ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Κεντρική Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πρέβεζα, Παρασκευή 19/5

  • Δευ, 15/05/2023 - 23:48

Παρασκευή 19/5 20.30, Πλατεία Δικαστηρίων

Κορυφώνεται η προεκλογική εξόρμηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας

  • Δευ, 15/05/2023 - 23:04

Μετά τη Πάργα , το Θεσπρωτικό και τα χωριά της Λάκκας, το Λούρο , τον Ωρωπό, εργασιακούς χώρους της περιοχής και το Καναλάκι, η τοπική επιτροπή Πρέβεζας συνέχισε την εβδομάδα που πέρασε τις εξορμήσεις της στη πόλη της Πρέβεζας , σε Λούτσα, Βαλανιδοράχη, Λυγιά, Χειμαδιό, Ριζά, Νάρκισσο, Καμαρίνα, Βουβοπόταμο, Τσουκνίδα, Μεσοπόταμμο, Κερασώνα, Παναγιά, Άγιο Γεώργιο, Κερασούντα, Γοργόμυλο , Ανθούσα, Αγιά και Φιλιππιάδα.

Ανακοίνωση ΤΕ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Πάργα

  • Τρί, 09/05/2023 - 18:58
Κατά την επίσκεψή του στη Πάργα ο Πρωθυπουργός μίλησε για τη «βαριά βιομηχανία» του τουρισμού, τις νέες τουριστικές «επενδύσεις» που έχει εξασφαλίσει, τους επιχειρηματίες που «προστατεύουν» τους εργαζόμενους και την «ανάπτυξη για όλους»…

Σχόλιο ΑΝΤΑΡΣΥΑ για επίσκεψη Τσίπρα σε Άρτα Πρέβεζα

  • Κυρ, 07/05/2023 - 19:48

Θέλουν να «σώσουν» τη λεγόμενη και υποτιθέμενη μεσαία τάξη….

Αυτό που χρειάζεται είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ των εκμεταλλευόμενων στα κέρδη των πλουσίων.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας: Η ιστορική μνήμη δεν νικιέται! Με αφορμή το μνημείο για τους Πρεβεζάνους που χάθηκαν από τους ιταλικούς βομβαρδισμούς με υπογραφή του ναζιστή κατοχικού υπουργού άμυνας Μπάκο

  • Τρί, 11/10/2022 - 08:57

(Με αφορμή τη τοποθέτηση μνημείου τιμής για τους Πρεβεζάνους που χάθηκαν από τους βομβαρδισμούς των Ιταλών με υπογραφή του ναζιστή κατοχικού υπουργού άμυνας Μπάκο)

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας: Τα εργατικά ατυχήματα είναι εργοδοτικά εγκλήματα

  • Τρί, 06/09/2022 - 10:10

Τα εργατικά ατυχήματα είναι εργοδοτικά εγκλήματα

Για άλλη μια φορά η εργατική τάξη πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στην περιοχή μας με δύο νεκρούς εργάτες. Αυτή τη φορά από έκρηξη φιάλης αερίου στο εργοστάσιο ιχθυοτροφείο “ΧΟΧΛΑ ΑΒΕΕ” στο Καναλάκι.  Δεν είναι η κακιά ώρα που χτυπά μόνιμα…. αλλά η εργοδοτική αυθαιρεσία στα μέτρα ασφαλείας και στο μεροκάματο. Μια εργοδοτική αυθαιρεσία που σαρώνει σε όλη τη περιοχή.

Καταγγελία για την αναίτια προσαγωγή μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας

  • Παρ, 22/07/2022 - 19:37

Για εξακρίβωση στοιχείων προσήχθησαν τρία μέλη της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. σήμερα το πρωί (ο ειδικός γραμματέας του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου Οικονομικών ΕΚΠΑ, ένα μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου ΤΕΦΑ Κομοτηνής και μία μαθήτρια)

Κάλεσμα ενότητας της μαχόμενης αντικαπιταλιστικής Αριστεράς: Απόφαση Τοπικής Επιτροπής Πρέβεζας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  • Πέμ, 21/07/2022 - 21:02

Με αγώνες και σύγκρουση να ανατραπεί η κυβέρνηση της ΝΔ, η πολιτική του κεφαλαίου και της ΕΕ, όπως και κάθε κυβέρνησης με την ίδια πολιτική. Να σπάσει η  συναίνεση του αστικού πολιτικού συστήματος του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, και της ακροδεξιάς φασιστικής «Ελληνικής Λύσης».

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας: Θράσος και υποκρισία

  • Κυρ, 05/07/2020 - 18:15

Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα την δραστηριότητα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή μας μέσω των δελτίων τύπου  που εκδίδει.  Πέρασε από το Καναλάκι καταγγέλλοντας το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας,  έκανε επερώτηση για τα κέντρο υγείας (sic!) της περιοχής , ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε και την συμπαράστασή  του στους εποχικούς  εργαζόμενους στο τουρισμό…..

Σελίδες