• Δευ, 12/06/2023 - 17:31
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την επιβολή προστίμων στο ΜέΡΑ25 και το ΚΚΕ
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την επιβολή προστίμων στο ΜέΡΑ25 και το ΚΚΕ
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τον δήμαρχο Αθήνας Μπακογιάννη για την επιβολή προστίμων στο ΜέΡΑ25 και το ΚΚΕ για "αφισορύπανση", μέσα στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου. Είναι μία αντιδημοκρατική και υποκριτική απόφαση. 
 
Αντιδημοκρατική, γιατί αυτός και το κόμμα του, η ΝΔ, αφού τάισαν τους καναλάρχες και εξασφάλισαν τη μονοκρατορία -τη δική τους και των άλλων συστημικών κομμάτων- στην προβολή από τα Μαζικά Μέσα Επικοινωνίας, αφού ξοδεύουν εκατομμύρια για διαφημιστικό χρόνο στα κανάλια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -πληρωμένα από τα αφεντικά τους ή από τα κλεμμένα λεφτά των φορολογουμένων-, αφού έβαλαν το αντιδημοκρατικό  όριο του 3% και ξαναγύρισαν την καλπονοθευτική ενισχυμένη αναλογική, τώρα θέλουν με εξοντωτικά πρόστιμα να καταστείλουν την ελευθερία στην ενημέρωση, στην πληροφόρηση, στην προβολή της άλλης άποψης και της κριτικής.  
 
Υποκριτική, γιατί ο Μπακογιάννης αφού έχει καταστρέψει την πόλη, κάθε πλατεία, κάθε περιοχή πρασίνου και αναψυχής, κάθε χώρο ελεύθερης έκφρασης, για να εξυπηρετήσει τη "βαριά βιομηχανία" του τουρισμού και των κατασκευών, αφού έδιωξε το Pride από την πλατεία Συντάγματος για χάρη της ΝΔ, θέλει μια πόλη "καθαρή" από την αριστερά, τα κινήματα, τις αντιστάσεις και τους αγώνες. Είναι βαθιά γελασμένος και αυτός και το κόμμα του και τα αφεντικά τους. Θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά του!
 
Απαιτούμε να ακυρωθούν τώρα τα πρόστιμα.