• Πέμ, 23/05/2019 - 21:46
338 εκπαιδευτικοί στηρίζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές

338 εκπαιδευτικοί στηρίζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές

Στήριξη στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές της Κυριακής υπογράφουν με κείμενο τους 338 εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων. Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται.

Το κείμενο με τις υπογραφές είναι το εξής:

 • Με τον ρεαλισμό των αναγκών μας, με τους αγώνες και τα κινήματα διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει
 • Ενάντια στην Ευρώπη του κεφαλαίου, του ρατσισμού και του πολέμου!
 • Για διεθνιστική ρήξη και αποδέσμευση από την ΕΕ
 • Ενάντια στην κυβέρνηση των ευρωμνημονίων και τη δεξιά αντιπολίτευση!
 • Ενάντια στην ακροδεξιά, τον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Οι κυρίαρχες δυνάμεις μας λένε όχι στις επερχόμενες ευρωεκλογές θα κριθεί το δίλημμα «ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ», «Μνημονιακή βαρβαρότητα με ευαισθησία ή με φιλελευθερισμό;», «Μακρόν/Μέρκελ ή Σαλβίνι/Ορμπαν», «ευρωπαϊσμός, δημοκρατία» από την μια και «εθνικισμός, ρατσισμός, ακροδεξιά» από την άλλη.

Για τους εργαζόμενους και τη νεολαία ζητούμενο είναι να ενισχυθούν οι δυνάμεις:

 • που πάλεψαν με συνέπεια ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποκάλυψαν τον αντιδραστικό της ρόλο, έδειξαν ότι δεν μπορούν να καταργηθούν η λιτότητα, τα μνημόνια, ιδιωτικοποιήσεις και η διαρκής επιτροπεία εντός της.
 • που παλεύουν για να πληρώσει το κεφάλαιο και οι τραπεζίτες, για την άμεση βελτίωση της ζωής των λαϊκών στρωμάτων, ενάντια στην εκμετάλλευση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα μνημόνια
 • που δίνουν την μάχη ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που υποσχέθηκε ότι θα «σκίσει τα μνημόνια» μέσα στην ευρωζώνη και την ΕΕ, για να οδηγήσει στην συνέχιση και στη κλιμάκωση της επίθεσης. Μιας κυβέρνησης που εκτείνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ έως το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, το «κέντρο» και την Καραμανλική δεξιά! Αυτή είναι «πρώτη φορά αριστερά».
 • που αντιμάχονται αποφασιστικά την δεξιά αντιπολίτευση της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και συνολικά το αστικό πολιτικό σύστημα, που εκφράζουν με το δικό της επιθετικό τρόπο την προώθηση της ίδιας αστικής μνημονιακής πολιτικής και πρωτοστατούν στην ανάπτυξη του εθνικισμού χέρι χέρι με την ΧΑ.
 • που παλεύουν καθημερινά να συντριβούν η ακροδεξιά και οι φασίστες που επιδιώκουν να ψαρέψουν στα θολά νερά της απογοήτευσης, που στηρίζουν σε Ελλάδα και Ευρώπη τις πιο βάρβαρες αντεργατικές επιλογές, καλλιεργούν τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το μίσος ανάμεσα στους λαούς, επιτίθενται εγκληματικά στους αγώνες και την αριστερά.

Αυτές οι δυνάμεις μπορεί και πρέπει να ενισχυθούν και πρώτα απ’ όλα οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έδωσαν με συνέπεια όλες αυτές τις μάχες.

ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Απορρίπτουμε τη λογική του «μικρότερου κακού». Η λογική του «μικρότερου κακού» οδηγεί πάντα στο μεγαλύτερο, όπως έχει δείξει και η ιστορική εμπειρία. Παλεύουμε η λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβέρνηση, το πολιτικό σύστημα και την ΕΕ να προσανατολιστεί αριστερά ανατρεπτικά ενισχύοντας την πάλη για τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες.

