• Σάβ, 19/09/2015 - 15:37
Μας ρωτήσατε, σας απαντήσαμε: #ask_antarsya και συνεχίζουμε
Το ask_antarsya ήταν μια πρωτοβουλία του media group της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με στόχο να απαντηθούν ερωτήματα για το πρόγραμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μιας και ο αποκλεισμός των εκτός Βουλής κομμάτων από τα ΜΜΕ ήταν σχεδόν καθολικός μέχρι την τελευταία προεκλογική εβδομάδα.
Τελικά η ανταπόκριση των χρηστών twitter (αλλά και facebook) ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις προσδοκίες μας: Από την Κυριακή 13/9 στις 5 μμ που ξεκίνησε το #ask_antarsya μετρήσαμε: 1.496 tweet, 1.645.933 total audience, 4.133.246 total impressions. 590 χρήστες έκαναν tweet με το hastag #ask_antarsya. Στο site μας απαντήθηκαν περισσότερες από 90 ερωτήσεις για το πρόγραμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που ξεκινούν από το πρόγραμμα εξόδου από το ευρώ και φτάνουν έως τη χρήση ινδικής κάνναβης. Όλες οι απαντήσεις ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς -ακόμη κι αν αυτό είχε κάποια επίπτωση στο χρόνο ανταπόκρισής μας στα ερωτήματα.  Όλες οι απαντήσεις είναι διαθέσιμες στο http://antarsya.gr/ask-antarsya για να μπορούν να είναι διαθέσιμες σε όλους, είτε έχουν είτε όχι λογαριασμό στα social  media.
Μπορείτε να βρείτε όλες τις απαντήσεις στο http://antarsya.gr/ask-antarsya.
Στις 20 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε-στηρίζουμε την εκλογική συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ-ανένταχτοι-ες αγωνιστές-τριες της Αριστεράς.
Ευχαριστούμε πολύ τον JoDi Graphics για την εθελοντική προσφορά του στα γραφικά.
Ευχαριστούμε επίσης τα αγαπημένα μας τρολ, που προσέφεραν μεγάλη βοήθεια, και ας μας συγχωρήσουν που τους απαντήσαμε μόνο από τους προσωπικούς μας λογαριασμούς.
 
Το media group της ΑΝΤΑΡΣΥΑ