• Πέμ, 29/03/2018 - 21:20
STOP στις φασιστικές επιθέσεις. Στη φυλακή οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής

STOP στις φασιστικές επιθέσεις

Στη φυλακή οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τις φασιστικές επιθέσεις των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, που με την ανοχή και την κάλυψη της αστυνομίας, επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΕΕΡΦΑ και του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος στη Καλλιθέα και στο Γαλάτσι, στη διάρκεια των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα το τραυματισμό πέντε συντρόφων. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανοίγει το δρόμο για την επανεμφάνιση των φασιστών της ΧΑ με τις πολιτικές του ρατσισμού, του εθνικισμού, του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού και της πολεμοκαπηλείας στο Αιγαίο και στα Βαλκάνια.

Η εμφάνιση των ταγμάτων εφόδου, υπενθυμίζει σε όλες/ους ότι δεν έχουμε τελειώσει με την φασιστική απειλή. Θα χρειαστεί την μαζική κινητοποίηση, συνδικάτων και οργανώσεων της νεολαίας, ντόπιων και μεταναστών, της Αριστεράς για να τσακίσουμε αυτές τις απόπειρες, για να τους απομονώσουμε παντού και να επιβάλλουμε στην δίκη της ΧΑ την καταδίκη τους.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε συνέχεια των μαζικών διαδηλώσεων της 17 Μάρτη, σε κοινή αγωνιστική διεθνιστική δράση ενάντια σε ρατσισμό, φασισμό, εθνικισμό, ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και πολεμική απειλή. Για να φράξουμε το δρόμο στα σχέδια κυβέρνησης και κεφαλαίου που ενθαρρύνουν την επανεμφάνιση των φασιστών στους δρόμους. Απαιτούμε να συλληφθούν οι φασίστες που συμμετείχαν στις επιθέσεις και να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που τους κάλυψαν.
 

Στην φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές της Αριστεράς και τους μετανάστες

Στηρίζουμε και καλούμε στην αντιφασιστική διαδήλωση-συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ το Σάββατο 31 Μαρ. στις 11 πμ στην πλατεία Κύπρου

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καλλιθέας

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μοσχάτου

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου-Ν. Κόσμου