Το δρόμο στη δεξιά και την ακροδεξιά τον ανοίγουν οι πολιτικές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει τις μνημονιακές αντεργατικές επιθέσεις, εξαπολύει επιχειρήσεις σκούπα σε μετανάστες θυμίζοντας τις μέρες του “ξένιου Δία” του Σαμαρά, διατηρεί τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους πρόσφυγες, το φράχτη του Έβρου.

Η EE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TO ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ TO ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

Εδώ και μισό αιώνα μας λένε ότι η συμμετοχή στην ΕΕ θα μας εξασφάλιζε ευημερία, σταθερότητα, δημοκρατία. Αλλά μας εξασφάλισε μνημόνια, λιτότητα, αιματηρά πλεονάσματα, καταστροφή της μικρομεσαίας αγροτιάς, ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αγαθών, επιτροπεία.

Η ΕΕ δεν είναι το «ήσυχο λιμάνι» της σταθερότητας και της ευημερίας, αλλά ένα βαθιά ταξικό, αντιδραστικό και ιμπεριαλιστικό οικοδόμημα που τρίζει τόσο από τους μεταξύ τους ανταγωνισμούς όσο και από την οργή που τροφοδοτεί η γιγάντια ταξική πόλωση.

Η μόνη διέξοδος για την υπεράσπιση των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων, είναι η πάλη ενάντια στην ΕΕ, η αντικαπιταλιστική διεθνιστική ρήξη και η αποδέσμευση από αυτήν.

Η ρήξη και έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, η απειθαρχία στο δημοσιονομικό σφαγείο είναι αναπόσπαστο τμήμα του συνολικού αγώνα για να επιβληθούν τα συμφέροντα και οι ανάγκες των εργαζομένων και του λαού απέναντι στην πολιτική των τραπεζών και των πολυεθνικών.

Είναι αναπόσπαστα δεμένη με τους κοινωνικούς αγώνες των εργατών, της νεολαίας και των λαϊκών στρωμάτων για:

 • Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, για μαζικές προσλήψεις και μόνιμη σταθερή δουλειά με δικαιώματα ενάντια στην ελαστική και μαύρη εργασία, για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, την προστασία της λαϊκής κατοικίας, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, για την καταπολέμηση της ανεργίας και τη μείωση των ωρών εργασίας.
 • Τη διαγραφή του ληστρικού χρέους, την εθνικοποίηση των τραπεζών και όλων των μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο.
 • Τα σύγχρονα δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζόμενων και της νεολαίας και την λαϊκή κυριαρχία.
 • Την ειρήνη και τον διεθνισμό, ενάντια στην ιμπεριαλιστική επιβολή της ΕΕ, τον ευρωστρατό, τη στρατιωτικοποίηση.
 • Σύνορα, πόλεις και γειτονιές ανοιχτές στους πρόσφυγες και τους μετανάστες
 • Το τσάκισμα των νεοναζί και της φασιστικής απειλής.
 • Την οικολογική επιβίωση του πλανήτη, ενάντια στο κέρδος, τα μεταλλαγμένα, την αλόγιστη «ανάπτυξη».
 • Την υπεράσπιση της μικρομεσαίας αγροτιάς από τις ποσοστώσεις, την επέλαση των πολυεθνικών τροφίμων, τον καταστροφικό έλεγχο των τραπεζών.
 • Την πάλη ενάντια στη γυναικεία καταπίεση, τις διακρίσεις σε βάρος των ΛΟΑΤΚΙΑ+, που έχουν ακόμα και τη βούλα των αποφάσεων του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.
 • Για μια εκπαίδευση χωρίς τα δεσμά της ΕΕ και του κεφαλαίου, για πλήρη μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα, για το σχολείο των αναγκών και των δικαιωμάτων μας.

Η εκπαίδευση στη χώρα μας είναι δεμένη από παντού με την ΕΕ.

Όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δούλεψαν με συνέπεια για αυτό.

