• Παρ, 05/04/2019 - 13:27
Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην κινητοποίηση της ΠΕΝΕΝ και άλλων συλλογικοτήτων, Παρασκευή 5/4 Πλ.Καραϊσκάκη Πειραιάς
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/4 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 4.00μμ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην κινητοποίηση που οργανώνεται από σωματεία του Πειραιά, δημοτικά και περιφερειακά σχήματα και άλλες συλλογικότητες ενάντια στην κυβερνητική φιέστα που οργανώνεται στον Πειραιά. Η "ανάπτυξη" που ονειρεύεται η  κυβέρνηση μέσα από το ξεπούλημα του ΟΛΠ κοστίζει στους εργαζόμενους, την πόλη, το περιβάλλον  Κοστίζει τον αποκλεισμό του από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, μέσα και από τις προβλέψεις του Master Plan της COSCO για την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των κρουαζιερόπλοιων στη περιοχή της Πειραϊκής.
 

Στεκόμαστε ριζικά αντίθετοι σε όλα τα κόμματα του αστικού πολιτικού συστήματος που από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ μέχρι τους φασίστες της ΧΑ εξυπηρετούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα της COSCO. Είμαστε αντίθετοι στους δημαρχία Μόραλη / Μαρινακη  και του λοιπούς  θαυμαστές αυτής της καταστροφικής "ανάπτυξης", την δημοτική παράταξη «Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς για όλους».

 
Να τους χαλάσουμε τη φιέστα!  Ο εργαζόμενος λαός δεν θα παραδώσει την πόλη του σε κανένα επιχειρηματικό συμφέρον.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε τη κινητοποίηση που έχει καλέσει η ΠΕΝΕΝ την Παρασκευή 5/4, στις 4 μμ, στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά.