• Παρ, 02/11/2018 - 21:27
Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αντιφασιστική διαδήλωση, Σάββατο 3/11 Πλ.ΙΚΑ Ν.Κόσμος

ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3-11, 12:00 

ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΚΑ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Το απόγευμα της Κυριακής 28/10, τρία θρασύδειλα φασιστοειδή έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν σε αγωνιστή φοιτητή, μέλος του φοιτητικού συλλόγου της Παντείου, της ΕΑΑΚ, της νΚΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με σημαντική δράση  στο νεολαιίστικο κίνημα και στις συλλογικότητες της γειτονιάς.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από επιθέσεις και απειλές ενάντια σε αγωνιστές και μετανάστες στην περιοχή. Οι ναζιστικές συμμορίες, παίρνοντας θάρρος από τη ρατσιστική πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ που δημιουργεί συνθήκες θερμοκηπίου για την άνοδο των φασιστικών αντιλήψεων  και την εθνικιστική υστερία με αφορμή το Μακεδονικό, εντείνουν την δράση τους προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας στο λαό και τους αγωνιστές

Την ίδια στιγμή που ξεσπούν μαθητικές και φοιτητικές κινητοποιήσεις, που νέες απεργιακές μάχες προετοιμάζονται, που οι εργαζόμενοι απαιτούν να πάρουν πίσω τα κλεμμένα, το σύστημα «αμολάει» τα σκυλιά του για να τρομοκρατήσει το λαό και τους αγωνιστές. Αν νομίζουν ωστόσο ότι θα κάμψουν τις αντιστάσεις είναι βαθιά νυχτωμένοι. Σύντομα θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει, με την πιο αποφασιστική κλιμάκωση των αγώνων, των εργατικών διεκδικήσεων και της λαϊκής απαιτητικότητας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει την αντιφασιστική διαδήλωση το Σάββατο 3-11 στις 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία ΙΚΑ στο Ν. Κόσμο.

Καλεί τη νεολαία και τους εργαζόμενους να δώσουν μαζική απάντηση στη δράση των φασιστών.

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ Ν. ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

 


Related Posts