Στα ΜΜΕ

Κατάδικοι Χ.Α και εκλογές, αποκλεισμός ή ελευθερία συμμετοχής; [του Κώστα Παπαδάκη]

  • Παρ, 27/01/2023 - 10:06

Ο φασισμός και ο ναζισμός ως πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά αντιμετωπίζεται στον δρόμο, στις γειτονιές, στα συνδικάτα και στην κοινωνία. Η μαζική, πολύμορφη και ενωτική πάλη όλα τα προηγούμενα χρόνια απέτρεψε τη νομιμοποίησή του σε ευρύτερα κοινωνικά ακροατήρια και υποχρέωσε τις αρμόδιες δυνάμεις της κρατικής εξουσίας να ελέγξουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής σε όλα τα κλιμάκια της ιεραρχίας της και όχι μόνο στα εκτελεστικά όργανα.

Τηλεοπτική παρουσία του Α.Χάγιου στο Kontra, Πέμπτη 13/6

  • Παρ, 14/06/2019 - 22:25

Το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2019, ο Άγγελος Χάγιος συμμετείχε στην εκπομπή τού Αιμίλιου Λιάτσου KONTRA24, στο τηλεοπτικό κανάλι Kontra.

Στην εκπομπή On the third day τα μέλη της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Γ. Ράγκος και Γ. Μαυρομάτης 12/2/2017

  • Τρί, 14/02/2017 - 20:27

Στην εκπομπή On the third day στην ΕΡTopen τα μέλη του Κεντρικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Γιώργος Ράγκος και Γιώργος Μαυρομάτης.
 

Η Δέσποινα Κουτσούμπα, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ 'στον ενικό', 23/5

  • Τρί, 24/05/2016 - 12:55

Δείτε απόσπασμα από την παρουσία του Μέλους του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., Δέσποινας Κουτσούμπα, στην εκπομπή "Στον ενικό", του τηλεοπτικού σταθμού STAR, τη Δευτέρα 23/5

Με μια επαναστατική Αριστερά [του Άγγελου Χάγιου]

  • Παρ, 18/09/2015 - 01:10

Σε έναν δρόμο κατάκτησης των δικαιωμάτων και ελευθεριών του, για την απελευθέρωσή του από την Ε.Ε. και το ευρώ, από δυνάστες και εκμεταλλευτές ντόπιους και ξένους. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με όποιες ανεπάρκειες, είναι ένα βήμα για τη μετωπική συγκρότηση και ισχυροποίηση μιας αντικαπιταλιστικής, αντιιμπεριαλιστικής ανατρεπτικής Αριστεράς με σύγχρονη κομμουνιστική προοπτική.

Τηλεοπτικές εμφανίσεις, 14-17 Σεπτέμβρη

  • Τετ, 16/09/2015 - 22:42

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη και δηλώσεις των Σ.Μαρκέτου-Γ.Γρόλιου, συνέντευξη της Δ.Κουτσούμπα στο TPP,  τη συνέντευξη στην ΕΡΤ, δήλωση Π.Κωνσταντίνου σε εκπομπή στο MEGA, πάνελ στον ΑΝΤ1 με παρουσία της Κ.Μένου, παρουσίαση στη Λαμία από το mag24, την διακαναλική στην ΕΡΤ , εμφάνιση του Η.Ηλιόπουλου στο PLP, Σ.Χαϊκάλη στην ΕΡΤ2, Π.Γανιάρη στο politischios.gr, Κ.Πλεύρης στο ΚρήτηTV, Ομιλία και δηλώσεις στο Αγρίνιο, συγκέντρωση στο Ναύπλιο, συγκέντρωση στην Πάτρα
 

Δ. Κουτσούμπα: «Διεκδικούμε να μπούμε στη Βουλή, παλεύουμε για μέτωπο του ΟΧΙ μέχρι το τέλος»

  • Τρί, 08/09/2015 - 22:54

«Διεκδικούμε να μπούμε στη Βουλή, παρόλο που δεν θεωρούμε ότι η δράση μας μπορεί να ξεκινά και να τελειώνει με το Κοινοβούλιο», δήλωσε η Δέσποινα Κουτσούμπα, Περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και μέλος του Γραφείου Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Κώστα Εφήμερο και στον Γεράσιμο Λιβιτσάνο, την Τρίτη 7/9/2015, στο ραδιόφωνο Στο Κόκκινο.

Τηλεοπτικές εμφανίσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 31/8-2/9

  • Τετ, 02/09/2015 - 22:13

Τηλεοπτική συνέντευξη Στέφανου Πράσσου, μέλους του ΠΣΟ, στο Kozani TV, Δευτέρα 31/8

Τηλεοπτική παρουσία Άγγελου Χάγιου, μέλους του ΠΣΟ, στην ΕΡΤ και το SBC, Τετάρτη 2/9
 

Με τόλμη για το μέτωπο του «όχι» [του Παναγιώτη Σωτήρη]

  • Πέμ, 20/08/2015 - 00:43

Σε πείσμα των δηλώσεων της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, το νέο μνημόνιο δεν είναι τακτική αναδίπλωση, αλλά σημείο χωρίς επιστροφή. Πλέον, η «κανονικότητα» της κοινωνικής καταστροφής θα έχει για διαχειριστή τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα μετασχηματιστεί σε σοσιαλφιλελεύθερο κόμμα. Η φαντασίωση περί της εκ των υστέρων απεμπλοκής παραπέμπει σε μηχανισμούς ψυχολογικής άμυνας, παρά σε πολιτική στρατηγική.

,,Es gibt keine Alternative in diesem System“ [Eirini Iliopoulou ]

  • Τρί, 18/08/2015 - 19:11

In Zeiten der Enttäuschung, des Verrats und des Misstrauens, müssen wir umso widerständiger gegen all jene sein, die nun die Niederlage predigen. So gesehen kann die arbeitende Bevölkerung in Deutschland, ebenso wie unsere internationalen GenossInnen in der Linken und den sozialen Bewegungen eine aktive Rolle der Solidarität mit dem griechischen Volk spielen. Das wichtigste am Konzept der internationalen Solidarität ist, dass jede und jeder in der jeweilig gegebenen sozialen Struktur gegen jene Kräfte kämpft, die die Völker spalten und Hass unter diesen schüren wollen, hin zu einer internationalen sozialen Befreiung. Die internationale kommunistische Bewegung hat eine lange Tradition und inspirierende Geschichte. Und natürlich enthält diese auch Fehlschläge und Fehleinschätzungen, die nicht wiederholt werden dürfen. Aber am Ende des Tages haben wir gelernt, dass, wenn die Herrschenden vom ,,Ende der Geschichte“ reden, die rote Fahne bleibt und rein gar nichts geendet hat.

Σελίδες