• Τρί, 21/05/2024 - 09:46
Προεκλογική εκδήλωση, Άρτα, Κυριακή 2/6

Συγκέντρωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ στην Άρτα

Κυριακή 2/6 7:30 μμ στο Επιμελητήριο Άρτας

Ομιλητής Ρίζος Μιχάλης μέλος ΠΣΟ  ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Χαιρετισμοί από υποψήφιους ευρωβουλευτές

 

ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ»

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,

ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ,  ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

 

ΕΕ και κυβερνήσεις προετοιμάζουν  για  το 2025 ένα νέο «Πρόγραμμα Σταθερότητας», δηλαδή πρόγραμμα σκληρής και μόνιμης λιτότητας. Περίπου 10 δις ευρώ τον χρόνο (!) θα δίνουμε φόρο αίματος για την «μείωση» του χιλιοπληρωμένου χρέους. Προετοιμάζουν μείωση των δημόσιων δαπανών εκτός από τις πολεμικές δαπάνες!!

Η ΕΕ κλιμακώνει την πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία και στην Μ Ανατολή στο πλευρό του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ, πολλαπλασιάζει τις στρατιωτικές δαπάνες, ενώ κορυφαίοι παράγοντές της προετοιμάζουν τους λαούς για γενικευμένο πόλεμο.

Επιβάλλει την πολιτική της «απελευθέρωσης των αγορών» και των ιδιωτικοποιήσεων που οδηγούν σε εγκλήματα όπως των Τεμπών.

Στο όνομα της «πράσινης ανάπτυξης» γεμίζει κάθε βουνοκορφή και θάλασσα με ανεμογεννήτριες, προγραμματίζει νέες εξορύξεις ορυκτών καυσίμων, και θεωρεί «πράσινη ενέργεια» τα πυρηνικά!! Συγκεντρώνει γη και αγροτική παραγωγή σε λίγα χέρια προς όφελος του πολυεθνικού κεφαλαίου ξεκληρίζοντας τους μικρούς και μεσαίους αγρότες.

Η Ε.Ε-Φρούριο του ρατσισμού δολοφονεί στα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορά της.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ. ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Πριν από λίγους μήνες η κυβέρνηση της ΝΔ πήρε 41% και το έπαιζε «παντοδύναμη». Όμως δεν είναι! Η «παντοδυναμία» της ράγισε από  τις αντιστάσεις και τις απεργίες των εργαζομένων, τον συγκλονιστικό αγώνα της νεολαίας ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, της φτωχομεσαίας αγροτιάς στα μπλόκα, της υγείας, την κοινωνική οργή από την μαφιόζικη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών.

Ενώ πριν λίγους μήνες παρίστανε την «προοδευτική» με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών τρέχει πανικόβλητη να στηριχθεί  στις ψήφους της ακροδεξιάς με την υποψηφιότητα Μπελέρη και το «πατρίς θρησκεία οικογένεια» υποψηφίων της. Αυτή η πολιτική  διευκολύνει και δεν ανακόπτει την άνοδο της ακροδεξιάς.

Άλλωστε κέντρα του συστήματος πριμοδοτούν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ που στήριξε πλήρως τη κυβέρνηση αυτό το διάστημα , σπρώχνοντας την λαϊκή δυσαρέσκεια σε μια βαθιά αντιλαϊκή φασιστική και συστημική κατεύθυνση.

Γυρνάμε την πλάτη στις  «δημοκρατικές εναλλακτικές λύσεις» συναίνεσης, των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Παλεύουμε για την ανατροπή της πολιτικής του κέρδους, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, όχι για να αλλάξει αυτός που θα την διαχειριστεί.

Η ζωή και η κοινωνία αλλάζουν µε ανυπότακτους, μαχητικούς κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, με κίνημα ανατροπής. Μαχητικοί, όπως η νεολαία, όχι για την «τιμή των όπλων». 

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Ενισχύουμε τον πολιτικό αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής του κεφαλαίου, της κυβέρνησης, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ.  Για νίκες και κατακτήσεις στο σήμερα. Για την συνολική επαναστατική ανατροπή αύριο. Για την σύγχρονη σοσιαλιστική/κομμουνιστική προοπτική.

  Δε τσιμπάμε σε λογικές  «ρεαλιστικής ανυπακοής» και «διαπραγμάτευσης» , παλεύουμε για την έξοδο από την ΕΕ και το ευρώ τώρα και όχι στη «λαϊκή εξουσία»

Στις ευρωεκλογές και στις αναμετρήσεις της επόμενης περιόδου στηρίζουμε μια Αριστερά ανατρεπτική, μαχητική, αντικαπιταλιστική, κομμουνιστική.