• Πέμ, 19/11/2015 - 23:04
Ημερίδα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Σάββατο 14/11 - Ακούστε τις συζητήσεις - βίντεο από παρεμβάσεις

Ακούστε τη συζήτηση από την ημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 14/11 “Το αγωνιστικό μέτωπο για την ανατροπή της μνημονιακής βαρβαρότητας - Περιεχόμενο και μορφές οργάνωσης και ενοποίησης της εργατικής τάξης και του λαού”.

Ομιλητές ήταν: o Π. Βαϊνάς, από την ΕΕ ΑΔΕΔΥ, ο Α.Νταλακογεώργος, πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ, η Κ. Μένου, νέα εργαζόμενη και μέλος της κίνησης Attack στην ανεργία και την επισφάλεια, ο Π. Κωνσταντίνου, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, η Ε. Πορτάλιου από την Πρωτοβουλία πολιτών για την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και ο Σ. Κοντομάρης, από το ΔΣ της Ενωσης Εργαζομένων Φυσικού Αερίου Αττικής.

Ακούστε τη συζήτηση "Με ποια αριστερά για την ανατροπή της επίθεσης κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ, ΔΝΤ - Για τον αντικαπιταλιστικό αγώνα, την ΕΕ και την εργατική χειραφέτηση”.

Ομιλητές ήταν ο Γ. Ελαφρός από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο Κ. Μαρματάκης από την Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση – ΛΑΕ, ο Π. Γκαργκάνας από το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο Β. Λιόσης από το Σύλλογο "Κορδάτος" και ο Σ. Γιαννόπουλος, πρώην μέλος ΚΣ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-Τάση Ανασύνθεση.

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από τις παρεμβάσεις

του Χρίστου Μπίστη (ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

του Σάββα Μιχαήλ (ΕΕΚ)

του Αλέξανδρου Γεωργίου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

και του Μάνου Σκούφογλου (ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

Share it now!