ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΕ Δυτικής Αττικής : Καταγγελία για την ρατσιστική επίθεση στις 19/7/18 στο Λεωφορείο 845

  • Τετ, 01/08/2018 - 21:38

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου γύρω στις 4 το απόγευμα στο λεωφορείο 845 στο δρομολόγιο Ελευσίνα – Πειραιά και στο ύψος του Ασπροπύργου, άνδρας 45 με 50 χρονών αφού έβγαλε μαχαίρι επιτέθηκε σε έναν μετανάστη εργάτη που είχε επιβιβαστεί λίγο πριν μαζί με άλλους μετανάστες. Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι του ΟΟΣΑ και ο οδηγός που εργαζόταν εκείνη την ώρα, πρόκειται για μία ρατσιστική επίθεση αφού ο μαχαιροβγάλτης είχε επιβιβαστεί πολλή ώρα πριν το συμβάν και δεν πρόκειται για μια αυθόρμητη αντίδραση αλλά για μία σχεδιασμένη επίθεση.

Νίκη στον αγώνα των εργαζομένων της ΣΚΟΤ

  • Δευ, 25/01/2016 - 13:00
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και καθολική συμμετοχή ο αγώνας των εργαζόμενων της ΣΚΟΤ.. Και σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι με την αποφασιστική τους στάση περιφρούρησαν την απεργία εμποδίζοντας τον απεργοσπαστικό μηχανισμό της διοίκησης να σπάσει την απεργία.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δυτικής Αττικής : Το δικό μας αίμα δεν γεννήθηκε για να γρασάρει τις μηχανές τους

  • Κυρ, 24/05/2015 - 21:17

Το δικό μας αίμα δεν γεννήθηκε για να γρασάρει τις μηχανές τους

Το δικό μας αίμα είναι το κόκκινο που θέλει να δραπετεύσει!

Οδύνη, για τους εργαζόμενους – συναδέλφους, τα ταξικά μας αδέρφια, που δολοφόνησαν τα αφεντικά.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δυτικής Αττικής : Όχι άλλο εργατικό αίμα στο βωμό του κέρδους !

  • Κυρ, 10/05/2015 - 23:09

Η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δυτικής Αττικής καταγγέλλει την εργοδοσία των ΕΛΠΕ για το νέο αντεργατικό της έγκλημα και εκφράζει την συμπαράστασή της στους τραυματισμένους εργάτες και τις οικογένειές τους. Ευχόμαστε οι τραυματίες να αναρρώσουν σύντομα και να επιστρέψουν στις οικογένειες και τις δουλειές τους.