• Τρί, 25/04/2023 - 20:40
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κλαδικής επιτροπής εκπαιδευτικών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κλαδικής επιτροπής εκπαιδευτικών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Κυριακή 23/4 στις 12μμ στην Λέσχη Αναιρέσεων στην Αθήνα.

Με την παρουσία δεκάδων εκπαιδευτικών, έγινε η παρουσίαση της πολιτικής πρότασης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την κοινωνία, την παιδεία, το κίνημα των εκπαιδευτικών και Πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια συζήτηση με τοποθετήσεις για την πολιτική και εκπαιδευτική συγκυρία  και την αναγκαιότητα της περιόδου.

Αναλύθηκαν οι αγώνες που δόθηκαν το προηγούμενο διάστημα τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία. Σε όλους τους αγώνες οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρέθηκαν μπροστά μέσα από τα σωματεία και μαζί με τις/τους εργαζόμενες/ους κάθε κλάδου και την νεολαία, υπηρέτησαν τα κινήματα και συνέβαλαν καθοριστικά στην δημιουργία τους, την συνέχιση και την κλιμάκωσή τους. Από τους αγώνες ενάντια στο φιάσκο της  «τηλεκπαίδευσης» και στα κλειστά σχολεία, μέχρι τους αγώνες στο σπάσιμο του κινηματικού lockdown που επιχειρήθηκε να επιβληθεί, τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση και τους αγώνες για τους αναπληρωτές και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, αλλά και τους αγώνες στα πανεπιστήμια από τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης της ΝΔ.

Αναλύθηκε η σημασία της στήριξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές γιατί αυτό είναι που χρειάζεται η κοινωνία την επόμενη μέρα των εκλογών. Μια Αριστερά που δίνει τέτοιους αγώνες, που δε μένουν στη μέση του δρόμου, την Αριστερά που συγκρούεται με το δολοφονικό σύστημα, ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!