ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Απόφαση ΤΕ Αργολίδας, 28/8

  • Σάβ, 29/08/2015 - 00:28

Την Παρασκευή 28/08/2015 συναντήθηκε η τοπική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας, η οποία συνεδρίασε έχοντας απαρτία. Το θέμα που συζητήθηκε ήταν παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις επόμενες εκλογές και οι 2 προτάσεις που κατατέθηκαν στις ΤΕ ενόψει το ΠΣΟ της Κυριακής 30/8. Η πρόταση της ΚΣΕ ψηφίστηκε από την πλειοψηφία.

Απόφαση ΤΕ Αργολίδας, 5/1/2015

  • Τρί, 06/01/2015 - 15:29

H TE ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας, μετά και από το κάλεσμα της ΚΣΕ προς τις τοπικές επιτροπές, συνεδρίασε στις 5/1 και ακολούθησε ψηφοφορία κατά την οποία η πλειοψηφία των μελών ψήφισαν το παρακάτω κείμενο:

Διαφωνώντας με την εισήγηση της ΚΣΕ,

ξεκαθαρίζουμε ότι υποστηρίζουμε τη μετωπική δράση στο κίνημα και θεωρούμε πως εκεί σφυρηλατούνται οι πολιτικοί δεσμοί, γίνονται οι πιο ουσιαστικές ζυμώσεις και χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας : για τη ματαίωση ναζιστικής εκδήλωσης σε Αγία Τριάδα και Πουλακίδα

  • Τετ, 23/07/2014 - 08:47

Η ματαίωση ναζιστικού περιεχομένου εκδήλωσης για την «ιστορία της σβάστικας» και τις «ένοπλες εθνικιστικές ομάδες» στην Αγία Τριάδα και στην Πουλακίδα αποτελεί σημαντική νίκη του τοπικού αντιφασιστικού κινήματος.

Περισσότερο όμως, αποτελεί νίκη της τοπικής κοινωνίας, όπου στις δύσκολες ώρες που περνάει από τους ντόπιους και ξένους καταπιεστές του, τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – τρόικας, ο λαός μας έδειξε ότι οι νοσταλγοί της σβάστικας προσβάλουν την ιστορία του τόπου και τους αγώνες του ενάντια στον ναζιστή κατακτητή, και ως εκ τούτου είναι ανεπιθύμητοι.

Ανοιχτό κάλεσμα για συγκρότηση σχήματος στις περιφερειακές, Ναύπλιο Παρασκευή 28/2

  • Παρ, 21/02/2014 - 08:19

Ανοιχτό κάλεσμα για συγκρότηση

  Αριστερού Αντικαπιταλιστικού Σχήματος

    Παρέμβασης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: Εικόνα μιας Ελλάδας που βουλιάζει το πλημμυρισμένο Άργος

  • Τρί, 10/12/2013 - 00:26

Λίγες μόνο ημέρες μετά την καταστροφική νεροποντή που έπληξε το Δήμο Άργους-Μυκηνών και οι κάτοικοι της περιοχής συνεχίζουν την καταμέτρηση των ζημιών που υπέστησαν οι περιουσίες τους.

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας για τις πολιτικές εξελίξεις και την υπουργοποίηση των βουλευτών Αργολίδας Μανιάτη και Ανδριανού

  • Παρ, 05/07/2013 - 10:33

Οι πολιτικές εξελίξεις που πυροδότησε το κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση φέρουν τη σφραγίδα της δυναμικής παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα:

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: Εικόνα από το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας το αστυνομοκρατούμενο Ναύπλιο κατά την επίσκεψη Σαμαρά.. και καταγγελία για προσαγωγή μέλους της Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας

  • Τρί, 18/06/2013 - 14:54

Ένα χρόνο συμπληρώνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς επέλεξε το Ναύπλιο για να παρουσιάσει τα αναπτυξιακά του επιτεύγματα.

Σελίδες