• Τετ, 16/11/2016 - 18:18
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου: Έξω οι φασίστες από την Λέσβο. Ποτέ πια φασισμός

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής έρχονται στην Λέσβο την παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου, έρχονται στο νησί του Μιχάλη Μυρογιάννη. Αυτή η κορυφαία ύβρις προς τους νεκρούς της εξέγερσης του Πολυτεχνείου δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Ο δημοκρατικός λαός της Λέσβου και αυτή την φορά πρέπει να δώσει την δέουσα απάντηση. Να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί «Έξω οι φασίστες από την Λέσβο».

Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό συνδέεται άμεσα με τον αγώνα για απομάκρυνση του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, για έξοδο της χώρας από την φυλακή του Ευρώ και της Ε.Ε., για διαγραφή του χρέους. Είναι αγώνας για να δικαιωθεί το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του 2015, για να ηττηθεί οριστικά το μαύρο μπλοκ του «μένουμε Ευρώπη» που με την πολιτική του ρίχνει καθημερινά νερό στο μύλο του φασισμού.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου συμμετέχει στην αντιφασιστική συγκέντρωση που διοργανώνει ο Συντονισμός Σωματείων και Συλλογικοτήτων  την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 4.00 το απόγευμα στο Μύλο στη παραλία Θερμής. Παράλληλα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου στηρίζει όλες τις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα.
Σε αυτές τις συνθήκες αποκτά ιδιαίτερα σημασία η πορεία για την 43η επέτειο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου και καλούμε όλο το Λεσβιακό λαό να δώσει δυναμικό παρών στην πορεία από την Πλατεία Σαπφούς προς την προτομή του Μιχάλη Μυρογιάννη, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα.
 
 
Μυτιλήνη 15 Νοεμβρίου 2016