Ανακοινώσεις

Συσκέψεις τοπικών επιτροπών ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Ήπειρο-Ιόνια

  • Τετ, 24/11/2021 - 17:24

Συνεχίζονται οι συσκέψεις των τοπικών επιτροπών της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α με θέμα τη παρουσίαση της απόφασης του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου (ΠΣΟ) . Μετά τις τοπικές επιτροπές των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη μελών των τοπικών επιτροπών Λευκάδας και Πρέβεζας ενώ προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα αντίστοιχες συσκέψεις μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Άρτα και την Κέρκυρα. Την απόφαση παρουσίασε το μέλος του ΠΣΟ σ. Βασιλόπουλος Χρήστος ο οποίος στη τοποθέτησή του μεταξύ άλλων τόνισε:

Όλοι/Όλες στην πορεία για το Πολυτεχνείο, Τετάρτη 17 Νοέμβρη (Προσυγκέντρωση Κλαυθμώνος 3μμ)

  • Παρ, 12/11/2021 - 22:02

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΤΡΙΤΗ 16.11, 6.00 μμ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Ομιλητές :  Αντώνης Δραγανίγος, Γιάννης Σηφακάκης, μέλη ΚΣΕ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Η απόπειρα φίμωσης της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας δεν θα περάσει!

  • Παρ, 05/11/2021 - 21:36

Θράσος χωρίς όριο και αντιδημοκρατική πρόκληση αποτελεί η αγωγή στελέχους της Ελληνικός Χρυσός, Ευστάθιου Λιάλιου, εναντίον του συνεταιρισμού ενημερωτικού ιστότοπου Αlterthess και της δημοσιογράφου Σταυρούλας Πουλημένη. Σύμφωνα με την αγωγή, ζητούνται 100.000€ ως αποζημίωση για δημοσίευμα του ειδησεογραφικού τους site στις 27 Οκτωβρίου του 2020, με την κατηγορία της παράνομης επεξεργασίας προσωπικών του δεδομένων που σχετίζονται με ποινικές καταδίκες. Μάλιστα, απειλείται η δημοσιογράφος, σε περίπτωση μη εκτέλεσης της όποιας αποζημίωσης, με κράτηση ενός έτους.

Να αλλάξουμε το σύστημα, όχι το κλίμα. Η ενέργεια είναι αγαθό και όχι εμπόρευμα

  • Τρί, 02/11/2021 - 18:19

Γι' αυτό και στις 6 Νοέμβρη βγαίνουμε μαζικά στους δρόμους στην Αθήνα, στο Σύνταγμα στις 2 μμ, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Στηρίζουμε και τον αγώνα των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές και τις πλημμύρες Σάββατο 12:00 μ. Σύνταγμα.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Στήριξη της "Εναλλακτικής Παρέμβασης - Δικηγορική Ανατροπή" στις εκλογές του ΔΣΑ

  • Κυρ, 31/10/2021 - 13:17

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει και συμμετέχει, μαζί με ανένταχτους και μέλη άλλων οργανώσεων της μαχόμενης αντικαπιταλιστικής αριστεράς στην «Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή» που κατέρχεται στις επικείμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για το ΔΣ και στην κάλπη των προέδρων με υποψήφιο τον Θανάση Καμπαγιάννη.

Η COSCO δολοφονεί - Η κυβέρνηση συνένοχη! Όχι άλλος νεκρός εργάτης για τα κέρδη των εργοδοτών!

  • Τρί, 26/10/2021 - 13:07

Οργή και θλίψη για τον θάνατο ενός ακόμα εργάτη στο εργασιακό κάτεργο της COSCO. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνάδελφούς του. 

Δεν ήταν ένα "ατύχημα" αλλά μία προδιαγεγραμμένη δολοφονία της εργοδοσίας και της κυβέρνησης. 

Πέραμα: Η αστυνομία σκοτώνει, η κυβέρνηση συνένοχη

  • Δευ, 25/10/2021 - 22:01

Ο θάνατος του 20χρονου Ρομά στο Πέραμα και ο βαρύς τραυματισμός ενός ακόμα δεν είναι τίποτε άλλο παρά εν ψυχρώ εκτέλεση με ρατσιστικά κίνητρα από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίας που τους καταδίωξαν για 11 χλμ μέσα στην πόλη .

Να σταματήσει άμεσα η δίωξη του δημοσιογράφου Ν. Μπογιόπουλου από ακροδεξιούς απόστρατους

  • Πέμ, 21/10/2021 - 10:14

Η δίωξη του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιοπουλου από την λεγόμενη "Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού" (ΕΑΑΣ) είναι μια επίθεση της ακροδεξιάς στην ελευθεροτυπία, μια προσπάθεια να δοθεί ασυλία και μπει στο απυρόβλητο ο εμφυλιοπολεμικός αντικομμουνισμός και η φασιστική ρητορική.
 

Σελίδες