 23/11/2014 ως αναγκαίο πολιτικό πλαίσιο για την παραπέρα δράση μας.
2.  Στηρίζει κατά πλειοψηφία την εισήγηση της ΚΣΕ της 30/12 σχετικά με την εκλογική συνεργασία με την «Μετωπική Συμπόρευση»  (Οι σφοι που μειοψήφισαν θεωρούν άκαιρη – προεκλογική ίσως καιροσκοπική και σίγουρα αβαθή πολιτικά  την παρούσα εκλογική συνεργασία , ενώ επισήμαναν το κίνδυνο αντί για εμβάθυνση της άμβλυνσης του αντικαπιταλιστικού χαρακτήρα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προκρίνοντας τη αυτοτελή της παρέμβαση).
3.  Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία , η ανάγκη πλήρους διαχωρισμού με πολιτικές προσωπικότητες που έχουν συνδέσει άρρηκτα την πολιτική τους σταδιοδρομία με την χειρότερη εκδοχή της διαχειριστικής – πατριωτικής αριστεράς (πχ Αλαβάνος), με τους οποίους το εγχείρημά μας ούτε έχει ούτε θέλει να έχει καμία πολιτική ταύτιση. Δεν θα πρέπει συνεπώς να συμπεριληφθούν και στα ψηφοδέλτιά μας.
 
Συγκροτήθηκε εκλογική επιτροπή, επιλέχθηκαν τα 5/6 του ψηφοδελτίου, ενώ αποφασίστηκαν και οι κομβικές παρεμβάσεις στα πλαίσια της εκλογικής παρέμβασης.
 
4/1/2015
 
Η συνέλευση της τοπικής επιτροπής Βοιωτίας

Related Posts