ΝΟΤ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Εκδήλωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων, Αργυρούπολη Σάββατο 8/7

  • Σάβ, 01/07/2017 - 20:05

Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων το Σάββατο 8 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., στο πάρκο Λευκωσίας (δίπλα στο μετρό Αργυρούπολης) με θέμα «Η νέα αντιλαϊκή επίθεση και η αναγκαία πολιτική απάντηση». Ομιλητές: Ταξιάρχης Ευσταθίου, συνδικαλιστής στους ΟΤΑ, Λέανδρος Μπόλαρης ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Νίκος Στραβελάκης οικονομολόγος, Κώστας Τουλγαρίδης ΕΕ ΑΔΕΔΥ και ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Συνέλευση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων, Πέμπτη 16/3

  • Τετ, 15/03/2017 - 21:48

Η Τοπική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων συνοικιών πραγματοποιεί συνέλευση την Πέμπτη 16 Μάρτη, στις 8 μ.μ., στο ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα, στην Άνω Γλυφάδα.

Βίντεο από την εκδήλωση της ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων Προαστίων, 30/11

  • Παρ, 02/12/2016 - 13:42

Βίντεο από την εκδήλωση της ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων Προαστίων στις 30/11 με θέμα "Το νέο εργατικό νομοσχέδιο και η εργατική αντίσταση "

Απόφαση ΤΕ Νοτίων Προαστίων, 28/8

  • Σάβ, 29/08/2015 - 12:27

Την Παρασκευή 28/08/2015 πραγματοποιήθηκε συνέλευση της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων Προαστίων. Το θέμα που συζητήθηκε ήταν παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Κατόπιν αναλυτικής συζήτησης η πρόταση της ΚΣΕ υπερψηφίστηκε

Εκδήλωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων, Αργυρούπολη Τετάρτη 27/5

  • Παρ, 22/05/2015 - 20:06
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ
 
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ!
Ρήξη με ΕΕ - ΟΝΕ

ΤΕ Νοτίων Προαστίων : Λευτεριά και άσυλο στους Τούρκους αγωνιστές της ΑΤΙΚ!

  • Δευ, 18/05/2015 - 21:41

Η Τ.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων Προαστίων καταγγέλλει τις συλλήψεις τεσσάρων Τούρκων αγωνιστών, του Gültekin Erol, του Kaya Turgut, του Pektaş Deniz και της Ozdemir Arzu, που έγιναν στις 15 και 18 Απρίλη, από τη λεγόμενη «αντιτρομοκρατική» υπηρεσία η οποία εισέβαλε στα σπίτια τους.

Καταγγελία της Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Νοτίων προαστίων για το δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης

  • Τετ, 25/03/2015 - 19:08

Ένα ξεκάθαρο όραμα φαίνεται ότι έχει η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης πάνω στα ζητήματα που αφορούν το δήμο. Η απάντηση σε κάθε πρόβλημα είναι ένας συνδυασμός εθελοντισμού και χορηγιών. Είναι τόσο προσηλωμένοι σε αυτό το δόγμα που δε σηκώνουν κουβέντα. Αντίθετα κάνουν επίδειξη αυταρχισμού σε όποιον διαφωνεί στα σχέδιά τους. Η αρχή έγινε με απειλές στο διαδίκτυο από μέλη της παράταξης «Ενωμένη Πόλη» που έλεγαν ότι θα αντιμετωπίσει την αστυνομία όποιος παρεμποδίσει τη λειτουργία των γραφείων εθελοντισμού που ετοιμάζονται να ανοίξουν. Ο ίδιος ο δήμαρχος φαίνεται να συμφωνεί με τις απειλές ενώ προχωράει και αρκετά βήματα παραπέρα.

Οι ένοχοι της επίθεσης στο «Συνεργείο», οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής θα τιμωρηθούν

  • Κυρ, 21/12/2014 - 23:59

Κατάφωρη πρόκληση αποτελεί η απόφαση του Διοικητή του Τμήματος Κρατικής Ασφαλείας της Υποδιοίκησης Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής και του εισαγγελέα, με την οποία τίθεται στο αρχείο η υπόθεση της επίθεσης Τάγματος Εφόδου της Χρυσής Αυγής στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στην επίθεση αυτή, που έγινε μέρα μεσημέρι, έλαβαν μέρος δεκάδες μέλη της Χ.Α. (αναφορές για 40 μηχανάκια), ενώ υπάρχουν μαρτυρίες για παρουσία των βουλευτών Μίχου και Λαγού. Μάλιστα, στην επίθεση καταγράφηκε από την αστυνομία η παρουσία και του βουλευτικού αυτοκινήτου του Ι. Λαγού! Η επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του «Συνεργείου» και τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός από τους συναγωνιστές που δραστηριοποιούνταν εκεί. Πέρα από τους αυτόπτες μάρτυρες στην πορεία των ερευνών αποκαλύφθηκαν τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα, που καταγράφουν την αδιαμφισβήτητη ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση της Χρυσής Αυγής και τη συμμετοχή στην οργάνωση και εκτέλεση της επίθεσης κορυφαίων στελεχών της.

Εκδήλωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Αργυρούπολη Κυριακή 23/11

  • Πέμ, 20/11/2014 - 20:22
Μπορεί να γίνει διαγραφή του χρέους; Η απάντηση της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς.
Με αυτό το ενδιαφέρον θέμα πραγματοποιείται την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στις 6:30 μ.μ. εκδήλωση - συζήτηση της Τ.Ε. Νοτίων Προαστίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με ομιλητές τους Λεωνίδα Βατικιώτη και Σπύρο Κοντομάρη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27) και η συζήτηση αναμένεται ζωντανή.

Σελίδες