Εδώ και δεκαετίες, η Ευρωπαϊκή Ένωση επιχειρεί να αναδιαρθρώσει εκ βάθρων την εκπαίδευση και να καθορίσει τους βασικούς πυλώνες που θα γίνουν το «ευαγγέλιο» κάθε αντιδραστικής αλλαγής: δεξιότητες και κατάρτιση αντί για στέρεη, καθολική γνώση, ευελιξία, επισφάλεια και μαθητεία αντί για μόνιμη και σταθερή δουλειά, εκπαίδευση πλήρως υποταγμένη στις ανάγκες της αγοράς αντί να υπηρετεί την ανάγκη της ολόπλευρης καλλιέργειας του ανθρώπου με σκοπό τη χειραφέτησή του.

Δεκαετίες ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών πολιτικών και παρεμβάσεων όχι μόνο δεν έχουν λύσει αλλά έχουν οξύνει τα βασικά προβλήματα στην εκπαίδευση. Οι «απαντήσεις» που δίνει η ΕΕ, δίνονται πάντα από τη σκοπιά της εξυπηρέτησης των συμφερόντων αυτών που κατέχουν τον πλούτο και την εξουσία.

Αντί για στέρεη καθολική γενική γνώση, που δημιουργεί κριτική σκέψη και αμφισβήτηση, πρέπει να έχουμε δεξιότητα, κατάρτιση και μαθητεία.

Αντί για κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα, έχουμε ένα αέναο κυνήγι προσόντων και συνεχών επανακαταρτίσεων όπου ο καθένας προσπαθεί να επιβιώνει στην αρένα της μορφωτικής και εργασιακής κινητικότητας και περιπλάνησης. Ταυτόχρονα, τα πάντα πρέπει να μετριούνται και να αξιολογούνται. Για να ελέγχεται η «επένδυση» και να συμμορφωνόμαστε με την κυβερνητική πολιτική και την ευρωπαϊκή στρατηγική.

Αντί για γενναία δημόσια χρηματοδότηση, έχουμε τη μόνιμη υποχρηματοδότηση που λειτουργεί εκβιαστικά έτσι ώστε η ιδιωτικοποίηση, οι χορηγίες και τα πακέτα ΕΣΠΑ να φαίνονται ως οι μόνες λύσεις για τη λειτουργία της εκπαίδευσης. Με αντάλλαγμα φυσικά τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τα «καινοτόμα» προγράμματα και τις «καλές πρακτικές» μιας χρήσης, που αναπαράγουν κατά κύριο λόγο τα κυρίαρχα ιδεολογήματα.

Και φυσικά παντού επιχειρήσεις. Αφού η κρίση στην εκπαίδευση και η ανεργία αποδίδεται στην «έλλειψη προσαρμογής στις απαιτήσεις της οικονομίας και της παραγωγής σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον».

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ

 • Ενιαίο δημόσιο δωρεάν δωδεκάχρονο σχολείο για όλους με υποχρεωτική δημόσια δίχρονη προσχολική αγωγή-εκπαίδευση
 • Μαζικούς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών. Όχι στις απολύσεις εκπαιδευτικών και το προσοντολόγιο. Ίσα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα για όλους
 • Ενιαία πανεπιστημιακή εκπαίδευση αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν . Για ένα ενιαίο πτυχίο ανά γνωστικό αντικείμενο, με πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα σε αυτό χωρίς επιπλέον πιστοποιήσεις.

Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι μήνυμα στους λαούς της Ευρώπης πως υπάρχει άλλος δρόμος. Αυτός της διεθνιστικής ρήξης με την ΕΕ.

Οι μεγάλες αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές κινητοποιήσεις στις χώρες της Ευρώπης το τελευταίο διάστημα, ο ξεσηκωμός των Κίτρινων Γιλέκων, οι κινητοποιήσεις στην Ουγγαρία, οι αγώνες στην εκπαίδευση στη Μεγάλη Βρετανία και στη Γαλλία, στην Ιταλία, η δική μας εκπαιδευτική άνοιξη αν και μέσα στο Γενάρη με τους αγώνες ενάντια στο προσοντολόγιο είναι ελπιδοφόρα μηνύματα για έναν τέτοιο δρόμο.

Δυναμώνουμε τους αγώνες για να πληρώσει το κεφάλαιο την κρίση, για το σπάσιμο των αλυσίδων των μνημονίων και των «δεσμεύσεων», του χρέους και της ΕΕ. Για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης.

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ-ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

 

 

 1. Αγαπητός Θανάσης
 2. Αγγελίδου Έβελιν
 3. Αθανασίου Ρίζος
 4. Αθανασοπούλου Γιόλα
 5. Αλεμίδου Θώμη
 6. Αλχατζίδου Μάχη
 7. Αναστασίου Χρύσα
 8. Ανδρέου Μαρία
 9. Ανδριά Ασπασία
 10. Ανδρούτσος Γιώργος
 11. Ανεζάκη Στέλλα
 12. Αποστολίδου Ελένη
 13. Αρβανιτάκη Κόκιαρη Αγγελική
 14. Αριστείδης Σγατζός
 15. Αρκομάνη Εύη
 16. Ασμής Λάζαρος
 17. Αυγουστίνου Μαρία
 18. Βάιας Μιχάλης
 19. Βάσης Διονύσης
 20. Βασιλάτου Βίκυ
 21. Βασιλειάδου Δέσποινα
 22. Βαφιά Μαρίκα
 23. Βέζου Θάνια
 24. Βισβάρδη Μαρία
 25. Βουρτσάκη Βάνα
 26. Γανιάρη Ιφιγένεια
 27. Γέροντας Θωμάς
 28. Γεώργα Παναγιώτα
 29. Γεωργάκη-Κόλλια Ειρήνη
 30. Γεωργιοπούλου Κωνσταντίνα
 31. Γεωργοκώστα Σοφία
 32. Γιακουμάκης Μανώλης 
 33. Γιαννάκης Νίκος
 34. Γιαννόπουλος Γιώργος
 35. Γιαννούλης Στέλιος
 36. Γιατράκου Δήμητρα
 37. Γκαρανέ Ντίνα
 38. Γκίκα Έφη
 39. Γκίνος Βαγγέλης
 40. Γκουλιούμη Ζακελίνα
 41. Γούνας Παναγιώτης
 42. Γράφου Ματίνα
 43. Γρυσπολάκη Πωλίνα
 44. Δασκαλάκη Όλγα
 45. Δεληγιαννοπούλου Καλλιόπη
 46. Δημητρακόπουλος Νίκος
 47. Δημοπούλου Κατερίνα
 48. Διαμαντίδης Τάκης
 49. Δινοπούλου Βαγγελίτσα
 50. Δομούζη Σταυρούλα
 51. Δούκα Ευαγγελία
 52. Ζαγανίδης Χρήστος
 53. Ζαμπουλάκης Νίκος
 54. Ζαχαροπούλου Ιλεάννα
 55. Ζάχου Ελένη
 56. Ζευγαρίδου Αγγέλα
 57. Ζωιτσάκος Σωτήρης
 58. Ηλιάδη Εύα
 59. Ηλιάδη Σοφία
 60. Θαλάσση Έφη
 61. Θάνος Ιωάννης
 62. Ιωαννίδης Τάσος
 63. Ιωαννίδου Γιώτα
 64. Ιωαννίδου Κατερίνα
 65. Καβακλής Λουκάς
 66. Καββαδάς Διονύσης
 67. Καλημερίδης Γιώργος
 68. Κάλλη Ιωάννα
 69. Καλούσης Ακρίτας
 70. Κανελλοπούλου Δώρα
 71. Καπακτσής Αλέξανδρος
 72. Καπακτσής Δημήτρης
 73. Καπέτης Δημήτρης
 74. Καπλανίδου Χρύσα
 75. Καραγκούνη Βάσω
 76. Καραμήτρου Χρυσάνθη
 77. Καρασίμος Γιάννης
 78. Κάργα Σταυρούλα
 79. Καριώτου Ευτυχία
 80. Καρτέρης Μάνος
 81. Κασβίκη Βιβή
 82. Κασιδάκης Παναγιώτης
 83. Κάσκαρης Γιάννης
 84. Κατάκη Δημητρούλα
 85. Κατσιαμπούρα Σούλα
