• Πέμ, 22/05/2014 - 09:03
Δηλώσεις υποψηφίων Ευρωβουλευτών στη Διακαναλική Συνέντευξη

Δηλώσεις των Γιάννη Φελέκη, Γιάννη Σηφακάκη (υποψήφιων Ευρωβουλευτών) κατά τη Διακαναλική Συνέντευξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τη Δευτέρα 19/5

"Δεν μπορεί να κόπτεσαι υπέρ των φτωχών χωρίς να είσαι ενάντια στους πλούσιους. Είσαι απλά ψεύτης. Γι' αυτό και οι εργαζόμενοι, η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, πρέπει να καταλάβουν πως δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. Δεν γίνεται να έχουμε όλοι χωρίς να τα πάρουμε από τους πλούσιους που κερδίζουν εις βάρος της κοινωνίας. Στόχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι να ανεβάσει την συνείδηση και την οργάνωση των πολλών φτωχών για να πνίξουν τους λίγους πλούσιους".

"Την Κυριακή 25 Μάη παλεύουμε να μαυρίσουμε ακόμα πιο σκληρά τα κυβερνητικά κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Τα κόμματα που διαχειρίστικαν τις επιθέσεις ενάντια στην κοινωνία και το εργατικό κίνημα. Τα κόμματα που με τις πολιτικές τους αυξάνουν το φασισμό και ανοίγουν την πόρτα στους φασίστες.
Θέλουμε να δυναμώσουμε συνολικά την αριστερά, αλλά ειδικότερα τον κομμάτι εκείνο της αντικαπιταλιστικής-επαναστατικής αριστεράς που ξέρει πως για να ξεμπερδεύουμε και με τις πολιτικές των μνημόνιων και με τις τρόικες, τους φασίστες και το σύστημά τους γενικότερα, χρειάζεται να κλιμακώσουμε τη σύγκρουση μέχρι τη νίκη.
Να ενισχύσουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να διευρύνουμε τους ορίζοντες της ανατροπής με αντικαπιταλιστικό πρόσημο, με βάση μας το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα. Ώστε να μην αφήσουμε την ανατροπή να μείνει στα μισά του δρόμου".