• Πέμ, 03/05/2018 - 08:42
Ανακοίνωση της ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής για τη φασιστική επίθεση σε μέλος της

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ

 

Η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Ηρακλείου καταγγέλει την επίθεση σε μέλος της νΚΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, από ομάδα φασιστών στο Ν. Ηράκλειο.

Αυτή η επίθεση είναι συνέχεια της προσπάθειας επανεμφάνισης των φασιστών στη γειτονιά μας με αναγραφή ναζιστικών συνθημάτων στους τοίχους και με φέιγ βολάν στους δρόμους.

Οι θρασύδειλες νυχτιάτικες φασιστικές επιθέσεις σε μετανάστες, νεολαίους και αγωνιστές όχι μόνο δεν μας τρομάζουν αλλά αντίθετα μεγαλώνουν την οργή μας ενάντια στα φασιστικά σκουπίδια και παράλληλα δείχνουν το φόβο τους να εμφανιστούν στο φως της ημέρας.

Όσο και αν η κυβέρνηση, οι αστικοί θεσμοί και τα ΜΜΕ τους κάνουν πλάτες με τη ρατσιστική, εθνικιστική και πολεμοκάπηλη πολιτική και ρητορεία, ο κόσμος της γειτονιάς έχει σταθεί και θα συνεχίσει να στέκεται απέναντι τους, δυναμώνοντας το αντιφασιστικό κίνημα που κατάφερε να κλείσει τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και να απομονώσει τις ναζιστικές φιέστες με μαζικές αντιφασιστικές διαδηλώσεις.

Η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες του μαζικού κινήματος για άμεση μαχητική παρέμβαση στη γειτονιά και θα συμβάλλει στην κοινή αντιφασιστική δράση με τις οργανώσεις της αριστεράς, του αντιεξιουσιαστικού χώρου και τις αντιφασιστικές συλλογικότητες.

Ολομέτωπος αγώνας απέναντι στο φασισμό και σε κάθε εκφραστή του!