• Δευ, 12/11/2018 - 13:32
Αντιφασιστική συγκέντρωση την Τρίτη 13 Νοέμβρη στις 10 πμ στο Εφετείο (Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως) για την επιτάχυνση της δίκης της Χρυσής Αυγής
Αντιφασιστική συγκέντρωση την Τρίτη 13 Νοέμβρη στις 10 πμ στο Εφετείο (Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως) για την επιτάχυνση της δίκης της Χρυσής Αυγής
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Τρίτη 13 Νοέμβρη στις 10 πμ στο Εφετείο (Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως) για την επιτάχυνση της δίκης της ΧΑ ώστε αυτή να ολοκληρωθεί και να πάνε στη φυλακή οι νεοναζί δολοφόνοι.

Είναι πρόκληση πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι νεοναζί δολοφόνοι και η ηγεσία τους να παραμένουν ελεύθεροι για να συνεχίζουν να οργανώνουν επιθέσεις και να χύνουν ρατσιστικό και εθνικιστικό δηλητήριο προκαλώντας τις δημοκρατικές ευαισθησίες όλων.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει τα αιτήματα των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής για την επιτάχυνση της δίκης και την  αποκλειστική διεξαγωγή των συνεδριάσεων του δικαστηρίου μόνο στο Εφετείο.

 
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η κυβέρνηση έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τους αργούς ρυθμούς της δίκης. Μόνο η δυναμική παρέμβαση και κινητοποίηση του αντιφασιστικού κινήματος μπορεί να την αναγκάσει να υιοθετήσει τα αιτήματα της πολιτικής αγωγής ώστε να σταματήσει η καθυστέρηση, να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μπουν στην φυλακή οι φυσικοί και ηθικοί νεοναζί δολοφόνοι της ΧΑ.
 
45 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ : ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΟΥΝΤΑ - ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.  

Related Posts