• Δευ, 30/04/2012 - 11:28
Στο στόχαστρο ακροδεξιών παρακρατικών η προεκλογική παρουσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Καθημερινά είναι πλέον τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε βάρος της προεκλογικής παρουσίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δρώντας στο σκοτάδι παρακρατικές φασιστικές ομάδες καταστρέφουν περίπτερα και προεκλογικό υλικό. Αν και αφήνουν τη βρόμικη υπογραφή τους, παραμένουν ασύλληπτοι και ασύδοτοι.

Τις τελευταίες μέρες έχουν καταστρέψει τα προεκλογικά περίπτερα σε Πειραιά, Αγ. Στέφανο, Κουκάκι, Γαλάτσι, Πετρούπολη, Χανιά, Πάτρα.

Η δράση των φασιστικών ομάδων ενθαρρύνεται από την προπαγάνδα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και άλλων ενάντια στην Αριστερά και τους κοινωνικούς αγώνες. Έχουν σαφή ευθύνη για την πανελλαδικής κλίμακας τρομοκρατική εκστρατεία. Παρά την αντισυστημική φλυαρία τους οι ακροδεξιοί έναν αντίπαλο δείχνουν ότι έχουν, την αντικαπιταλιστική αριστερά που σταθερά αγωνίζεται ενάντια σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο δήμαρχος Κρύας Βρύσης Πέλλας εμπόδισε την πραγματοποίησε την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης εκδήλωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ικανοποιώντας την απαίτηση της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την επίθεση αυτή και δηλώνει πως το μήνυμα του φόβου απευθύνεται σε λάθος παραλήπτη. Η τρομοκρατία δε θα περάσει.