ΑΝΑΤ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση, Κερατέα Κυριακή 19/3

  • Σάβ, 18/03/2017 - 22:25

Καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς, συλλογικότητες και αγωνιστές  σε αντιφασιστικό συντονισμό και  αντιφασιστική συγκέντρωση στις 10.30πμ στην κεντρική πλατεία της Κερατέας.

ΤΕ Ανατολικής Αττικής : Η Κερατέα δεν είναι τόπος φασιστών, είναι ένας τόπος πάλης και αγωνιστών!

  • Παρ, 17/03/2017 - 20:32

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής καταγγέλλει την απόπειρα της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής να οργανώσει φιέστα προπαγάνδας της εγκληματικής δραστηριότητας της στην Κερατέα.

Απόφαση ΤΕ Ανατολικής Αττικής, 24/8

  • Τρί, 25/08/2015 - 20:49

Τη Δευτέρα 24/8 συνεδρίασε η ολομέλεια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αν Αττικής και συζήτησε για τις πολιτικές εξελίξεις και τις πολιτικές συνέργασίες καθώς και άμεσες πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει στην περιοχή εν όψη και των εκλογών.

Η συνέλευση, παρά τις απουσίες λόγω της περιόδου, συνεδρίασε με απαρτία των μελών, αποφάσισε με ομοφωνία όλων των παρόντων ότι :

Ιππόδρομος : η πρώτη ιδιωτικοποίηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα πλαίσια της εφαρμογής της συμφωνίας της 20 Φλεβάρη με την ΕΕ και τους δανειστές.

  • Τρί, 31/03/2015 - 21:39

Στις 26/3/2015, το ΤΑΙΠΕΔ  ανακοίνωσε την πρόσκληση του στον επενδυτή για την ιδιωτικοποίηση του στοιχήματος του ΟΔΙΕ. Μόλις λίγες μέρες πριν, στις 17/3/2015 εκπρόσωπος του Υπ. Οικονομικών διαβεβαίωνε στον ΟΔΙΕ, παρουσία τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τους εργαζόμενους και τοπικούς φορείς και παράγοντες (Επιτροπή Αγώνα, δημοτικούς συμβούλους) ότι η παράταση της λειτουργίας του ΟΔΙΕ έχει στόχο την αλλαγή της διοίκησης, την εξυγίανση του, την κατοχύρωση των εργαζομένων και τη λειτουργία του σε όφελος όλης της κοινωνίας.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής : Όχι στην ιδιωτικοποίηση του Ιππόδρομου

  • Πέμ, 19/03/2015 - 11:31

Οι δηλώσεις και οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης , δια στόματος του κ. Τερζάκη , συμβούλου της αναπληρώτριας υπουργού κ. Βαλαβάνη , σε σύσκεψη φορέων στον ιππόδρομο , φαίνεται ότι δεν ισχύουν. Στη σύσκεψη αυτή , στις 02/03/15 , με παρόντες , το σωματείο εργαζομένων , την Επιτροπή Αγώνα κατοίκων σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη , τον αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλίππου και άλλα πολιτικά πρόσωπα , ο κ. Τερζάκης , είπε :

Κάλεσμα ΤΕ Ανατολικής Αττικής στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, Τετάρτη 4/3

  • Δευ, 02/03/2015 - 13:08

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανατολικής Αττικής καλεί όλες και όλους  την Τετάρτη 4/3, στις 3:30 μμ στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου

Να μην επιτρέψουμε τους πλειστηριασμούς !

ΠΑΛΛΗΝΗ - Ούτε ευρώ, ούτε σπιθαμή γης στον Μπόμπολα και τη Reds

  • Παρ, 13/02/2015 - 22:27

Τις τελευταίες μέρες, ο δημότες της Παλλήνης έχουμε βρεθεί σε μια ιδιότυπη κατασταση χρεοκοπίας. Η Εταιρεία Reds, συμφερόντων Μπόμπολα απαίτησε και κέρδισε πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση από το δήμο για απαλλοτριωμένα οικόπεδα στην περιοχή του κτήματος Καμπα. Από την άλλη, νυν και πρώην Δήμαρχοι προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες, ενώ κατατίθενται σωρηδόν προτάσεις διαπραγμάτευσης.

ΤΕ Ανατολικής Αττικής : Μπλόκο στο Βορίδη στην Παλλήνη

  • Παρ, 23/01/2015 - 01:24

Σήμερα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία του Μάκη Βορίδη στο Atlantis Tennis Club στην Παλλήνη αλλά…όπως φαίνεται λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Με πρωτοβουλία της νεολαιίστικης συλλογικότητας «Ρωγμές στα Ανατολικά», στην οποία ανταποκρίθηκε και η τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο με πανό, συνθήματα και μοιράσμα κειμένων, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο βουλευτής να ακυρώσει με τηλεφώνημά του την ομιλία και να αποχωρίσουν και οι λιγοστοί που είχαν έρθει να ακούσουν το ακροδεξιό του παραλήρημα. Δεν έχει περάσει εξάλλου ούτε βδομάδα από όταν ο πρώην αρχηγός της φασιστικής ΕΠΕΝ και νυν στέλεχος της ΝΔ, επιδόθηκε σε έναν παραληρηματικό μονόλογο που θύμιζε επταετία.

Οι αποφάσεις της συνέλευσης της ΤΕ Αν. Αττικής, 4/1/2015

  • Τρί, 06/01/2015 - 14:04

 Την Κυριακή 4/1/2015 συνεδρίασε η ΤΕ Ανατολικής Αττικής. Στη συνέλευση υπήρχε απαρτία.

Παρουσιάστηκε η απόφαση - εισήγηση της ΚΣΕ και η αντιεισήγηση των ΣΕΚ-ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.   Ακολούθησε συζήτηση πάνω στις δύο εισηγήσεις, την πολιτική συγκηρία, τις εκλογές και την οργάνωση της εκλογικής μας δουλειάς(εκδηλώσεις, εξορμήσεις, συσκέψεις, περιοδείες σε χώρους δουλειας, πανό κλπ).

Βίντεο από την εκδήλωση της ΤΕ Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, 30/11

  • Κυρ, 21/12/2014 - 17:13

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση που διοργάνωσε η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής, στις 30/11 για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, το Κομπάνι και γενικότερα στη Μέση Ανατολή, στο Οινοποιείο Πέτρου (Παλλήνη). Ομιλητές ήταν ο Σεΐτ Αλντογάν, ανταποκριτής στην Ελλάδα/Αθήνα της ημερήσιας εφημερίδας ΕΒΡΕΝΣΕΛ και του καναλιού ΧΑΓΙΑΤ, και ο Θάνος Ανδρίτσος, μέλος της Αντιφασιστικής Καμπάνιας για την Ουκρανία.

Σελίδες