• Δευ, 12/03/2018 - 22:42
Ανακοίνωση του Προεδρείου της Συνεδρίασης του ΠΣΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΣΟ
 
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου η τελευταία συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πριν από την 4η Συνδιάσκεψη. Συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα για την 4η Συνδιάσκεψη καθώς και τρέχοντα πολιτικά ζητήματα. 
 
Το ΠΣΟ εκτίμησε θετικά τις πρώτες συνελεύσεις των Τοπικών και Κλαδικών Επιτροπών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθώς είχαν αυξημένη συμμετοχή, σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, συντροφική πολιτική συζήτηση και μια αξιοσημείωτη τάση ενίσχυσης των γραμμών τους με εγγραφές νέων μελών.
 
Το ΠΣΟ οριστικοποίησε την ημερομηνία διεξαγωγής της 4ης Συνδιάσκεψης στο διήμερο 21-22 Απρίλη 2018 στην Αθήνα.
 
Το ΠΣΟ καλεί τις ΤΕ και ΚΕ να συνεχίσουν χωρίς επανάπαυση τις διαδικασίες της Συνδιάσκεψης με ισότιμη και δημοκρατική παρουσίαση όλων των απόψεων στο διάλογο για τις Θέσεις και στην επιδίωξη ευρύτατων συμφωνιών στην εκλογή των αντιπροσώπων για την Συνδιάσκεψη στη βάση της αναλογικής εκπροσώπησης όλων των απόψεων σ' αυτήν. 
 
Το ΠΣΟ καλεί τις ΤΕ και ΚΕ να αξιοποιήσουν την πορεία προς την Συνδιάσκεψη για το δυνάμωμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με άνοιγμα σε εργαζόμενους, νεολαία και γενικά σε κόσμο που αναζητά μια αντικαπιταλιστική ανατρεπτική αριστερά.
                                                                                                                   

Το Προεδρείο της συνεδρίασης της 11ης Μαρτίου του ΠΣΟ