ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Βέροιας για Πρωτομαγιά 2018

  • Δευ, 30/04/2018 - 23:55

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

Όλοι/ες την Τρίτη 1Πτου Μάη, 11.00 στην Πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη δίκη του συναγωνιστή Γιώργου Βραχνή

  • Κυρ, 16/10/2016 - 21:16

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α συμπαραστέκεται στο συναγωνιστή Γ. Βραχνή και  απευθύνει κάλεσμα  σε  κάθε αντιφασίστα, την Τρίτη  9.00  στα δικαστήρια, απαιτώντας την άμεση αθώωσή του.

Ανακοίνωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ημαθίας για το προσφυγικό

  • Τετ, 30/03/2016 - 20:18

Τις τελευταίες μέρες γίνεται συγκεκριμένος λόγος στα Δημοτικά Συμβούλια του νομού Ημαθίας για τη δημιουργία χώρων φιλοξενίας των προσφύγων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι υπό άθλιες συνθήκες στην Ειδομένη. Στις 25/3 αργά το βράδυ έφτασε έξω από την πόλη της Βέροιας λεωφορείο που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες  με προορισμό το στρατόπεδο "Αρματολού Κόκκινου" Αγ. Βαρβάρας το οποίο, λίγο πριν την είσοδο του στρατοπέδου, ακινητοποιήθηκε εν μέσω αποδοκιμασιών και επιθέσεων ρατσιστικού μένους από ορισμένους κατοίκους του χωριού και εντεταλμένα μέλη της Χ.Α.

Ανακοίνωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ημαθίας-Πέλλας: Για τη δίκη του συναγωνιστή Γ.Βραχνή

  • Κυρ, 10/01/2016 - 20:48

Την Τρίτη στις 12 Ιανουαρίου εκδικάζεται στα δικαστήρια της Βέροιας η μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του Γ. Βραχνή οι θρασύδειλοι συμμορίτες της Χ.Α., όταν τον Ιούνιο του ’12 μετά από αποτυχημένη απόπειρά τους να μοιράσουν κείμενα και υλικό φασιστικού μίσους στους κατοίκους της πόλης, είχαν το θράσος να επιτεθούν στο μαγαζί του Γ.Β., να ξυλοκοπήσουν θαμώνα που βρισκόταν εκεί και τελικά να καταθέσουν μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη.

ΤΕ Πέλλας-Ημαθίας : Νεκρός εργάτης στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

  • Σάβ, 12/09/2015 - 16:38

Καταγγέλλουμε τη συνήθη τακτική απενοχοποίησης των διοικήσεων και των εκάστοτε εργοδοτών, την απόδοση της ευθύνης στην κακιά στιγμή, την μοιρολατρία και τον "αυτονόητο", γι αυτούς, κίνδυνο που οι εργάτες έχουν de facto δέσει την ζωή τους μ’ αυτόν.

Απόφαση ΤΕ Πέλλας Ημαθίας, 28/8

  • Σάβ, 29/08/2015 - 10:32
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πέλλας - Ημαθίας στη σημερινή συνέλευση, 28.8.2015, στα Γιαννιτσά, παρόντων 17 μελών μετά από πλούσια συζήτηση και αφού διαβάστηκαν α) η εισήγηση της ΚΣΕ και β) η πρόταση των οργανώσεων ΑΡΑΝ ΑΡΑΣ, κατέληξε ομόφωνα στην έγκριση της εισήγησης της ΚΣΕ. Αύριο το απόγευμα θα βγει σχετική ανακοίνωση της Τ.Ε.
Τέλος αποφάσισε να ξανασυνεδριάσει την Τετάρτη για την οριστικοποίηση των ονομάτων στα ψηφοδέλτια και για το πρόγραμμα παρέμβασης στις εκλογές.

Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας για αστυνομική παρέμβαση σε αφισοκόλληση στην Αλεξάνδρεια και στη Βέροια

  • Κυρ, 05/07/2015 - 01:07

Θέλουμε να καταδικάσουμε την απρόκλητη και επιλεκτική παρέμβαση της αστυνομίας κατά την σημερινή εξόρμηση των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Οι αστυνομικοί ενεργώντας με συγκεκριμένες εντολές απαίτησαν να σταματήσει η αφισοκόλληση που έκαναν τα μέλη της οργάνωσης κατά την ενημερωτική εξόρμηση που έκαναν το πρωί του Σαββάτου στον κεντρικό δρόμο της πόλης, στην οδό Βετσοπούλου. Η παρέμβασή τους έγινε κατόπιν τηλεφωνήματος οπαδού του «ΝΑΙ» που απαίτησε να εφαρμοστεί ένας ξεχασμένος νόμος, ένας νόμος που ποτέ δεν έχει εφαρμοστεί για πολλά χρόνια τώρα στους πάσης φύσεως συλλόγους, ιδιώτες κλπ που αφισοκολλούν κατά σύστημα και συρροή διαφημίζοντας εμπορικές, πολιτιστικές ή άλλες δραστηριότητες.

Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέλλας-Ημαθίας: Άμεσα να διεκδικήσουμε την πλήρη αποζημίωση των μικρομεσαίων αγροτών

  • Παρ, 15/08/2014 - 19:14

ΕΕ και ΗΠΑ επέβαλαν πραξικοπηματικά στον ουκρανικό λαό τη φασιστική κυβέρνηση των τραπεζιτών και του ΔΝΤ. Μια αιματηρή επίθεση στα εργατικά κοινωνικά, πολιτικά δικαιώματα και στα δικαιώματα των μειονοτήτων βρίσκεται σε εξέλιξη. Η φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου έχει εξαπολύσει, για το σκοπό αυτό, το στρατό, την αστυνομία και κυρίως τα φασιστικά τάγματα εφόδου.

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου επέλεξε όχι μόνο να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του διευθυντηρίου της ΕΕ, αλλά και να πρωτοστατήσει (και σαν προεδρεύουσα χώρα της ΕΕ), στην επίθεση που δέχεται ο Ουκρανικός λαός, αλλά και στην επιβολή κυρώσεων στην Ρωσία.

H ANTAΡΣΥΑ ΗΜΑΘΙΑΣ συμπαρίσταται στον διωκόμενο αγωνιστή της αριστεράς και αντιφασίστα Γιώργο Βραχνή

  • Δευ, 13/01/2014 - 14:15
ANTAΡΣΥΑ ΗΜΑΘΙΑΣ συμπαρίσταται στον διωκόμενο αγωνιστή της αριστεράς και αντιφασίστα Γιώργο Βραχνή ο οποίος βρίσκεται υπόδικος την Τρίτη 14/1/2014 ενώπιον του τριμελούς πλημμελ

Σελίδες