• Δευ, 30/04/2012 - 17:04
Αυτοί που διαλύουν το σύστημα υγείας στοχοποιούν μια 20χρονη μετανάστρια ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία»

Πλήγμα στα δικαιώματα όλων μας αποτελεί η διαπόμπευση τις τελευταίες μέρες της 20χρονης Ρωσίδας, θύματος των κυκλωμάτων πορνείας. Στο όνομα δήθεν της προστασίας της δημόσιας υγείας, οι αρχές στήνουν μια παράσταση τρόμου σκορπίζοντας παντού το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Στόχος τους είναι να βρεθεί κάποιος ένοχος για να αθωωθούν κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ. Να αθωωθούν δηλαδή αυτοί που έχουν διαλύσει το δημόσιο σύστημα υγείας με τραγικές συνέπειες για την υγεία και την ίδια τη ζωή όλων των κατοίκων αυτής της χώρας.

Με ναζιστικού τύπου εμπνεύσεις δημόσιας διαπόμπευσης και με συνοπτικές διαδικασίες εξαφανίστηκε το ιατρικό απόρρητο, καταδικάστηκε μια νέα γυναίκα μετανάστρια πριν καν δικαστεί και το θύμα μετατράπηκε σε θύτη, για να σκορπίσει ο τρόμος στην ελληνική κοινωνία.

Προφανώς κανείς δεν βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με τα κυκλώματα πορνείας, τις συνθήκες που οδήγησαν αυτή τη γυναίκα σε πορνείο, σε ποια κυκλώματα –κατά τα άλλα ευυπόληπτων πολιτών– στηρίζονται οι έμποροι ανθρώπων.

Προφανώς κανείς δεν βρήκε ένα λόγο να πει για την εξάπλωση μεταδοτικών νοσημάτων στην Ελλάδα, όπως και στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, για την έξαρση της εξάρτησης από τα ναρκωτικά και το υγειονομικό απαρτχάιντ μπροστά στο οποίο βρίσκεται η χώρα. Γιατί αν μιλήσουμε για τα θέματα αυτά, τότε είναι προφανές ότι ο μεγαλύτερος εχθρός και η μεγαλύτερη υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας είναι ο ίδιος ο Λοβέρδος, η πολιτική του στο χώρο της υγείας και όσοι τον στηρίζουν!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε αγώνα ανατροπής ενάντια στα Μνημόνια, το χρέος και την ΕΕ, που μας οδηγούν σε κοινωνική καταστροφή.