 86. Κατσούλας Θεοδόσιος
 87. Κατσούλη Αθανασία
 88. Καυκιά Ζαχαρούλα
 89. Καφές Μάνος
 90. Καψαλάκη Σταυρούλα
 91. Κιλουκιώτου Φωτώ
 92. Κιντή Θεοδώρα
 93. Κιούπης Χρήστος
 94. Κιτσαντά Μάρθα
 95. Κλοκίδου Γιούλη
 96. Κοκκίνου Μαίρη
 97. Κοκκόλης Λεωνίδας
 98. Κολωνιώτου Νατάσσα
 99. Κομπιτσάκη Αργυρώ
 100. Κονδύλη Νατάσα
 101. Κοντελές Δημήτρης
 102. Κοντελές Θανάσης
 103. Κορδίλας Ξενοφώντας
 104. Κοτίνης Χρήστος
 105. Κούβαρη Δέσποινα
 106. Κουμαντζιάς Δημήτρης
 107. Κουράκης Νικόλαος
 108. Κουρνιώτης Χρήστος
 109. Κουρτέση Κατερίνα
 110. Κούρτη Ιουλία
 111. Κουτσούκη Χρυσάνθη
 112. Κουτσώνης Βύρωνας
 113. Κρεασίδης Γιώργος
 114. Κυργιάκης Χρήστος
 115. Κυριακόπουλος Μάνθος
 116. Κυρομίτη Μερόπη
 117. Κωστόγιαννης Ταξιάρχης
 118. Λαγωνικού Φωτεινή
 119. Λαδά Χριστίνα
 120. Λαθήρα Βάσω
 121. Λαθήρα Ιωάννα
 122. Λαθήρας Γιάννης
 123. Λασπίδου Αλίκη
 124. Λεγάκης Μιχάλης
 125. Λιβανός Βασίλης
 126. Λιόντος Βασίλης
 127. Λύκος Επαμεινώνδας
 128. Μακρυγιάννης Στέφανος
 129. Μακρυγιάννης Στέφανος
 130. Μαλγαρινού Βάσω
 131. Μαλικούτη Ελένη
 132. Μαργαρίτη Ελεάνα
 133. Μαρίκα Βαγιά
 134. Μαρίνης Στέλιος
 135. Μαρούτας Γιάννης
 136. Μαστραπά Δώρα
 137. Ματσούκας Χρήστος
 138. Μαυραγάνη Γεωργία
 139. Μαυρίδης Θοδωρής
 140. Μαυριδόπουλος Βαγγέλης
 141. Μελαμπιανάκη Ζέττα
 142. Μηλιαζήμ Τζεμαλή
 143. Μιλτσακάκης Μιχάλης
 144. Μιχαλόπουλος Παναγιώτης
 145. Μίχας Γιώργος
 146. Μούρης Ηλίας
 147. Μουσοπούλου Μαρία
 148. Μουσταφάογλου Γκικαλή (Αλί)
 149. Μουτάφης Οδυσσέας
 150. Μπαζώρας Γιάννης
 151. Μπαλή Χαρούλα
 152. Μπάλλας Ανδρέας
 153. Μπαρδάνη Θάλεια
 154. Μπαχτή Άννα
 155. Μπιχάκης Φώτης
 156. Μποασί Χουσεΐν
 157. Μπουρδομπούρα Γεωργία
 158. Μπουρδομπούρα Μαρία
 159. Νασιόπουλος Δημήτρης
 160. Νικολόπουλος Αποστόλης
 161. Νικολούδης Δημήτρης
 162. Νικολούζου Ελευθερία
 163. Νομικός Πέτρος
 164. Νταβλούρου Ιωάννα
 165. Ντίνος Θωμάς
 166. Ξοπλίδης Γιώργος
 167. Οικονομάκη Μαρία
 168. Παζαρλή Αγγελική
 169. Παλαιστίδου Ελευθερία
 170. Παναγιώτου Χρήστος
 171. Πανάγου Μαρίνα
 172. Πανδή Βάσω
 173. Πανίδου Σταυρούλα
 174. Παπαδάκης Χρήστος
 175. Παπαδοπούλου Ελισάβετ
 176. Παπαδοπούλου Μαρία
 177. Παπαθανασίου Αργύρης
 178. Παπακωνσταντίνου Βιβή
 179. Παπαμηνά Μαργαρίτα
