• Κυρ, 25/01/2015 - 17:33
Οι δολοφόνοι ξαναγυρνούν στον τόπο του εγκλήματος

1,5 χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής ξαναχτυπούν ανήμερα των εκλογών στο Κερατσίνι.

Τα τάγματα εφόδου της Χ.Α.,  αφού πρώτα έσκισαν και κατέβασαν αντιφασιστικό πανό, επέδραμαν στο 5ο σχολείο Κερατσινίου, που είναι εκλογικό τμήμα, και απαίτησαν να μην μοιράζεται εκλογικό υλικό στους πολίτες που προσέρχονταν για να ψηφίσουν.

Οι γνωστοί εγκληματίες δεν σταμάτησαν εκεί. Άρχισαν τους τραμπουκισμούς και τα χτυπήματα προς όλους τους παρευρισκόμενους και γρονθοκόπησαν συντρόφους μας.

Η απάντηση του κινήματος,  του κόσμου που ήταν έξω ήταν αποφασιστική. Οι Χρυσαυγίτες νεοναζί δεν χωράνε στις γειτονιές μας. Δεν χωράνε στη γειτονιά του Π. Φύσσα και τράπηκαν σε φυγή.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - Μ.ΑΡ.Σ.

Παρά την έκκληση όλων, να φύγουν από την περιοχή οι φασίστες – δολοφόνοι της Χ.Α. και να παρέμβει η αστυνομία να τους συλλάβει, η παρέμβαση των ΔΙΑΣ αρκέστηκε απλά στη φυγάδευσή τους. Ενώ, θα μπορούσε να τους συλλάβει, αφού η δύναμη της αστυνομίας υπερτερούσε (14 αστυνομικοί), τους φυγάδευσε έντεχνα.

Μετά από απαίτηση όλων, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν 2 μόνο από τους 8 Χρυσαυγίτες που αποτελούσαν το τάγμα εφόδου.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν μηνύσεις, οι αστυνομικοί τους κράτησαν, γιατί όπως είπαν …θα καταθέσουν μηνύσεις εναντίον τους οι Χρυσαυγίτες!

Αποτελούν απαίτηση του κινήματος, ανάγκη της επόμενης μέρας:

  • Να διαλυθεί η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής
  • Να διαλυθούν τα ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ

Η ανατροπή της πολιτικής ΕΕ-ΔΝΤ, αυτής που γεννά τον φασισμό, είναι η απάντηση της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, η απάντηση του οργανωμένου λαού!