ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της 4ης Συνδιάσκεψης, Κέρκυρα 15/4 Γιάννενα 16/4

  • Τετ, 04/04/2018 - 19:51

Η ΑΝΤ.Α.ΡΣ.Υ.Α σας προσκαλεί: στην Κέρκυρα την Κυριακή 15 Απρίλη στις 7:30 μ.μ στo φουαγιέ του δημοτικού θεάτρου

στα Γιάννενα τη Δευτέρα 16 Απρίλη στις 7:30 μ.μ στην αίθουσα της περιφέρειας στη στοά σάρκα (2ος όροφος) στη παρουσίαση των θέσεων της 4ης  πανελλαδικής συνδιάσκεψης

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων για το χτύπημα των εργαζομένων του Market In

  • Παρ, 27/10/2017 - 16:24

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Όλοι στη συγκέντρωση έξω από το Μάρκετ Ιν στις 6.30

Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Ιωάννινα Σάββατο 7/10

  • Πέμ, 05/10/2017 - 01:17

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Αντικαπιταλιστική κρίση, δίκες, διώξεις και φασιστική απειλή», το Σάββατο 7 Οκτώβρη στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Ομιλητές θα είναι οι Κώστας Παπαδάκης, μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δικηγόρος στη δίκη της Χρυσής Αυγής και Στέλιος Νικητόπουλος, δημοσιογράφος.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων : Εγκαίνια που θα πληρώσουμε χρυσά

  • Τετ, 06/09/2017 - 17:54

Τα εγκαίνια της Ιόνιας οδού, πέραν του ότι είναι πλέον μια αστεία διαδικασία που υπενθυμίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση καμία διαφορά δεν έχει με τις προηγούμενες, μιας και όλοι εγκαινιάζουν τα ίδια πράγματα πολλές φορές για το θεαθήναι, υπενθυμίζουν ακόμα ότι η οδική ασφάλεια και το αυτονόητο, ο λαός θα το πληρώσει χρυσό.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων - Διόδια Εγνατίας: Εκεί που το χαράτσι συναντάει την υποκρισία

  • Δευ, 12/06/2017 - 21:53

Σε λίγους μήνες, τα διόδια στην Ήπειρο θα κοστίζουν συνολικά πάνω από 10 ευρώ στους πολίτες. Αυτή είναι η «ανάπτυξη» και ο «εκσυγχρονισμός» που ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις της τελευταίας επταετίας, ΟΛΕΣ εκείνες που υποστηρίζουν σθεναρά το ξεπούλημα κάθε είδους και έννοιας δημόσιας περιουσίας, ΟΛΕΣ που ψήφισαν και δικαιολόγησαν μνημόνια και μονόδρομους "σωτηρίας", προσφέρουν στους πολίτες.

Χρυσή Αυγή, αστυνομία, κυβέρνηση, "μια φωνή και μια γροθιά"!

  • Τετ, 22/02/2017 - 21:25

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη χθεσινή βίαιη επίθεση της αστυνομίας, τον ξυλοδαρμό αντιφασιστών διαδηλωτών που οδήγησε στο σοβαρό τραυματισμό τ τουλάχιστον ενός ανθρώπου.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων : Συλλυπητήρια για τον άδικο θάνατο του Σωτήρη Μανούση

  • Δευ, 12/12/2016 - 14:30

Με τον συναγωνιστή Σωτήρη Μανούση, πρόεδρο του σωματείου Οικοδόμων, αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, δημοτικό σύμβουλο Δήμου Ζίτσας, πρόεδρο της ερασιτεχνικής ομάδας «Μαχητής» και στέλεχος του ΚΚΕ, μας ένωναν και μας χώριζαν πολλά πράγματα μαζί, αντιθετικά και διαλεκτικά ενωμένα.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων: Κάτω η αστυνομοκρατία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

  • Πέμ, 17/11/2016 - 23:36

 Απόψε στα Γιάννενα η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όχι μόνο δεν είχε να ζηλέψει από την δεξιά αστυνομοκρατία, αλλά αποδείχτηκε χειρότερη μιας δεξιάς ή και ακροδεξιάς διακυβέρνησης. Οι ένστολοι δολοφόνοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι μόνο κατέλαβαν τον δημόσιο χώρο έξω την περιφέρεια, αλλά σάπισαν στο ξύλο και προσήγαγαν διαδηλωτές, μεταξύ αυτών και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διαλύοντας μια ειρηνική πορεία, πνίγοντας στα δακρυγόνα την πόλη των Ιωαννίνων.

ΤΕ Ιωαννίνων : Εγκατέλειψαν την μεταλλουργική

  • Πέμ, 17/09/2015 - 23:05

Αντιπροσωπία του ψηφοδελτίου της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΕΕΚ, ανένταχτων αγωνιστών/ιων της αριστεράς, με υποψήφιους βουλευτές Νίκο Ηλία και Δημήτρη Μπακόλα βρέθηκε σήμερα στο εργοστάσιο της ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗΣ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων : Η δημοτική αρχή δεν «παίζει» τίμια

  • Δευ, 14/09/2015 - 22:18

Με εντολή της Δημοτικής αρχής καθημερινά ξηλώνονται προεκλογικά πανό και αφίσες αριστερών κόμματων και μετώπων, όπως του ΚΚΕ και της εκλογικής συμμαχίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ, ανέντακτων αγωνιστών/ιων της αριστεράς, από τους δημόσιους χώρους σε πλατείες και γειτονιές.

Σελίδες