• Παρ, 16/07/2021 - 23:55
ΔΤ ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 16-7-21 για κάθοδο Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο

Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

 

Κυριάκος Μητσοτάκης: γόνος του αρχιαποστάτη Κωσταντίνου Μητσοτάκη. Οι Μητσοτάκηδες.... Μια οικογένεια που ταλαιπωρεί την πατρίδα μας τα τελευταία 80 χρόνια εφαρμόζοντας πολιτικές υπέρ του κεφαλαίου, καταστρέφοντας το λαό. Η οποία είναι διαρκώς σε συνεχείς “μεταλλάξεις”, ευρισκώμενη πάντα και σταθερά στην υπηρεσία της κοινωνίας του κέρδους.

Ο λαμπρός αυτός πολιτικός άνδρας και Πρωθυπουργός της χώρας – ελέω πολιτικού “παραμυθιάσματος” του Ελληνικού λαού – μπορούμε να πούμε ότι είναι μια μετενσάρκωση της Μάργκαρετ Θάτσερ.

Ο Πρωθυπουργός της απόλυτης κοινωνικοπολιτικής αναλγησίας ακόμα και μέσα σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας, δεν πτοείται, δεν λυγίζει! Εφαρμόζει χωρίς καμία επαφή με το κοινωνικό κράτος και την κοινωνική πολιτική, ένα σκληρότατο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα διακυβέρνησης. Επιγραμματικά αναφέρουμε τα έργα του:

  • διάλυση το 8ωρου και της εργατικής νομοθεσίας

  • διάλυση των συντάξεων και μεταφορά των επικουρικών ταμείων στα χέρια των αρπακτικών του πλούτου που παράγει ο λαός

  • διάλυση των νοσοκομείων και μπάσιμο των ιδιωτών στον χώρο μέσω ΣΔΙΤ

  • διακρίσεις εις βάρος των γυναικών, προωθόντας σταθερά την πατριαρχία

  • πρόσφυγες: υποβάθμιση της αξίας των ζωών τους μέσα στα camp/κάτεργα

  • το χρέος εκτινάχθηκε στα 230% του ΑΕΠ της χώρας, συνέπεια των πολιτικών που εφαρμόζει

  • το πετρέλαιο εκτινάχθηκε στο 1,70 ευρώ το λίτρο, με καταστροφικές συνέπειες στην οικονομία και κατά συνέπεια, στην αγροτική οικονομία

  • το γενικότερο κόστος των αγροτικών εφοδίων στα ύψη. Σε αντίθεση με τις τιμές των αγροτικών προϊόντων που είναι στο ναδίρ και σε αντίθεση με τις τιμές στο ράφι που είναι έως και 10 φορές μεγαλύτερες.

  • Το πέρασμα των λαϊκών αγορών στα χέρια των πολυεθνικών της διατροφής, για το οποίο τώρα κρατούν χαμηλούς τόνους προκειμένου να αποφύγουν την οργή και την πολιτική αντιπαράθεση με τη μεγάλη δεξαμενή ψήφων που είναι τα λαϊκά στρώμματα.

Η “αρσενική Θάτσερ” και προσωποποίηση της κοινωνικής αναλγησίας, κατεβαίνει στην περιοχή μας, “κάνοντας το Γερμανό” δηλαδή, σα να μη συμβαίνει τίποτα! Η Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών, του λέει ότι συμβαίνουν χίλια κακά εις βάρος των ζωών μας! Και του τονίζει ότι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ! Τόσον αυτός, όσον και οι συνοδοί του. Ταυτόχρονα τον προτρέπουμε να μην επισκεφθεί το Φιλιατρινό φράγμα, γιατί ίσως μπορεί να σπάσουνε τα αναχώματα και να πνιγούμε! Η συγκεκριμένη προτροπή δεν είναι υπερβολή. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα, διότι η οικογένεια των Μητσοτάκηδων, πέρα από τις συνεχείς “μεταλλάξεις” της, τη σταθερότατη υπηρεσία της στο “Θεάρεστο” καπιταλιστικό σύστημα, είναι ταυτισμένη και με τη γκαντεμιά.

 

Φιλιατρά, 16 Ιούλη 2021 Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών

Tags: