• Τρί, 16/05/2023 - 23:07
417 εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι/ες στην έρευνα στηρίζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές της 21ης Μάη

Κάλεσμα στήριξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 

Στις κρίσιμες εκλογές αυτής της χρονιάς στηρίζουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και καλούμε να ενισχυθεί στις κάλπες για να συμβάλλει πιο δυνατή στις μάχες του επόμενου διαστήματος.

Απορρίπτουμε τα εκλογικά διλήμματα, την αποχή και τη λογική του μικρότερου κακού.

 • Παίρνουμε θέση ενάντια: - στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ., -στην πολιτική της ουσιαστικής συναίνεσης - συνενοχής του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, -στα σχέδιά  τους για κυβερνήσεις αυτοδύναμες ή συνεργασίας που θα συνεχίσουν την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου, -στην πρόσδεση στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, - στις αντιλαϊκές επιταγές της Ε.Ε. Εκτιμούμε ότι χρειάζεται να δυναμώσει η αντίσταση στην επιβολή των μέτρων λεηλασίας ανθρώπων και φύσης που σχεδιάζουν να συνεχίσουν με νέα πακέτα απαιτήσεων της ΕΕ για αυστηρή τήρηση του «Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης».
 • Καταδικάζουμε τα ακροδεξιά, εθνικιστικά, φασιστικά, νεοναζιστικά κόμματα που σπέρνουν μίσος, ξενοφοβία, σκοταδισμό, καλλιεργούν εμφύλιο των φτωχών, σκορπούν θάνατο.

Δεν μας αρκεί ούτε η μισή αντίσταση και η παραπομπή στο απώτερο μέλλον της σύγκρουσης με την καπιταλιστική κυριαρχία που προβάλλει το ΚΚΕ, ούτε η επανάληψη αποτυχημένων συνταγών μιας υποτιθέμενης ρήξης που προτάσσει το ΜΕΡΑ25.

Διαλέγουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί:

 • Θέλουμε μια δίκαιη κοινωνία αλληλεγγύης, χειραφέτησης, ελευθερίας, ευημερίας όλων των ανθρώπων και προστασίας της φύσης, χωρίς πολέμους, εκμετάλλευση, ανταγωνισμούς, αδικία.
 • Αναγνωρίζουμε ότι για να υπερασπίσουμε στο σήμερα τις ανάγκες της λαϊκής πλειοψηφίας και τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, της νεολαίας, των φτωχών και καταπιεσμένων χρειάζονται ανυποχώρητοι αγώνες με λαϊκή οργάνωση και ένα ταξικά ανασυγκροτημένο εργατικό κίνημα που βάζει στην προμετωπίδα του στόχους πάλης που συγκρούονται με το σύστημα. Και αυτό τον προσανατολισμό τον έχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
 • Είναι δύναμη που προβάλει και παλεύει με βάση ένα αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα στόχων για την ικανοποίηση των εργατικών και λαϊκών αναγκών. Πρόγραμμα σύγκρουσης με το κεφάλαιο, εξόδου από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, απειθαρχίας στις μνημονιακές συμφωνίες, διαγραφής του χρέους, ανατροπής όλου του προγράμματος των ιδιωτικοποιήσεων. Για πέρασμα στη δημόσια-κοινωνική ιδιοκτησία όλων των βασικών κοινωνικών αγαθών, τραπεζών και κρίσιμων τομέων, λειτουργία τους με κοινωνικό-εργατικό έλεγχο σε όφελος της λαϊκής πλειοψηφίας κόντρα στο ιδιωτικό κέρδος.
 • Ξέρουμε ότι για να νικήσουν οι αγώνες απαιτείται μια ισχυρή αντικαπιταλιστική επαναστατική κομμουνιστική αριστερά, που βλέπει κριτικά το παρελθόν, δρα στο παρόν, κοιτά τολμηρά το μέλλον, παίρνει ενωτικές πρωτοβουλίες και αναπτύσσει κοινές δράσεις. Αυτή την κατεύθυνση υπηρετεί το μέτωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
 • Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δοκιμάστηκε το προηγούμενο διάστημα και απέδειξε, παρά τις αδυναμίες της, ότι αγωνίζεται στους χώρους δουλειάς, μάθησης και τις γειτονιές για τα εργατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ανάγκες ενάντια στο οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο και τις επιλογές τους. Έδωσε μάχες την περίοδο της πανδημίας για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και τις λαϊκές ελευθερίες, όταν άλλες δυνάμεις υποτάχτηκαν στον περιορισμό των ελευθεριών. Από την πρώτη στιγμή αντιστάθηκε στο νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και στη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν. Στήριξε με όλες της τις δυνάμεις τους εργατικούς αγώνες. Συνέβαλε αποφασιστικά στους αγώνες των φοιτητών και των εκπαιδευτικών για δημόσια παιδεία ενάντια στους ταξικούς αποκλεισμούς, στο επιχειρηματικό πανεπιστήμιο, στην πανεπιστημιακή αστυνομία, στην οπισθοδρόμηση των «αξιολογήσεων». Συμμετείχε καθοριστικά στις δράσεις ενάντια σε πλειστηριασμούς και εξώσεις λαϊκών νοικοκυριών. Βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στα κινήματα ενάντια στο φασισμό και στις ρατσιστικές επιθέσεις και δολοφονίες ρομά, μεταναστών και για αλληλεγγύη και δικαιώματα στους πρόσφυγες και σε μειονότητες. Πρωτοστάτησε σε μάχες για την προστασία του περιβάλλοντος και των δημόσιων χώρων. Για τα δικαιώματα των γυναικών και των λοατκι, ενάντια στις σεξιστικές αντιλήψεις και επιθέσεις, τα κυκλώματα βιασμών και μαστροπείας. Για δημοκρατικές ελευθερίες ενάντια στην απαγόρευση και στον έλεγχο των διαδηλώσεων, στην καταστολή και στις διώξεις. Στήριξε τους αγώνες των καλλιτεχνών, των φοιτητών, των εργαζόμενων, των αγροτών.
 • Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι χρήσιμη για την εργατική τάξη, τη νεολαία, τους φτωχούς, τους καταπιεσμένους. Μπορεί να συμβάλλει με την ενίσχυσή  της στον αγώνα για να ζήσουμε όλες και όλοι μια καλύτερη ζωή με δικαιώματα, ειρήνη και αλληλεγγύη με τους άλλους λαούς, κόντρα στον καπιταλιστικό δήθεν μονόδρομο.
 • Εκείνο που κρίνεται στις εκλογές είναι αν θα υπάρχει μια εργατική, ανατρεπτική αντιπολίτευση, γιατί η επόμενη μέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη για τη νεολαία και τους εργαζόμενους.
 • Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι πολλαπλά κερδισμένη και όχι χαμένη. Αψηφώντας τα κόμματα της καταστροφής και τον αντιδημοκρατικό φράκτη του 3%, κάνουμε την ψήφο όπλο του αγώνα, της εκδίκησης, της συμμετοχής, του αντικαπιταλιστικού πλαισίου πάλης.

 

Στην εκπαίδευση οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δίνουμε αταλάντευτα τη μάχη ενάντια στις συντηρητικές αναδιαρθρώσεις και την προσπάθεια όλων των κυβερνήσεων για τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης.

 

Παίρνουμε θέση υπέρ των αναγκών και των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας, στην προοπτική της κοινωνικής χειραφέτησης.  Η πρότασή μας συγκρούεται και επιδιώκει να ανατρέψει νόμους και υπερεθνικούς οργανισμούς (ΕΕ, ΟΟΣΑ, ΔΝΤ), κεφάλαιο, κράτη και κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) που έχουν εφαρμόσει την αντιδραστική, καπιταλιστική αναδιάρθρωση στην εκπαίδευση.

 

Αγωνιζόμαστε για σύγχρονη απελευθερωτική παιδεία, που θα βασίζεται στον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι, στην αξιοποίηση των σύγχρονων επιστημονικών, τεχνολογικών, πολιτισμικών, καλλιτεχνικών επιτευγμάτων και στις απελευθερωτικές δυνατότητες που γεννούν αν τεθεί στην υπηρεσία της ανθρωπότητας και όχι των καπιταλιστικών κερδών και της αστικής κυριαρχίας.

 

Βαδίζουμε με το ρεαλισμό των μαζικών, ανυποχώρητων, αποφασιστικών αγώνων τύπου Γαλλίας, μετώπου εκπαίδευσης και εργασίας, που δεν υποχωρούν μέχρι να νικήσουν, ενάντια στον γραφειοκρατικό, εργοδοτικό, κρατικό συνδικαλισμό της συναίνεσης και της υποταγής. Με ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά που τους τροφοδοτεί και τροφοδοτείται από αυτούς, που δε φοβάται να συγκρουστεί με το κράτος και τους μηχανισμούς του.

 

Παλεύουμε:

 • για παιδεία ολοκληρωμένης γνώσης και καλλιέργειας, χωρίς ταξικούς αποκλεισμούς, με δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε βαθμίδα της.
 • για εκπαίδευση δημόσια και δωρεάν ενάντια στην εμπορευματοποίηση – ιδιωτικοποίηση.
 • για κατάργηση της αξιολόγησης, μετρησιμότητας, λογοδοσίας στη διοίκηση, στο κράτος, το κεφάλαιο, για εκπαίδευση δημοκρατική με ελευθερία και εργατικό έλεγχο.
 • για εκπαίδευση με σχέσεις μόνιμης και σταθερής, δημιουργικής εργασίας.
 • για  ενιαία εκπαίδευση: Δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, ενιαίο δωδεκάχρονο σχολείο, ενιαία Πανεπιστημιακή εκπαίδευση και δίκτυο επαγγελματικών σχολών, μετά το δωδεκάχρονο, εντός της, για όσα επαγγέλματα δεν απαιτείται πανεπιστημιακή μόρφωση.

Για όλους αυτούς τους λόγους και πολλούς ακόμα, καλούμε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να δυναμώσει και να ενισχυθεί και με ψήφο στην κάλπη

 

 

 

Δημόσια Εκπαίδευση

(Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια)

 • Αττική
  1. Αγγελόπουλος Αντώνης
  2. Αθανασίου Ελένη
  3. Αθανασοπούλου Γιόλα
  4. Αναγνωστοπούλου Χρύσα
  5. Ανδρέου Μαρία
  6. Αντωνόπουλος Παύλος
  7. Αρκομάνη Εύη
  8. Αυγουστίνου Μαρία
  9. Βασιλάτου Βίκυ
  10. Βασιλείου Θεανώ
  11. Βέζου Θάνια
  12. Βενιού Ευριδίκη
  13. Βουρεκάς Θοδωρής
  14. Γαϊτανή Μαρία
  15. Γανιάρη Ιφιγένεια
  16. Γέροντας Θωμάς
  17. Γεωργιάδου Κατερίνα
  18. Γιαννάκης Νίκος
  19. Γιαννάτου Κική
  20. Γιαννούλης Στέλιος
  21. Γκαρανέ Ντίνα
  22. Γκικουρία Αΐντα
  23. Γκούτρα Δάφνη
  24. Δαλάινα Σπυριδούλα
  25. Δημητούλης Δημήτρης
  26. Διαμάντης Γιώργος
  27. Διαμαντοπούλου Μαρία
  28. Δινοπούλου Βαγγελίτσα
  29. Δούκα Ευαγγελία
  30. Εξάρχου Λένα
  31. Ζαραϊδόνη Βούλα
  32. Ζωϊτσάκος Σωτήρης
  33. Ηλιάδη Εύα
  34. Θαλάσση Έφη
  35. Θεανώ Φωτίου
  36. Ιωαννίδης Τάσος
  37. Ιωαννίδου Γιώτα
  38. Καβακλής Λουκάς
  39. Κακούρου Κωνσταντίνα
  40. Καλαμαράς Φώτης
  41. Καλοξύλου Φούλη
  42. Καλούσης Ακρίτας
  43. Κανελλοπούλου Δώρα
  44. Καραμήτρου Χρύσα
  45. Καραπάνος Δημήτρης
  46. Καρυώτης Δημήτρης
  47. Κατσιγιάννης Αλέξανδρος
  48. Κατσούλη Αθανασία
  49. Καυκιά Ζαχαρούλα
  50. Κιτσαντά Μάρθα
  51. Κιτσώνας Μιχάλης
  52. Κονδύλη Νατάσσα
  53. Κοντελές Θανάσης
  54. Κορκά Νικολέττα
  55. Κούβαρη Δέσποινα
  56. Κουρνιώτης Χρήστος
  57. Κουρτέση Κατερίνα
  58. Κουτσώνης Βύρωνας
  59. Κυργιάκης Χρήστος
  60. Κυρομίτη Μερόπη
  61. Λένου Αλέκα
  62. Λιβανός Βασίλης
  63. Μαλγαρινού Βάσω
  64. Μάλλιου Κατερίνα
  65. Μαλτέζου Θεανώ
  66. Μάμαλη Ελένη
  67. Μαργαρίτη Ελεάνα
  68. Μαρίνης Γιάννης
  69. Μαρούτας Γιάννης
  70. Ματσούκας Χρήστος
  71. Μαυρίδης Θοδωρής
  72. Μένου Χαρά
  73. Μιλτσακάκης Μιχάλης
  74. Μιχαλόπουλος Γιώργος
  75. Μιχαλόπουλος Παναγιώτης
  76. Μούρης Ηλίας
  77. Μουτάφης Οδυσσέας
  78. Μπάλλας Αντρέας
  79. Μπάρτζος Βαγγέλης
  80. Μπαχτή Άννα
  81. Μπίσσια Σταυρούλα
  82. Μπράζα Αφροδίτη
  83. Νασιόπουλος Δημήτρης
  84. Νικολούζου Ελευθερία
  85. Νταβλούρου Ιωάννα
  86. Ντίνος Θωμάς
  87. Ντόντορου Αλεξάνδρα
  88. Παΐζη Βάσω
  89. Παλαιστίδου Ελευθερία
  90. Πανάγου Μαρίνα
  91. Παπαγεωργίου Σοφία
  92. Παπακωνσταντίνου Βιβή
  93. Παπαναγιώτου Έφη
  94. Παππά Ιωάννα
  95. Πατέλη Βιολέττα
  96. Πατσιού Παναγιώτα
  97. Πέρδου  Χριστιάνα
  98. Πετροπούλου Έλενα
  99. Πλαστήρας Δημήτρης
  100. Πλιάσας Κώστας
  101. Ποζίδου Ροζαλία
  102. Πορτελάνου Μαρία
  103. Πουλουτίδου Αναστασία
  104. Προμπονά Ευγενία
  105. Προυσαλίδης Γιώργος
  106. Ράπτη Αναστασία
  107. Ρέππα Βενετία
  108. Ρέππα Ντίνα
  109. Ρέππας Χρήστος
  110. Σάββας Γιάννης
  111. Σαμοΐλης Γιάννης
  112. Σαπροβολάκης Γιάννης
  113. Σκανδάμης Χρήστος
  114. Σκούρα Μαρία
  115. Σμπιλίρη Γιάννα
  116. Σούρλα Ευδοκία
  117. Σουρτζής Φώτης
  118. Σπηλιόπουλος Γρηγόρης
  119. Σταματοπούλου Μαρία
  120. Σταυροπούλου Άννα -Μάγια
  121. Σφαιροπούλου Αθηνά
  122. Τάσσου Δήμητρα
  123. Τέλιου Χρύσα
  124. Τέφα Ελένη
  125. Τζιωρτζιώτης Σταύρος
  126. Τόλη Πολίνα
  127. Τουλγαρίδης Κώστας
  128. Τριμανδίλη Μαρία
  129. Τσαγκαράτου Αιμιλία
  130. Τσεκούρας Στέλιος
  131. Τσινές Γιώργος
  132. Τσολάκης Θανάσης
  133. Φερεντίνου Αναστασία
  134. Φιλίππα Ακριβή
  135. Φρυδά Ευαγγελία
  136. Φωτιάδης Γιώργος
  137. Χαλάς Γιάννης
  138. Χαλκής Γιώργος
  139. Χατζέλα Δήμητρα
  140. Χατζοπούλου Σοφία
  141. Χιώνη Νέτα
  142. Χλιβερού Κωνσταντίνα
  143. Χόρτη Παρασκευή
  144. Χρήστου Χάρης
  145. Χριστοπούλου Βασιλική
  146. Χρόνης Γιώργος
  147. Χρονοπούλου Μαριάννα
  148. Χρυσοχού Θεοπούλα
 • Μακεδονία – Θράκη
 1. Αγαπητός Θανάσης
 2. Αθανασίου Ρίζος
 3. Αλεμίδου Θώμη
 4. Αναγνώστου Κατερίνα
 5. Αντωνιάδου Βάσω
 6. Αυγέας Βασίλης
 7. Βαβούρης Χρήστος
 8. Βασιλειάδου Δέσποινα
 9. Βουρτσάκη Βάνα
 10. Γκίνος Βαγγέλης
 11. Γρηγοριάδου Σοφία
 12. Γώτσιου Νίκη
 13. Δεληγιαννοπούλου Πόπη
 14. Δομούζη Σταυρούλα
 15. Ζαγανίδης Χρήστος
 16. Ιακωβάκη Λίλια
 17. Καλημερίδης Γιώργος
 18. Καπακτσής Αλέξανδρος
 19. Καπέτης Δημήτρης
 20. Καραγκούνη Βάσω
 21. Κατσάρα Θεοδώρα
 22. Κατσαρού Ιωάννα
 23. Κορδίλας Ξενοφώντας
 24. Κορμά Τάνια
 25. Κοροξενού Δανάη
 26. Κοτίνης Χρήστος
 27. Κουμαντζιάς Δημήτρης
 28. Κρεασίδης Γιώργος
 29. Κωτούλας Τάσος
 30. Λαθήρα Γιάννα
 31. Λαθήρας Γιάννης
 32. Λεγάκης Μιχάλης
 33. Μακρυγιάννης Στέφανος
 34. Μασούρας Χρήστος
 35. Μηλιαλήμ Τζεμαλή
 36. Μήτσος Παναγιώτης
 37. Μπαζιργιάννης Βασίλης
 38. Μπαλλή Χαρούλα
 39. Μπέντση Ελευθερία
 40. Μπιτζένης Δημήτρης
 41. Μπουρδουμπούρα Γεωργία
 42. Μπουτούλη Εύη
 43. Μωυσίδου Ευρώπη
 44. Οικονομίδου Νάντια
 45. Παπαρσένη-Παπαευσταθίου Άννα
 46. Παπατσίμπας Βασίλης
 47. Παράσχου Άντα
 48. Περιστεροπούλου Μαρία
 49. Σαββίδου Ιωάννα
 50. Σιμήνου Ευαγγελία
 51. Σμήλιος Ηλίας
 52. Στεφανίδου Σοφία
 53. Τζένου Εύα
 54. Τσολάκης Θανάσης
 55. Τρώντσιου Λίτσα
 56. Τσαλταμπάση Κατερίνα
 57. Φίλιου Ρένα
 58. Χατζηαλεξίου Βαγγέλης
 59. Χατζηθεοδωρίδου Μαίρη
 60. Χριστοφόρου Νίκος
 • Πελοπόννησος – Στερεά Ελλάδα
 1. Αποστολόπουλος Ανδρέας
 2. Ασμής Λάζαρος
 3. Βασειλειάδης Βασίλης
 4. Γραβάνη Κατερίνα
 5. Γράφου Ματίνα
 6. Ειρήνη Γεωργάκη - Κόλλια
 7. Θεοτοκάτος Λουκάς
 8. Ιωαννίδου Κατερίνα
 9. Ιωαννίδου Κάτια
 10. Κατσιώλη Αγγελική
 11. Καφές Μάνος
 12. Κολονιώτου Αναστασία
 13. Λαδά Χριστίνα
 14. Λασπίδου Αλίκη
 15. Λέκκας Παναγιώτης
 16. Μαλικούρτη Ελένη
 17. Μαστραπά Θεοδώρα
 18. Μίχας Γιώργος
 19. Μπαζώρας Γιάννης
 20. Μπιρμπίλη Καραλέκα Χριστίνα
 21. Μπίσσα Ελισάβετ
 22. Νικολοπούλου Φωτεινή
 23. Παπαχρόνης Δημήτρης
 24. Παυλοπούλου Ευρυδίκη
 25. Πολυζώη Νίκη
 26. Σβερκούνος Σπύρος
 27. Σεβαστίδου Όλγα
 28. Σενή Βασιλική
 29. Σοφοτασίου Μαίρη
 30. Σχισμένου Ευθυμία
 31. Χαλιμούρδα Αντιγόνη
 32. Χρυσαφόπουλος Κώστας
 • Ήπειρος – Ιόνια – Θεσσαλία
 1. Αλεξάκος Φώτης
 2. Αντίοχος Βασίλης
 3. Ασπρούδη Κατερίνα
 4. Γιάλβαλη Ελένη
 5. Γκαραγκάνη Αγγελική
 6. Γκουλιώνης Στέφανος
 7. Θάνης Γιάννης
 8. Καββαδάς Διονύσης
 9. Καλύβα Σταματίνα
 10. Κετάνη Ελένη
 11.  Κλιάφα Βίτυ
 12. Κοντελές Δημήτρης
 13. Κοντογιάννη Μαριλένα

251.       Κούρτη Ιουλία

252.       Κωστογιάννης Ταξιάρχης

253.       Λιάπη Ελισάβετ

254.       Μητσοπούλου Όλγα

255.    Μούστου Γαβριέλα

256.       Μπέστα Αρετή

257.    Ντούπη Μαρία

258.       Παζαρλή Αγγελική

259.       Παλάτου Φανή

260.       Παπαθανασίου Αργύρης

261.       Παππάς Θεόφιλος

262.       Παρασκευά Αναστασία

263.       Πολίτης Λουκάς

264.       Πρεκατές Αλέξης

265.       Σταυροπούλου Μαριάννα

266.       Τζαβέλλα Λίτσα

267.       Τζελέτας Νίκος

268.       Τζέρπος Νίκος

269.       Τσαρούχα Δήμητρα

270.       Τσιλιμπαρή Όλγα

271.       Τσιούπης Κωνσταντίνος

272.       Χρυσικού Γιαννούλα

 • Κρήτη – Νησιά Αιγαίου
 1. Αγγελούσης Κώστας
 2. Αλχατζίδου Μάχη
 3. Αντίοχος Βασίλης
 4. Αργυράκη Ευγενία
 5. Βαφιά Μαρίκα
 6. Γεωργοκώστα Σοφία
 7. Γιακουμάκης Μανώλης
 8. Γκουλιούμη Ζακελίνα
 9. Διαμαντίδης Τάκης
 10. Ζαμπουλάκης Νίκος
 11. Ζάχου Ελένη
 12. Θάνος Γιάννης
 13. Καλύβας Κώστας
 14. Καραμπατζάκη Αλίκη
 15. Καριώτου Ευτυχία
 16. Καψαλάκη Σταυρούλα 
 17. Κιντή Δώρα
 18. Κοκόλης Λεωνίδας
 19. Κομπιτσάκη Αργυρώ
 20. Κουράκης Νίκος
 21. Κυριακόπουλος Μάνθος
 22. Λαθήρα Βάσω
 23. Λαμπράκης Στέλιος
 24. Λιαρόπουλος  Παύλος
 25. Λιόντος Βασίλης
 26. Λουκάς Βασίλης
 27. Μιχαηλίδου Γαρυφαλλιά
 28. Μούδιου Χαρά
 29. Μπιχάκης Φώτης
 30. Μποτσώλης Φώτης
 31. Μυρογιάννης Γιάννης
 32. Νικολόπουλος Απόστολος
 33. Νομικός Πέτρος
 34. Ξοπλίδης Γιώργος
 35. Οικονομάκη Μαρία
 36. Παζαρλή Αγγελική
 37. Πανδή Βάσω
 38. Πανούλας Πάνος
 39. Παπαδάκης Χρήστος
 40. Παπαδεράκη Αγγελική
 41. Παπαδημητρίου Τάκης
 42. Παπαδογιαννάκης Μίνως
 43. Παπαμηνά Μαργαρίτα
 44. Παπαστεργίου Ευμορφία
 45. Πιπίλη Αναστασία
 46. Ρακόπουλος Κώστας
 47. Ρίζος Σεραφείμ
 48. Ρώιμπα Φωτεινή
 49. Σβάρνα Καλλιόπη
 50. Σγατζός Αριστείδης
 51. Σκαρσουλή Βαγγελιω
 52. Σπανουδάκης Αντώνης
 53. Τζήκα Δώρα
 54. Τρίγκα Κατερίνα
 55. Τρούλη Αντιγόνη
 56. Τσιμοράγκας Νίκος
 57. Τσίτσος Άρης
 58. Τσορμπατζόγλου Μιχάλης
 59. Φατής Θανάσης
 60. Φιλιακούδη Γεωργία
 61. Χαιρέτη Ειρήνη
 62. Χαμέτη Ειρήνη

Ιδιωτική Εκπαίδευση

 1. Ασπράγκαθος Αβραάμ
 2. Αρφάνη Δάφνη
 3. Βακαλούδη Ευαγγελία
 4. Βαριπάτη Έλλη
 5. Βέργος Λεωνίδας
 6. Βουτσίνος Αντώνης
 7. Δελαγραμμάτικα Φίλια
 8. Ζάχαρη Αγγελική
 9. Ζούπα Σοφία
 10. Θεοχαροπούλου Κωνσταντίνα
 11. Καραλή Αιμιλία
 12. Καρτέρης Εμμανουήλ
 13. Καραμαγκιόλας Σάκης
 14. Καρδαμήτσης Παναγιώτης
 15. Κοζανιτάς Γιώργος
 16. Κολοβός Δημήτρης
 17. Κοντομήτρου Νάσια
 18. Κοτσώνη Λαμπρινή
 19. Κουτρομάνος Μιχάλης
 20. Λαμπροπούλου Μίνα
 21. Λέντζιου Δήμητρα
 22. Λιναρδάτος Φοίβος
 23. Μανωλάκης Ιάσονας
 24. Μασούρας Ιάσονας
 25. Μιχαηλίδου Ελένη
 26. Μπαλάσης Γιάννης
 27. Μπάρλος Λουκάς
 28. Μπατζάκης Παναγιώτης
 29. Ντρενογιάννη Αντωνία,
 30. Ντρίζος Άγγελος
 31. Οικονομίδου Φανή
 32. Παπαγεωργίου Κώστας
 33. Παπαδήμας Δημήτρης
 34. Παπανικολάου Νόρα
 35. Παπαστεργίου Κατερίνα
 36. Παπαχρόνης Θοδωρής
 37. Πελεκούδας Νίκος
 38. Περράκη Ιωάννα
 39. Σούρλας Κωνσταντίνος
 40. Τάχου Εύη
 41. Τεμπονέρα Δήμητρα
 42. Τόλη Λίτσα
 43. Τσιπουριάρη Ανθή
 44. Χαντζή Μαρία

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

 1. Αμπάτης Διονύσης
 2. Αραχωβίτης Λάμπρος
 3. Βλασσόπουλος Κώστας
 4. Βολιώτης Δημήτρης
 5. Γρόλλιος Γιώργος
 6. Κάργας Γιώργος
 7. Κατσανεβάκη Ζαμπία
 8. Κατσιαμπούρα Γιάννα
 9. Κωστοπούλου Βάσω
 10. Λιάμπας Τάσος
 11. Λούβρου Ιωάννα
 12. Μαυρουδέας Σταύρος
 13. Μορές Ανδρέας
 14. Μπουγιούκος Κωσταντίνος

 

 

 1. Νικολούδης Δημήτρης
 2. Παλούκης Κώστας
 3. Πετροκόκκινος Λουκάς
 4. Σκορδούλης Κώστας
 5. Σταμούλης Κώστας
 6. Τζήκας Χρήστος
 7. Τονοζλής Γιώργος

 

Εργαζόμενοι/ες στην έρευνα

 1. Βλάχας Παντελής
 2. Βυθούλκα Αναστασία
 3. Δελασούδας Ιάκωβος
 4. Ζαφειρόπουλος Χάρης
 5. Θάνου Ειρήνη
 6. Κοντοδήμας Κωνσταντίνος
 7. Κοσίνας Χρήστος
 8. Κούρλα Μιχαέλα
 9. Κουρνοπούλου Αντωνία
 10. Μαλεφάκη Ηρώ
 11. Μαυροειδή Δήμητρα
 12. Μαργέλη Μυρτώ
 13. Μπρόφας Θάνος
 14. Παπαδάκη Ευγενία
 15. Παπαδάκης Δημήτρης
 16. Πισίνας Γιώργος
 17. Τζιουβάρα Ολύβια
 18. Χαϊκάλης  Σπύρος