Ανακοινωσεις - Δελτια Τυπου

Παρ, 16/02/2024 - 17:41
Η κυβέρνηση της ΝΔ νόμιζε ότι θα κοροϊδέψει τους ανθρώπους του μόχθου πετώντας τους κυριολεκτικά ψίχουλα που δεν λύνουν κανένα πρόβλημα και δεν απαντάνε σε κανένα από τα αιτήματά τους. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει και τους αγρότες, όπως και τους φοιτητές με καταστολή. Όπως στέλνει τα ΜΑΤ να εγκατασταθούν μέσα και γύρω απ τις χολές και επιδιώκειε να απολύσει αγωνιστές απ το πανεπιστήμιο, έτσι βάζει τα ΜΑΤ  μέσα και γύρω από τα μπλόκα για να εμποδίσει την κλιμάκωση της πάλης.  
Πέμ, 15/02/2024 - 13:36

 Καταγγέλουμε την εργοδοσία του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ που όχι μόνο συνεχίζει να αρνείται την επαναπρόσληψη του προέδρου του Σωματείου, παρά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά που ακυρώνει την απόλυσή του από την εταιρεία, αλλά προχωράει σε νέες διώξεις εναντίον του.

Τετ, 14/02/2024 - 17:38

Στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των αγωνιζόμενων αγροτοκτηνοτρόφων ο πρωθυπουργός με απύθμενο θράσος πρότεινε λιγότερα από αυτά που είχε προτείνει προφορικά στους αγρότες κατά την έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων!

Δευ, 12/02/2024 - 19:05

Ένας ακόμα θάνατος εργάτη έρχεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την αιματοβαμμένη λίστα, λίγες μόνο μέρες μετά την εργοδοτική δολοφονία ενός συναδέλφου στο ΔΕΔΔΗΕ και πάλι στην περιοχή της Αργολίδας. Αυτή τη φορά ένας εργαζόμενος σε φωτοβολταϊκά έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό.

Δευ, 05/02/2024 - 21:06

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Δευ, 05/02/2024 - 20:59

Καταγγελία για την επέμβαση των ΜΑΤ και τις συλλήψεις φοιτητών στη Νομική Κομοτηνής

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την προκλητική εισβολή της αστυνομίας στο ΔΠΘ, στην Κομοτηνή, με σκοπό να εκκενώσει την κατάληψη που αποφάσισε μέσα από μαζική γενική συνέλευση ο Φοιτητικός Σύλλογος Νομικής ΔΠΘ. Η αστυνομία με δυνάμεις των ΜΑΤ έχει προσαγάγει φοιτητές και φοιτήτριες που υλοποιούσαν την απόφαση του Συλλόγου τους για κατάληψη της σχολής. 

Τετ, 31/01/2024 - 23:13

Δεν θα σταματήσουμε στα «μισά του δρόμου» όπως ένα χρόνο πριν όταν η κοινοβουλευτική αριστερά «έκλεισε» το μεγαλειώδες κίνημα, που βγήκε μετά το έγκλημα στα Τέμπη, για να ασχοληθεί με τις εκλογές.

Υπάρχει σήμερα η δυνατότητα μίας συνολικής κοινωνικής και πολιτικής ανατροπής. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παλεύει και καλεί για να κάνουμε αυτή την δυνατότητα πράξη!  

Τετ, 31/01/2024 - 09:29

Παλεύουμε για την κατάργηση –σε κάθε διάσταση, πολιτική, οικονομική, εργασιακή, αλλά και στο επίπεδο των καθημερινών πρακτικών– κάθε διάκρισης ή ανισότητας που σχετίζεται με το φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

 Η πάλη για μια κοινωνία χωρίς σεξισμό, χωρίς διακρίσεις, μια κοινωνία απελευθέρωσης είναι μονόδρομος για να εξασφαλίσουμε τα δικαιώματα μας. Μόνο η αντικαπιταλιστική επαναστατική πάλη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία τέτοια κοινωνία.

Παρ, 26/01/2024 - 15:55

Ανακοίνωση της αγροτοδιατροφικής επιτροπής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Τετ, 24/01/2024 - 14:07

Με ΜΑΤ και βία η κυβέρνηση της ΝΔ και τα κοράκια των funds συνέλαβαν τη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της στου Ζωγράφου επιδιώκοντας για μια ακόμα φορά να της κλέψουν το σπίτι που μένει! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Έξω οι αλήτες των funds. Διαγραφή των χρεών των φτωχών οικογενειών. Αντίσταση με όλα τα μέσα. Κάτω η κυβέρνηση και η πολιτική της. 

Σελίδες