 180. Παπαναγιώτου Έφη
 181. Παπασπύρου Νίκος
 182. Παπαστεργίου Ευμορφία
 183. Παπατσίμπας Βασίλης
 184. Παπαφιλίππου Παναγιώτα
 185. Παπαχρόνης Δημήτρης
 186. Παππά Ιωάννα
 187. Παππάς Θεόφιλος
 188. Παρασκευόπουλος Γιώργος
 189. Πατέλη Βιολέττα
 190. Πατσιού Παναγιώτα
 191. Περδικομμάτης Μάκης
 192. Πέρδου Χριστιάνα
 193. Περιστεροπούλου Μαρία
 194. Πιπιλή Αναστασία
 195. Πολίτης Λουκάς
 196. Πολίτου Βίκυ
 197. Πολυζώη Νίκη
 198. Πολυμέρου Χρυσούλα
 199. Πολυχρονιάδης Δημήτρης
 200. Πολυχρονόπουλος Πάνος
 201. Προβελεγγίου Δήμητρα
 202. Προυσαλίδης Γιώργος
 203. Πυκνή Δέσποινα
 204. Ρακόπουλος Κώστας
 205. Ρέππα Βέτα
 206. Ρέππα Ντίνα
 207. Ρέππας Χρήστος
 208. Ρίζος Σεραφείμ
 209. Ρούπα Δήμητρα
 210. Ρώιμπα Φωτεινή
 211. Σαμοΐλης Γιάννης
 212. Σαραϊδάρη Πόπη
 213. Σιγάλα Κατερίνα
 214. Σκοπελίτου Ειρήνη
 215. Σκούρα Μαρία
 216. Σμήλιος Ηλίας
 217. Σμπιλίρη Γιάννα
 218. Σούρλα Ελένη
 219. Σουρτζής Φώτης
 220. Σπυρόπουλος Νίκος
 221. Σταρακάς Λεωνίδας
 222. Σταυροπούλου Άννα - Μάγια
 223. Στεφανίδου Σοφία
 224. Στυλιανού Σοφία
 225. Σφαιροπούλου Αθηνά
 226. Τακουρίδου Αριάδνη
 227. Τάσσου Δήμητρα
 228. Τέλιου Χρύσα
 229. Τέφα Ελένη
 230. Τζελέτας Νίκος
 231. Τζένου Εύα
 232. Τζήκα Δώρα
 233. Τζιώτζιου Δήμητρα
 234. Τζομάκα Αρετή
 235. Τολιάκης Βασίλης
 236. Τονοζλής Γιώργος
 237. Τουλγαρίδης Κώστας
 238. Τραγά Στέλλα
 239. Τραχανά Ελένη
 240. Τρίγκα Κατερίνα
 241. Τριμανδίλη Μαρία
 242. Τρούλη Αντιγόνη
 243. Τρώντσιου Λίτσα
 244. Τσαγκαράτου Αιμιλία
 245. Τσακανίκα Σταυρούλα
 246. Τσαρούχα Δήμητρα
 247. Τσατούρας Βαγγέλης
 248. Τσιλιμπάρη Όλγα
 249. Τσιμικλή Αγγελική
 250. Τσιούπης Κώστας
 251. Τσιρεπλής Τάκης
 252. Τσίτσος Άρης 
 253. Τσιφτσή Βασιλική
 254. Τσορμπατζόγλου Μιχάλης
 255. Τσώλη Ελένη Άννα
 256. Φάρκωνα Αγγελική
 257. Φερεντίνου Αναστασία
 258. Φίλιου Ρένα
 259. Φουντουλάκης Βαρθολομαίος
 260. Φρυδά Λίτσα
 261. Χαιρέτη Ειρήνη
 262. Χαλαστάνης Θόδωρος
 263. Χαλιμούρδα Αντιγόνη
 264. Χαλκής Γιώργος
 265. Χαλκιάς Νίκος
 266. Χατζηθεοδωρίδου Μαρία
 267. Χατζοπούλου Σοφία
 268. Χόρτη Βούλα
 269. Χρήστου Χάρης
 270. Χριστοφόρου Νίκος
 271. Χρόνης Γιώργος
 272. Χρονοπούλου Ιωάννα Μαρία
 273. Χρυσαφόπουλος Κωνσταντίνος 
 274. Χρυσικού Γιαννούλα
 275. Ψωμιάδης Θεόφιλος

