ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Δήλωση της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εν όψει του δεύτερου γύρου των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.

  • Τρί, 10/10/2023 - 20:40

 Η ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τους χιλιάδες αγωνιστές που συμμετείχαν στα  αριστερά, αντικαπιταλιστικά, αντιδιαχειριστικά ψηφοδέλτια που πήραν μέρος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Οι δεκάδες χιλιάδες ψήφοι που κέρδισαν, η πανελλαδική έκφραση της τάξης του 2% στις περιφέρειες, τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα σε δεκάδες δήμους και πρώτα απ όλα στον Δήμο της Αθήνας, δείχνουν ότι υπάρχει ένα σημαντικό, αριστερό, ριζοσπαστικό ρεύμα, που μπορεί το επόμενο διάστημα να παίξει πρωτοπόρο ρόλο στους αγώνες και να αποτελέσει την βάση για την ανασυγκρότηση της αντικαπιταλιστικής επαναστατικής αριστεράς.

Απόφαση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλανδρίου-Βριλησσίων-Ψυχικού (6/10)

  • Σάβ, 07/10/2023 - 21:35

Με την αντικαπιταλιστική αριστερά στις εκλογές του Οκτωβρίου

Απόφαση της τοπικής συνέλευσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας (26/9)

  • Σάβ, 07/10/2023 - 21:29

Το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιούνη έχει αποτυπώσει την διαμόρφωση ενός νέου συσχετισμού υπέρ του αστικού μπλοκ εξουσίας , συσχετισμός ο οποίος καθορίζεται από τα γεγονότα που συνέβησαν μέσα στο καλοκαίρι. Η κυβέρνηση της ΝΔ, με την αυτοπεποίθηση που της δίνει το εκλογικό αποτέλεσμα, προχωράει σε μία παραπέρα προώθηση των αντιδραστικών σχεδίων ΕΕ – ΝΑΤΟ – κεφαλαίου, φέρνοντας μπαράζ αντιλαϊκών και αντεργατικών αναδιαρθρώσεων. Η άρχουσα τάξη και η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκουν να διαμορφώσουν καλύτερους όρους για την επίθεση στα εργατικά λαϊκά στρώματα, που είναι ήδη σε εξέλιξη, στεριώνοντας και επεκτείνοντας τα «κέρδη» των βουλευτικών εκλογών.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσ/νίκης: Στηρίζουμε Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία, Πόλη Ανάποδα στη Θεσσαλονίκη, Ανυπακοή σε Αμπελόκηπους-Μενεμένη, Πόλη Αλλιώς σε Νεάπολη-Συκιές

  • Πέμ, 05/10/2023 - 18:51

Κάλεσμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης για την Κ. Μακεδονία και τους δήμους Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων Μενεμένης και Νεάπολης-Συκεών

Δήλωση στήριξη της ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε δημοτικές κινήσεις στα νότια προάστια

  • Τετ, 27/09/2023 - 09:03

 Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε και στους δήμους την αριστερά της ανατροπής!

Στηρίζουμε-Ψηφίζουμε τις αριστερές, ριζοσπαστικές, αντικαπιταλιστικές κινήσεις σε Δήμους-Περιφέρειες

  • Παρ, 22/09/2023 - 18:23

ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΕΕ. ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.