• Τετ, 22/04/2015 - 20:26
Απόφαση ΤΕ Πρέβεζας, 21/4

ΑΝΤΑΡΣΥΑ τοπική Πρέβεζας

Τη Τρίτη 21/4/2015 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της τοπικής επιτροπής.

Η τοπική επιτροπή συμφωνεί με τις βασικές κατευθύνσεις του τελευταίου ΠΣΟ, πραγματοποίησε απολογισμό της δράσης της, συζήτησε τη πολιτική συγκυρία και τις βασικές πλευρές της πολιτικής της παρέμβασης για το επόμενο διάστημα.

Αποφάσισε τη στήριξη των κινητοποιήσεων ενάντια στα κέντρα κράτησης μεταναστών και της μετατροπής της Μεσογείου σε νεκροταφείο, την αυτοτελή παρέμβαση των εργατικών σχημάτων στα οποία συμμετέχουν τα μέλη της τη 1 Μάη, αναδεικνύοντας την ανάγκη ταξικής αντεπίθεσης και λαϊκής αντιπολίτευσης, ανασυγκρότηση της δημοτικής κίνησης και συγκρότησης πρωτοβουλίας ενάντια στην επισφαλή εργασία και την ανεργία.. Επίσης αποφασίστηκε η ανάπτυξη καμπάνιας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για διαγραφή του χρέους και ενάντια σε νέο μνημόνιο. Η καμπάνια αυτή θα επιδιωχθεί να αναδειχθεί ως προτεραιότητα εργατικών σωματείων στη πόλη με στόχο τη πραγματοποίηση εκδήλωσης των συνδικάτων, μια εκδήλωση και μια καμπάνια που θα συμβάλλουν στην οργάνωση των αγώνων(και απεργία) ενάντια στη νέα συμφωνία που ετοιμάζουν κυβέρνηση και δανειστές.

Τέλος η τοπική επιτροπή καλεί (λόγω και των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που έρχονται) το ΠΣΟ και την ΚΣΕ να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την πανελλαδική μας συνδιάσκεψη(Ιούνιος) με πνεύμα ενότητας, αναβαθμισμένης ιδεολογικής και πολιτικής συζήτησης για την ισχυροποίηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ ως απαραίτητης προϋπόθεσης για να γίνουν βήματα στη πολιτική συνεργασία των δυνάμεων της αντιΕΕ, αντιιμπεριαλιστικής και αντικαπιταλιστικής αριστεράς.


Related Posts