• Πέμ, 19/11/2015 - 23:04
Ημερίδα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Σάββατο 14/11 - Ακούστε τις συζητήσεις - βίντεο από παρεμβάσεις

Ακούστε τη συζήτηση από την ημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 14/11 “Το αγωνιστικό μέτωπο για την ανατροπή της μνημονιακής βαρβαρότητας - Περιεχόμενο και μορφές οργάνωσης και ενοποίησης της εργατικής τάξης και του λαού”.

Ομιλητές ήταν: o Π. Βαϊνάς, από την ΕΕ ΑΔΕΔΥ, ο Α.Νταλακογεώργος, πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ, η Κ. Μένου, νέα εργαζόμενη και μέλος της κίνησης Attack στην ανεργία και την επισφάλεια, ο Π. Κωνσταντίνου, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, η Ε. Πορτάλιου από την Πρωτοβουλία πολιτών για την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και ο Σ. Κοντομάρης, από το ΔΣ της Ενωσης Εργαζομένων Φυσικού Αερίου Αττικής.

Ακούστε τη συζήτηση "Με ποια αριστερά για την ανατροπή της επίθεσης κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ, ΔΝΤ - Για τον αντικαπιταλιστικό αγώνα, την ΕΕ και την εργατική χειραφέτηση”.

Ομιλητές ήταν ο Γ. Ελαφρός από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο Κ. Μαρματάκης από την Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση – ΛΑΕ, ο Π. Γκαργκάνας από το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο Β. Λιόσης από το Σύλλογο "Κορδάτος" και ο Σ. Γιαννόπουλος, πρώην μέλος ΚΣ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-Τάση Ανασύνθεση.

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από τις παρεμβάσεις

του Χρίστου Μπίστη (ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

του Σάββα Μιχαήλ (ΕΕΚ)

του Αλέξανδρου Γεωργίου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

και του Μάνου Σκούφογλου (ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ)