• Σάβ, 29/08/2015 - 22:12
Απόφαση ΤΕ Καλαμάτας, 27/8

Απόφαση ΤΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 27/08

H Τοπική Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καλαμάτας συνεδρίασε και αποφάσισε κατά πλειοψηφία τα ακόλουθα:

Να καλέσει το Π.Σ.Ο. ακόμη και την ύστατη στιγμή να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για εκλογική συνεργασία με τη Λαϊκή Ενότητα και όλες τις δυνάμεις και τα ρεύματα στα οποία η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχε απευθύνει πολιτική πρόταση. Μια πρόταση ισότιμης συνεργασίας με δημοκρατικό τρόπο συγκρότησης και μάχιμη κινηματική φυσιογνωμία.

Μια πρόταση που περιέχει συγκεκριμένο πλαίσιο στόχων που περιλαμβάνει: ανατροπή όλων των μνημονίων νέων και παλιών και των εφαρμοστικών τους νόμων καθώς και όποιας κυβέρνησης επιχειρήσει να τα εφαρμόσει, άμεση, «μονομερής» ικανοποίηση των αιτημάτων του εργατικού και λαϊκού κινήματος, εθνικοποίηση  του τραπεζικού συστήματος και στρατηγικών επιχειρήσεων χωρίς αποζημίωση, με εργατικό και λαϊκό έλεγχο, παύση πληρωμών στους δανειστές τοκογλύφους, μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους, άμεση έξοδο από την ευρωζώνη, ρήξη και αποδέσμευση από την ΕΕ, έξοδο από το ΝΑΤΟ - σύγκρουση με τον ιμπεριαλισμό, υπεράσπιση και διεύρυνση των εργατικών και λαϊκών δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Σε κάθε περίπτωση να κινηθούν οι διαδικασίες με τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα και να αξιώσουμε την κάθε δύναμη να απαντήσει δημόσια στην πρόταση μας.


Related Posts