• Τρί, 29/08/2023 - 13:53
Ανεπιθύμητη η φασίστρια Μελόνι! Ολοι/ες στο Σύνταγμα, Πέμπτη 31/8 7μμ Σύνταγμα

Ανεπιθύμητη η φασίστρια Μελόνι! Ολοι/ες στο Σύνταγμα, Πέμπτη 31/8 7μμ Σύνταγμα

Η επίσημη επίσκεψη της Μελόνι μετά από πρόσκληση της κυβέρνησης της ΝΔ είναι μια πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία, όλο τον κόσμο που σιχαίνεται τους φασίστες και το ρατσισμό. Είναι μια ακόμα κίνηση που στρώνει το δρόμο στην ακροδεξιά και τους φασίστες: μετά την κάλυψη των φασιστών «πολιτοφυλάκων» στον Έβρο, την πολιτική των κλειστών συνόρων για πρόσφυγες που είναι και πολιτική της Ε.Ε που δολοφονεί από το «δολοφονικό φράχτη» μέχρι τις θάλασσες του Αιγαίου και της Μεσογείου.

Η Μελόνι και το κόμμα της είναι κατευθείαν απόγονοι των φασιστών του Μουσολίνι. Είναι το κόμμα που μαζί με το κυνήγι των προσφύγων και των μεταναστών έχει βάλει στο στόχαστρο το δικαίωμα των γυναικών στην έκτρωση, στοχοποιεί τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Αυτό το κόμμα αγκαλιάζει και νομιμοποιεί η κυβέρνηση, η άρχουσα τάξη, η ευρωπαϊκή Δεξιά και όλη η Ε.Ε.

Αυτή πρόκληση δεν θα περάσει! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τα συνδικάτα, τις συλλογικότητες που παλεύουν ενάντια στις δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης, ενάντια στη φτώχεια, το ρατσισμό τον εθνικισμό και τον πόλεμο να συμμετέχουν στην κινητοποίηση την Πέμπτη 7μμ στο Σύνταγμα. Θα είναι ένα δυνατό βήμα στην πάλη μας ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες εδώ, για να σαπίσουν στη φυλακή οι Κασιδιάρηδες, να μη σηκώσουν ξανά κεφάλι!