• Τετ, 16/05/2012 - 11:54
Από τους Κώστα Π., Δημήτρη Κ., Μεσσηνία

Από τη Μεσσηνία, δύο απόψεις συντρόφων που θέλησαν να τις θέσουν υπόψη του Πανελλαδικού Συντονιστικού της Κυριακής 13/5:
1η άποψη, Κώστας Π.: Κρατώντας την αυτοτέλειά μας και συνεχίζοντας την δράση μας στα πολιτικά και κοινωνικά μέτωπα σε ενδεχόμενες εκλογές να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αυταπάτες

2η άποψη, Δημήτρης Κ.: Καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι να μας πάει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζικά στον ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερα να πηγαίναμε κατά μόνας τρία χρόνια νωρίτερα, να είχαμε και περισσότερους βουλευτές.
Παρατήρηση: Παρόμοιες απόψεις έχουν αρκετοί σύντροφοι που έδωσαν τη μάχη με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και θα δώσουν τις επόμενες μάχες στο κίνημα και στις επερχόμενες εκλογές. Κανένας δεν διεκδικεί το απόλυτα σωστό. Κανένας δεν θεωρεί τον εαυτό του επαναστάτη ή τον άλλον οπορτουνιστή ή σεχταριστή. Με δημοκρατία και εργατικό πολιτισμό να κουβεντιάσουμε και να αποφασίσουμε. Η βάση να καταλάβει ότι έχει αυτή τον αποφασιστικό λόγο στη λήψη της απόφασης για την παραπέρα πορεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Συντροφικά, χωρίς προκαταλήψεις συζητάμε, ενωτικά με τις διαφορές μας συνεχίζουμε!


Related Posts