ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

ΤΕ Γαργαλιάνων-Κυπαρισσίας-Φιλιατρών: Τους ενοχλεί το μαύρο χρώμα

  • Τρί, 23/06/2020 - 10:51

Ένας από τους καλύτερους τρόπους χειραγώγησης συνειδήσεων των ανθρώπων είναι η σπορά φόβου, μέσω ρατσιστικού – φασιστικού λόγου. Μια φασιστική πρακτική που εφάρμοσε τόσο ο σημερινός Δήμαρχος Τριφυλίας, όσο και προηγούμενος Καποδιστριακός Δημοάρχοντας Φιλιατρών. Πριν η δικαιοσύνη επιληφθεί, έκριναν ως ένοχο έναν νεαρό Σουδανό μετανάστη υιοθετώντας την άποψη  των γονέων ενός μικρού κοριτσιού για απόπειρα αρπαγής του.

Τ.Ε. Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών: Καμιά ανοχή στους φασίστες

  • Πέμ, 29/08/2019 - 14:40

Οι σύχρονοι Περρωτήδες (Περρωτής: Νομάρχης Μεσσηνίας κατά τη διάρκεια της Κατοχής – φασίστας, συνεργάτης των Γερμανών) και οι τραμπούκοι τους, στις 25 Αυγούστου στην Τρίπολη κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, βιαιοπράγησαν επάνω στον εκλεγμένο με την Ανταρσία στο Μωριά αγωνιστή Παναγιώτη Κάτσαρη.

Ανακοίνωση ΤΕ Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών για άμεση απελευθέρωση προσφύγων

  • Δευ, 12/12/2016 - 14:42

Την Τετάρτη 7/12/2016 στην περιοχή της Ελαίας του δήμου Τριφυλίας 45 πρόσφυγες,θύματα των ιμπεριαλιστικών πολιτικών που ασκούν οι ”ηγέτιδες δυνάμεις” ανα τον κόσμο για να εξασφαλίσουν τα κέρδη του κεφαλαίου, προσπάθησαν να εξέλθουν τη χώρα με προορισμό υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες .Στην προσπάθεια τους αυτή έγιναν αντιληπτοί από τους άνδρες του Λιμενικού σώματος και της Αστυνομίας και συνελήφθησαν

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών- Καλό Ταξίδι, Comandante.

  • Πέμ, 08/12/2016 - 23:23

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

«HASTA LA VICTORIA SIEMPRE»

Ανακοίνωση ΤΕ Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών, 8/3

  • Κυρ, 13/03/2016 - 14:03

  Η δήθεν αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματώνει εκείνα που δεν θα μπορούσε να φέρει σε πέρας η δεξιά, με την κλασική της μορφή. Παραδίδει τον πλούτο της χώρας στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Είτε το θέλουμε είτε όχι, πλούτος είναι και τα σκουπίδια – απορρίμματα. Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας την ταχτική της κωλοτούμπας, δηλαδή της αναίρεσης όλων εκείνων που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε, εκχωρεί στον ιδιώτη επιχειρηματία ΤΕΡΝΑ τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Απόφαση ΤΕ Γαργαλιάνων-Κυπαρισσίας-Φιλιατρών, 25/8

  • Τετ, 26/08/2015 - 09:37

 Σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου 2015, συνεδρίασε η Τοπική Επιτροπή Γαργαλιάνων –
Κυπαρισσίας – Φιλιατρών Νομού Μεσσηνίας με θέμα την πολιτική συμμαχία με τη ΛΑΕ
και κατά πλειοψηφία αποφάσισε, την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές.