• Πέμ, 05/05/2016 - 21:14
Η στοχοποίηση της Κατερίνας Πατρικίου και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα περάσει !

Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη στοχοποίηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και της ΕΛ.ΑΣ όπως αυτή προκύπτει από τη δικογραφία και αφορά μήνυση του υποψήφιου βουλευτή της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωση της Χ.Α. Αθανάσιου Κουράκου εναντίον της πρώην δημοτικής συμβούλου της "Ανυπόταχτης Πετρούπολης" και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κατερίνας Πατρικίου. 

Η σ. Πατρικίου καλείται σε απολογία την Τρίτη 10 Μάη γιατί, σύμφωνα με τη δικογραφία που έφτασε στις 19/2/16 στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη "για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε ληστεία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, τα οποία φέρεται ότι τέλεσε στις 25/1/2015".  
 
Την Κυριακή των εκλογών, στις 25/1/2015, τα τάγματα εφόδου της Χ.Α επιχειρούσαν να σπείρουν τον τρόμο σε εκλογικά κέντρα. Όπως ανέφερε η καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την ίδια μέρα: «Οι φασίστες από το πρωί προσπαθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης προπηλακίζοντας και τρομοκρατώντας αντιπροσώπους της Αριστεράς, και κυρίως της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ. Στην Πετρούπολη έσπασαν το περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ. Στο Κερατσίνι, από την ώρα που άνοιξαν τα εκλογικά κέντρα, οι υπόδικοι φασίστες της Χρυσής Αυγής γυρνούσαν προκαλώντας και απειλώντας...». 
 
Και ενώ οι νεοναζί προκαλούσαν στα εκλογικά κέντρα, το αστυνομικό τμήμα Πετρούπολης έστελνε, την ίδια μέρα (!), υπηρεσιακό σημείωμα προς το εγκληματολογικό της Ασφάλειας στο οποίο απροκάλυπτα αναφέρει: «Παρακαλούμε επιδείξατε φωτογραφίες σεσημασμένων ατόμων, μελών του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στον Κουράκο Αθανάσιο, κατά του οποίου επιτέθηκαν εξυβρίζοντας, απειλώντας και χτυπώντας τον, περί τους 12 άγνωστοι δράστες, μέλη του ανωτέρου κόμματος τους οποίους προέτρεπε η Πατρικίου Αικατερίνη την 11.45 της 25/01/2015 στην Πετρούπολη Αττικής. Εκτός των φωτογραφιών σεσημασμένων ατόμων παρακαλούμε όπως του επιδείξετε και φωτογραφίες της Πατρικίου Αικατερίνης την οποία κατονόμασε στην κατάθεσή του». Σε απάντησή του το εγκληματολογικό στις 27/1/15 ενημέρωσε ότι «προσήλθε στην υπηρεσία μας ο Κουράκος Αθανάσιος προκειμένου να του επιδειχθούν φωτογραφίες καθ’ έξη και κατ’ επάγγελμα εγκληματιών (!)» αλλά «δεν αναγνώρισε» κάποιον από τους επιδειχθέντες.
 
Έχει αναδειχθεί σε πάγια τακτική των ναζί, όταν προβαίνουν σε κάθε είδους εγκληματική δράση, στη συνέχεια, με τις πλάτες της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, να υποβάλλουν μηνύσεις στα θύματα τους. Και πάντα οι διαδικασίες που αφορούν δικές τους μηνύσεις να προχωράνε σε χρόνο - ρεκόρ ενώ οι φάκελοι με τα εγκλήματα τους είτε "να χάνονται" είτε "να βρίσκονται ξεχασμένοι σε κάποιο συρτάρι". 
 
Αλλά, αυτό που έχει τεράστια πολιτική σημασία είναι το αν όντως υπάρχει, όπως αναφέρει ο διοικητής του ΑΤ Πετρούπολης στο υπηρεσιακό σημείωμα προς το εγκληματολογικό της Ασφάλειας, "λίστα σεσημασμένων μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ"(!).   
 
Ζητάμε:
 
- Την άμεση παύση του διοικητή του ΑΤ Πετρούπολης που υπογράφει αυτό το "υπηρεσιακό σημείωμα" του αίσχους.
 - Να απαντήσει ο κ Τόσκας αν υπάρχουν "φάκελοι", για ποια μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στα πλαίσια ποιας διαδικασίας και με ποιανού ευθύνη. 
- Να ενημερωθούμε για το τι φωτογραφίες επιδείχθησαν στον ναζιστή Κουράκο, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα και αντίστοιχων αντιδράσεων από την πλευρά των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 
 

Η συγκεκριμένη μεθόδευση στοχοποίησης της Κατερίνας Πατρικίου, η οποία είναι τόσο "άγνωστη" που είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στην Πετρούπολη, και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν πρόκειται να περάσει και όπως και άλλες παρόμοιες γελοίες μηνύσεις χρυσαυγιτών προφανώς θα καταρρεύσει. Επίσης, να θυμίσουμε στον Τόσκα ότι αυτοί που διώκονται για εγκληματική οργάνωση είναι βουλευτές και μέλη της Χ.Α.