• Δευ, 26/05/2014 - 20:10
Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην Κηφισιά - Τρίτη 27/5 στις 6.30 μμ

ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΞΙΚΟΙ!

 

Καταγγέλουμε την άγρια επίθεση, με προπηλακισμούς και ξύλο που δέχθηκαν την Κυριακή στις 5.30 μμ, τέσσερις εκλογικοί επόπτες και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από εικοσαμελή ομάδα της Χρυσής Αυγής, στο εκλογικό κέντρο του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς.

 

Πρόκειται για προαποφασισμένη επίθεση, που οργανώθηκε από το φασιστικό μαντρόσκυλο του πολιτικού συστήματος και συνοδεύτηκε από την ουσιαστική απραξία της αστυνομίας. Οι προκλήσεις, που εκδηλώθηκαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας και εντός του εκλογικού κέντρου, εν ώρα διεξαγωγής των εκλογών, εκδηλώθηκαν όταν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βγαίνοντας από τις αίθουσες όπου επόπτευαν την εκλογική διαδικασία, συνάντησαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Η 20μελής ομάδα των φασιστών, περίμενε τα 4 μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να κατέβουν και συντονισμένα εξαπέλυσε θρασύδειλη επίθεση με άγριο ξύλο, ενώ η αστυνόμια άπραγη κοιτούσε από απόσταση το γεγονός.

 

Ο συντονισμός στη δράση των φασιστών καθώς και το γεγονός ότι εμφανίστηκαν με ενισχύσεις εκείνη τη στιγμή, δείχνει τον προαποφασισμένο χαρακτήρα της επίθεσης.

Δεν πρόλαβαν να κλείσουν οι κάλπες και η Χρυσή Αυγή βιάζεται να βγάλει την εκλογική προβιά της νομιμότητας και να εμφανίσει πάλι το πραγματικό της πρόσωπο, του ναζισμού και των ταγμάτων εφόδου.

 

Οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να οργανωθούν και να αντισταθούν στην λαίλαπα της πολιτικής Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και να απομονώσουν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, που κάθε άλλο παρά απειλή αποτελούν για το σύστημα. Το χτύπημα στα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχουν στόχο να απειλήσουν τους πραγματικούς υπαίτιους της κρίσης, το ίδιο το σύστημα που τη γεννά, αντιθέτως, όπως και με τον Παύλο Φύσσα, με την δολοφονική επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, στόχος τους είναι το οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα, οι δυνάμεις της αντίστασης και της ανατροπής.

 

Καταγγέλουμε την Κυβέρνηση που τους τρέφει και τη στάση της αστυνομίας που ανέχεται το φασιστικό αυτό μόρφωμα.

 

Απομονώνουμε και καταγγέλουμε τη Χρυσή Αυγή που λειτουργεί ως μπράβος και τσιράκι του συστήματος, του κεφαλαίου και της εργοδοσίας.

 

Δεν θα αφήσουμε χώρο στους νεοναζί να στήσουν τάγματα εφόδου στη γειτονιά μας, με “μεροκάματα

θανάτου”. Δεν θα περιμένουμε τον επόμενο Παύλο Φύσσα, θα τους σταματήσουμε πριν να είναι αργά.

 

Το οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα να γίνει η ταφόπλακα των Κυβερνήσεων-ΕΕ-ΔΝΤ και του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.

 

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ)

ΤΡΙΤΗ 27/5 ΣΤΙΣ 6.30