 

 

 

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

 

 1. Αλεφαντή Μελίνα
 2. Αμπάτης Διονύσης 
 3. Αρφάνη Δάφνη Ευγενία
 4. Βουτσίνος Αντώνης
 5. Γαϊτανίδου Άννα
 6. Γιάννοβιτς Σεβαστή
 7. Γκαντώνα Ματίνα
 8. Γραμμένου Μαρία
 9. Διαβολάκης Θανάσης
 10. Διδυμιώτη Ξένια
 11. Εξάρχου Λένα
 12. Ζάχαρης Μπάμπης
 13. Ζαχαροπούλου Ιλεάννα
 14. Ζησιμόπουλος Γιάννης
 15. Ηλιάδη Δέσποινα
 16. Ηλιόπουλος Ηλίας
 17. Θεοχαροπούλου Κωνσταντίνα
 18. Καμπίτσης Φώτης
 19. Κατλαμούση Ιωάννα
 20. Κιτσώνας Μιχάλης
 21. Κοζανιτάς Γιώργος 
 22. Κοντομήτρου Νάσια
 23. Μανωλά Κατερίνα
 24. Μανωλάκης Ιάσονας
 25. Μασούρας Ιάσονας
 26. Μιλούση Άρτεμις
 27. Μπαλάσης Γιάννης
 28. Μπάναμ Πωλ
 29. Μπουτούλη Εύη
 30. Νικολοπούλου Γιάννα
 31. Ντόμπροβιτς Ιωάννα (Zάννα)
 32. Ντρενογιάννη Αντωνία
 33. Ντρενογιάννη Κωνσταντίνα
 34. Οικονομίδου Φανή
 35. Παπαγεωργίου – Σιώρας Κώστας
 36. Παπαδογιαννάκη Γεωργία
 37. Παπαφυλάκη Σοφία
 38. Παπαχρόνης Θοδωρής
 39. Ποζίδου Ροζαλία
 40. Προδρομίδη Ελένη
 41. Σταντσίδου Αναστασία
 42. Στριφτάρα Χρυσούλα
 43. Τσιλικούδη Ελίζα
 44. Τσολάκης Θανάσης
 45. Φουντουλάκη Αργυρώ
 46. Χαντζή Μαρία
 47. Χριστοπούλου Βασιλική

 

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

 1. Αραχωβίτης Λάμπρος
 2. Βλασσόπουλος Κωνσταντίνος
 3. Γρόλλιος Γιώργος
 4. Κάργας Γιώργος
 5. Κατσανεβάκη Ζαμπία
 6. Κατσιαμπούρα Γιάννα
 7. Κτιστάκης Μάνος
 8. Κωστοπούλου Βάσω 
 9. Λούβρου Ιωάννα
 10. Μαρκέτος Σπύρος
 11. Σκορδούλης Κώστας
 12. Σταμούλης Κώστας
 13. Στραβελάκης Νικόλαος
 14. Τζήκας Χρήστος
 15. Φιοραβάντες Σπυροβασίλειος
 16. Χρυσοχού Πωλίνα