ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαργαλιάνων Κυπαρισσίας Φιλιατρών για θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο Δήμο Τριφυλίας

  • Σάβ, 09/01/2021 - 20:20

 Στις 7 Ιανουαρίου του 2021 στο δρόμο μεταξύ Προδρόμου κι Αγαλιανής της ΔΕ Αυλώνας του Δήμου Τριφυλίας, σημειώθηκε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα. Ανετράπει απορριμματοφόρο και από το τριμελές πλήρωμά του, ένας εργάτης έχασε τη ζωή του, ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και ο άλλος εργάτης ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών: Η αλήθεια ως φως που καίει

  • Δευ, 26/11/2018 - 20:22

Σας είχαμε υποσχεθεί πως θα επανέλθουμε. Ο χρόνος πλέον είναι κατάλληλος, ώστε εμείς να είμαστε εδώ.
Στα ερωτήματα που είχαμε υποβάλλει δημόσια προς το Δήμο Τριφυλίας στις 4/9/2018 και είναι τα παρακάτω, δεν πήραμε καμία απάντηση:

Ανακοίνωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών για την πολιτικη δίωξη μέλους της

  • Τρί, 18/09/2018 - 12:06

Η αντικατάσταση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διαχείρισης απορριμμάτων, ανακύκλωσης, περιβάλλοντος & πρασίνου του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας (Καλικράτης – μνημονιακή νομολογία), από τη νεοφιλελεύθερη Δημοτική Αρχή – που τα κάνει όλα καλά – έχει ένα και μόνο στόχο: να κρύψει, να καλύψει τις δικές της διοικητικές και πολιτικές ανεπάρκειες.

Ανακοίνωση ΤΕ Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών, 8/3

  • Κυρ, 13/03/2016 - 14:03

  Η δήθεν αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματώνει εκείνα που δεν θα μπορούσε να φέρει σε πέρας η δεξιά, με την κλασική της μορφή. Παραδίδει τον πλούτο της χώρας στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Είτε το θέλουμε είτε όχι, πλούτος είναι και τα σκουπίδια – απορρίμματα. Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας την ταχτική της κωλοτούμπας, δηλαδή της αναίρεσης όλων εκείνων που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε, εκχωρεί στον ιδιώτη επιχειρηματία ΤΕΡΝΑ τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Απόφαση ΤΕ Γαργαλιάνων-Κυπαρισσίας-Φιλιατρών, 13/2

  • Πέμ, 03/03/2016 - 21:06

  Εάν η λογική του μετώπου έχει ως στόχο να λειτουργήσει σαν πλυντήριο του συστήματος μέσω της σοσιαλδημοκρατίας – ΛΑΕ, εμείς ως ΤΕ διαφωνούμε, διότι πιστεύουμε σε μια μετωπική πολιτική λογική η οποία έχει ως στόχο ν΄ ανατρέψει αυτό το σάπιο διεφθαρμένο κοινωνικοπολιτικό σύστημα τον καπιταλισμό και στη θέση του να δημιουργήσει ένα σύγχρονο εργατικό κράτος, μια λαϊκή εξουσία. Οπότε είμαστε υπέρ της αυτόνομης καθόδου στις εκλογές.

ΤΕ Τριφυλίας : Ιδιωτικοποίηση σκουπιδιών στο Δήμο Τριφυλίας.. συνέχεια

  • Σάβ, 07/11/2015 - 15:22

  Με απόλυτο κυνισμό και χωρίς καμία επαφή και σεβασμό στο δημότη, η συντηρητική – νεοφιλελεύθερη Δημοτική Αρχή, εμμένει κι επιμένει στην ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής απορριμμάτων.

  Αναγκαστικά ασχολούμαστε με τα αστεία και έωλα επιχειρήματά της, ύστερα από τα δρώμενα στο τελευταίο ΔΣ Τριφυλίας, έτσι θα κάνουμε εδώ μια μικρή αναφορά.

 

Ανακοίνωση ΤΕ : Ιδιωτικοποίηση καθαριότητας Δήμου Τριφυλίας

  • Τρί, 27/10/2015 - 08:38

Εδώ, στην τριχοτομημένη Τριφυλία, η δημοτική αρχή που εκπροσωπεί τη συντήρηση και το νεοφιλελευθερισμό φέρνει απ΄ το πίσω μέρος του μυαλού της μπρος, τη βασική θέση νεοφιλελεύθερης πολιτικής: όλα στους ιδιώτες – ιδιωτικοποιήσεις.

Αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, ανερυθρίαστα, ιδιωτικοποιούν το μάζεμα των σκουπιδιών.

ΤΕ Τριφυλίας : Εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος & όχι μόνο

  • Σάβ, 26/09/2015 - 10:35

  Η εκλογική πραγματικότητα δυστυχώς και τούτη τη φορά επιβραβεύει το παλαιό που έχει έρθει μεταμφιεσμένο ως καινούργιο. Ο λαός προτίμησε τη λογική της ανάθεσης και όχι του κινήματος, δίνοντας εμπιστοσύνη στους σωτήρες, ενώ αυτός παραμένει στον καναπέ του. Η δική μας αμυδρή αύξηση ποσοστού και ψήφων σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη δε μας αφήνει περιθώρια για πανηγυρισμούς ούτε για εφησυχασμό.